Дискусије : Политика

 Коментар
Јовањица и србски владарски клан
Lorka
(поета)
13. јул 2020. у 16.28
Склон сам веровати овом чланку о криминалној суштини владарског клана у Србији, али имам огромне резерве према тврдњи да против њих неко води истрагу на начин како у чланку пише: https://www.srbijadanas.net/dea-zatvara-krug-americke-sluzbe-okoncale-istragu-oko-trgovine-narkoticima-brace-vucic/?fbcl id=IwAR0yH4cVtebt68zL9KBt-McIk60IxxLWlKnFjtZkCvUqNqVeDyA-1M22d7M
Lorka
(поета)
13. јул 2020. у 22.36
Пошто си веран Вучићев гузољуб, нећу те ометати, нек ти његова гуза више прија.
Jocko4
(observer)
14. јул 2020. у 00.12
Да ли је Александар Вучић крајем јуна провео 3 дана у Љубљани ?

>'Напомињемо да је Александар Вучић три дана испитиван, крајем јуна у Љубљани, од стране Еуропола, о нестанку пара које су упућене из Европске уније, као помоћ Србији у борби против ковида, а које су завршиле у његовом џепу.'
- - -

Ако је ово што је наведено у овој вести тачно, онда има разлога да се верује да ће Вучићу бити припремљене нове уцене и да је то за Србију још горе, јер ће он пристати на све, само да сачува своје доопе.

Kraj_Sveta
(socijala)
14. јул 2020. у 02.14
Ako je tačno, postoje razlozi da se zvanicno zatrazi ostavka svih njih, ukljucujuci i Predsednika i da se povedu krivicni postupci.
Međutim, ako nije tačno, imamo problem.
Ne znam kome pripadaju ove novine, reklo bi se da su protiv vlasti i bas zato MORAJU da budu sigurni da je ono sto su naveli apsolutno tačno i da za to imaju dokaze.
Ako je to samo pisanje da se doda još negativnih stvari na teret sadasnje vlasti, ne vidim razliku između njih i rezimskih novina, lažu jedni, lažu drugi. I jedni i drugi imaju one koji slepo veruju u to što procitaju. Pa se pitam, kad srusimo ove sadasnje, a ovi buduci dodju na vlast, da li će ove novine ostati opozicione, ili će postati rezimske? Ni jedno ni drugo ne valja.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.