Дискусије : Политика

 Коментар
Policajcu Apostoloviću polomljene obe noge
semperaliquem
09. јул 2020. у 11.49
https://tinyurl.com/y9dggzae

Ovom coveku su polomljene obe noge. I mnogi drugi prošli su sa teskim povredama. Mnogo je vise povredjenih policajaca nego demonstranata.

Šta onda pomisliti o poznatim ljudima koji ostavljaju komentare na internetu? (link dole) Da nema interneta ne bismo ni mogli znati o kakvom se niskom moralu radi.
Predratni intelektualci, bili su gromade za ove koje je izbacila komunisticka poplava. Silom su sklonili one prave pa da sada bolje ne vidimo, na zalost. Potrebno je vreme da se velicina stvori ponovo.
Obično nastupam neutralno ali ovo me za trenutak opredeljuje.
Pogledajte Twiter poruke ( u rizlingovom topiku). Da nisu poznata imena covek bi pomislio da se radi o kocijasima. (drugovi kocijasi oprostite)

http://www.serbiancafe.com/cir/diskusije/mesg/15/17371847/tuga.html?9
Sale_22Порука негативно оцењена. Покажи

Sale_22
(Borac za PRAVDU)
09. јул 2020. у 12.14
Prednje?
dituartu
(eng)
09. јул 2020. у 13.03
Sale_22Порука негативно оцењена. Покажи

Sale_22
(Borac za PRAVDU)
09. јул 2020. у 13.07
Nije ovo moj stil ljudi,izvinjavam se za ovu sitnu provokaciju gore al nisam mogao sa odolim,to bih rekao i naglas sa drustvom u kome ima i par policajaca.
goodbad
(gb&u)
09. јул 2020. у 13.59
jok Sale one zadnje koje dizes kad pisas.
ali_deda_i_40_ajdukaПорука негативно оцењена. Покажи

ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
09. јул 2020. у 14.23
A ovo šta je ovo?
https://streamable.com/608c3t
Navodno covek je ostao ziv posle tolikog prebijanja. Tako to radi nasa policija, bolesni likovi, gledao sam i snimke onih u civilu sto izdvoje jednog iz mase i onda ga prebiajaju do besvesti. Vlast samo zna da piše o svojim povredjenim a o ostalima se i ne piše niti se to evidentira. Sto su prebili novinara Bete? Prica se po Nisu da su hteli da posalju 64 padobransku na narod ali su to vojnici odbili.
goodbad
(gb&u)
09. јул 2020. у 14.30
Alija babo da znaš da bi ti se ovo bolje primilo na Safu jal islamBosna...
ali_deda_i_40_ajdukaПорука негативно оцењена. Покажи

ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
09. јул 2020. у 14.32
https://www.elitesecurity.org/
Patriotski potez vlasnika sajta
keser
(Тешем букве)
09. јул 2020. у 14.35
Али деда, јел више волиш да те пребијају криминалци?
То смо гледали 90-тих када је полиција била на разнiм ратиштима како криминалци заводе свој ред. Ко је паметан па се тога још сећа никако не жели да да се то понови.
Полицијско насиље је обично над криминалцима, док је насиље криминалаца када они спроводе свој закон обично над свима од којих су јачи.
Па ти гледај
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
09. јул 2020. у 16.13
@Keseru,
Molim te ne se*i, vrlo dobro znam šta se i kad desavala i gde sam bio i šta sam doziveo, i bombe. Ne izvrci temu ovo sad što se desava tačno pkazuje da su guligani koji prave sranje placeni drogom iz Jovanjice ili iz CG, sin predesdnika drug mu diler iz Kacanskog koji valjaju beli prah. Nemoj molm te da mi seres toliko i pravis se pametan, dobio si 100€ ili malo vise da bi pravio ovde provokacije. Znam ja dobro kad sume krimosi presecali kad sam vozio auto i isao na posao ali tad sam imao utoku pa su brzo odustali ili kad je moj pok. ortak malo pripucao po krimosima koji su mi obijali auto. Ovo sad ne razlikuje se od 90-tih samo sad je kriminal na uvijenom nivou ali se obrcu milijarde pod pokroviteljstvom vlasti. Veca gov*na , cast izuzecima nisam nigde video , ovaj sajt je nekad bio respektivan sajt a sad skup frstriranih izbeglica, kvazi četnika, laznih patriota.
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
09. јул 2020. у 16.40
@Keseru,
Provokatoru, hoćeš da ti opisem kako funkcionisu krimosi iz navijackih grupa? Sadasnji su na belom prahu i idu na utakmice da se tuku. Imaju placene advokate koji ih vade iz zatvora nabrzaka jer to placaju dileri da im se ne ugasi trziste. Blamaza sudstva i Srbije sa ubistvom navijaca Borisa Tatona. Seti se pandura kome su gurali baklju u usta, covek je maltene skrenuo, beskrajno ponavljanje sudskog procesa. Moje iskustvo je iz sa početka 70-tih, sve je pod pokroviteljstvom klubova i firmi, sve se gleda kroz prste. Situacija dva kluba se bore za ulazak u prvu ligu. Firme organizuju ceo voz, hrana, pice, svi iz popravih domova su predvodnici grupa. Stize se u grad gde se odigrava utakmica, dele se pistolji sa raketama, petarde, sirene i pravi se haos ako ekipa ne dobija utamicu nebil se prekinula i registrovala 3:0 za goste. Neznas ti ništa...Evo Vozdova desnica sinu odlozeno ponovno sudjenej a ubio je devojku na pesakom i pobegao i sad mi ti pricas price i delis poduke.
dituartu
(eng)
09. јул 2020. у 16.51
Prica se po Nisu da su hteli da posalju 64 padobransku na narod ali su to vojnici odbili.
-----------------
He he ma ni manje ni vise nego hteli padobransku prica se po Nisu ti čuo,nemaju policiju pa će padobransku da salju na ove degenerike i narkomane.
he he he
dituartu
(eng)
09. јул 2020. у 16.55
ja čuo hteli migove da salju ali eto piloti odbili kažu neće na narod posle su prica se aktivirali posade na Pancirima ali i raketasi odbili kažu ni oni neće na narod.
goodbad
(gb&u)
09. јул 2020. у 17.11
bas je lepo Alija babo sto nam otvaras oci,nego umes li nam ispripovedati kako su to cinili stari grkljani i perzijaneri ili burazeri Hanibal i Hazurbanipal, radili te vaginalije,da ne kažem neku daprostis adekvatnu nasu reč...
Bazorilo
09. јул 2020. у 17.46
Uplasili se od sve vece izlaznosti naroda,pa ubacili provokatore da dignu prasinu i spasu stvar.Provokatori su prvo nasilno oteli i odveli Knezevica u pritvor,a onda upali da naprave medvedju uslugu narodu.Tako su izbacili floskulu;ovo su sve huligani.Opsta sramota za vladajucu kliku.
goodbad
(gb&u)
09. јул 2020. у 21.47
lepo je znati sve tamo daleko preko Velike Lokve.
Bazorilo
11. јул 2020. у 10.04
Ma to ti je ono kad su koje kakvi,zvali Srbe -Sklavima,kako bi nam zamajali trag.Svevladajuci su morali biti skrajnuti sa istorijske pozornice,kako bi se pocele ubacivati nekakve kaste i folklorne grupe na Balkanu.To su posle za vreme titice poceli nazivati;narodima i narodnostima i drugim nenarodnostima i nesojima.Mogao bi tu malo i Milo da pomogne drugu Aleku i Taciju da malo bolje izmanevrisu tu sarenu lazurijicu.Ma idi begaj,ko će bre sa nama,tu ne vrede,Klinton ni Obama.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.