Дискусије : Политика

 Коментар
S imigrantima po kratkom postupku
marisav
(Besposlicar)
28. јун 2020. у 20.36
Čitam kako u Hrvatskoj vode zestoku polemiku oko tretmana migranata, onih od Sirije do Bangladesa...navalilo u EU a zaustavljaju se u SRbiji. Znaci, u Srbiju dolaze iz Evropske unije,,,a kad odu u Evropsku uniju ponovo, oni ih vracaju Srbiji. Slepackoj politici Nazadnjaka to nikako da iz dupeda dodje u glavu.

Cemu polemika u Hrvatskoj,,,još od vremena kada su Srbe tamanili i bacaiu u Une, Korane, Save,,,ostalo Hrvatima u krvi da žrtve bace u vodu...evo, javljaju, najmanje četiri migranta zavrsila u Mreznici...to je reka, za koju mnogi SRbi ne znaju da je proticala nekada znatno naseljenom srbadijom,,,koja je nestala i čak i ne pita za svoje pobacane u mnoge reke i jezera...umesto toga kamarila na celu sa NOvakom ide u italijanski Zadar i vrsi promibcbu u korist NDEhazije...necuveno!!
NO, moram priznati i uvidjam da mnogi Hrvati osuđuju zločine nad ovim suvremenim migrantima...Sa Srbima,,,ko će njih da zali kad ni sami njihovi potomci ne pitaju za svoje utopljene u mnogim rekama, jezerima, rupama između Drave i Jadrana,,,Srbija misli na kupanje kod tuta bugarskih i kuka hrvatskih...takav narod nema buducnosti!!!
kt61
(*BCM)
29. јун 2020. у 00.50
Mi koji smo prošli kroz gradjanski rat znamo šta će biti.

Mi možemo da prepoznamo znake.

kad se narod organizovo u milicije.

Uostalom, Soros je i nama zakuvao corbicu.
Samo sto je kod nas bio na nacionlnoj osbovi a kod njih na rasnoj
kt61
(*BCM)
29. јун 2020. у 00.54
Kenedijev sin je ziv. Iscenirao je svoju smrt u avionskoj nesreci 1998.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.