Дискусије : Политика

 Коментар
Мигранти - Нато пешадија
Lorka
(поета)
08. април 2020. у 01.12

Шта ако су ови мигранти заправо будућа Нато пешадија за напад на Русију? Имају ратно искуство и само им треба неколико месеци тренинга да се уклопе у тактику ратовања Нато трупа, што се може извести у војним камповима европских нато чланица.

Ово делује као груписање нато пешадије према западним руским границама, под маском миграције.
Dovla1
08. април 2020. у 09.18
Ja sam protiv ove migracije u Evropu,ali ona je smišljena u visim krugovima Zapada i ne bih ja osuđivao te migrante. Ipak vecina njih su pobegli od sirotinje i iz ratnih zona. Uvek kada je negde rat,ima mnogo izbeglica. Pa koliko je samo izbeglih sa naših prostora kada je bio rat u bivšoj Jugoslaviji 90-ih.
Nije tačno da su vecina ovih migranata bili na frontu i u nekoj od grupacija kao Al kaida i Isil. To sto su mladi i većinom muskarci, nije nikakav dokaz jer logicno je da se na tako dug i opasan put odvaže samo mladi i jaki.Kad oni puste korenje u Nemackoj i Evropi, lako će oni da dopeljaju svoje žene, devojke,sestre itd.
Takođe mislim da to nije cilj da se od tih mladica regrutuju buduci vojnici za Nato,i ako sam i ja nekad tako mislio. Lako će Nato u slučaju nekog rata naći takvih,a danas se i drugacije ratuje pa brojnost vojske nije toliko bitna.
Dva glavna su cilja zašto liberali i globalisti dovlace te migrante u zapadnu Evropu.
Prvi je zato što su mladi i oni će da donose profit sledećih 40 godina. Bogatasima najviše odgovara mlad covek jer može dobro da radi, dugo da radi i bude poslusan. Takvih na Zapadu je sve manje,pa moraju da ih uvoze. Zato i nasi ljudi koji su kao mladi krenuli na Zapad,pa budu ilegalno, često su im vlasti gledale kroz prste jer im treba mlada radna snaga. E to sad ima velike povezanosti sa ovim virusom korona.Vidimo da virus ubije uglavnom starce a Zapadu to i odgovara. Zivotni vek je sve duzi na Zapadu a namnozilo se tih penzionera koji su radili krajem prošlog veka i stekli penzije.
Ne bi u Italiji bilo toliko mrtvih od virusa da nije virus usao u staracke domove. Mislim da je namerno ubacen u staracke domove,a ne cudi me sto najviše obolelih ima u Americi, tamo će najviše i da pomre staraca od virusa. Ovo je sada proba, sledeći put kad budu starcima poturili neku epidemiju,onda za to nećemo ni znati.
Drugi razlog što se emigranti ubacuju u Evropu je da se izmeni struktura stanovnistva,da se razbiju nacije,da postanu sve zemlje multietnicke kao Amerika, Kanada itd. Da ne bude vise cistih Nemaca, Francuza, Italijana itd. Jer posle sloma komunizma, ostalo je da potencijalni neprijatelj bogatasa budu nacionalne države. Mnogo je lakse posvadjati ili upravljati narodom koji se ne zna šta je,kao americki narod,ali ako je u Nemackoj recimo 97% Nemaca,onda taj narod može da bude homogen,da ima jedistvenu platformu odbrane i saveza. Kad se sve to razvodni raznim nacijama, rasama, religijama,kad se ne zna ko je ko,onda takvom jednom heterogenom marvom je lakse manipulisati.
Takođe ,migranti su mahom muslimani,a nezaboravimo da je još Hitler i cela njegova ekipa, podržavala islam,da su govorili da je to muska religija.Secamo se u Jugoslaviji da nisu istrebljivali muslimane ali jesu Slovene itd.Zapadni mocnici su protiv hrišćanstva jer ta religija ima nekih sličnosti sa komunizmom, zalaze se za jednakost, pravdu.Hrišćanstvo je jednostavno revolucija,a zapadni mocnici najviše mrze tu reč revolucija. Bivši jastreb Zapada, Poljak Bzezinski je rekao da je Zapad unistio komunizam,da će Zapad unistiti i pravoslavlje. Posle pada komunizma, sasvim je logicno što se Rusija okrenula pravoslavlju, to je dobro,a Zapad shvata tu poruku. Napad na Srbe u Crnoj Gori je takođe deo te price, udar na pravoslavlje. Komunizam takav kakav je bio, nema veze za te zablude komunizma,ali komunizam je bio veliki neprijatelj Zapada,zato je unisten. Narod mora imati neku ideologiju, bolje i pogresnu kao komunizam nego nikakvu. Pravoslavlje kao novo-staro uporiste Rusa i Slovena, mora takođe biti unisteno,kao protivnik Zapada.Isto je rekao i onaj iz Nato, Soltenberg,da su oni unistili komunizam,a unistice i pravoslavlje.
Hrišćanstvo u zapadnom svetu je već unisteno, ali pokazuje vitalnost u istocnoj Evropi i pored već minulog komunizma.
Keserovic
08. април 2020. у 10.28
Lorka u slobodnom padu,sve zesce lupeta...
dituartuПорука негативно оцењена. Покажи

dituartu
(eng)
08. април 2020. у 10.34
A oce li u sandalama na Ruse,prica se eno možda Malagovnarski kaže da hoće.
Precanin
(Нека буде борба �)
08. април 2020. у 14.08
Лорка, то један од планова, мада је главни други...овај Зокс је на трагу...
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.