Дискусије : Политика

 Коментар
OdesaПорука негативно оцењена. Покажи

24часовна обраћања нацији
Odesa
(надежда, вера и л)
05. април 2020. у 16.32
Њуз.нет: Двадесетчетворочасовна обраћања нацији – биће приведен свако ко угаси ТВ

БЕОГРАД, 03. април 2020, (Њуз) – Председник Александар Вучић најавио је данас да ће предложити Влади Србије увођење 24-часовних обраћања нацији. Том приликом председник је истакао да ова мера подразумева да ће на свим каналима током целог дана бити уживо преношено његово обраћање нацији и да ће бити приведен свако ко током спровођења ове одлуке угаси телевизор.
-О овој мери размишљам сваки дан. Чекам само да кинески стручњаци кажу када је прави тренутак за то и чим добијем потврду у року од пола сата почеће моја свакодневна 24-часовна обраћања нацији. Уколико се ова мера уведе уверен сам да ће се укупни број људи који не прате моја појављивања пред камерама драстично смањити, а то је у овом тренутку најважније – објаснио је Александар Вучић.
На питање како је тачно замишљено спровођење ове мере председник је одговорио да још увек не зна.
-И мени је први пут да ово радим, али ако пензионери могу по цео дан да ме гледају моћи ће и остали грађани. Уосталом, ово радим због њих. Нека ме мрзе, нека ме пљују, нека кажу онај луди Вучић, не смета ми, само нека седа код куће и гледају ме. Ко бога их молим да ме гледају и да не покушавају да угасе телевизор. Све што треба да знају и чују током ванредног стаја ја ћу им током обраћања саопштити – изјавио је председник.
Александар Вучић је додао да Србија има довољно камера и камермана за спровођење ове мере.
-Неопходно је да грађани буду дисциплиновани када је праћење мојих наступа у питању. Ако све буде како треба верујем да за мање од два месеца можемо да прекинемо са овом мером и да се вратимо мом свакодневном режиму од једног, до два обраћања дневно – истакао је он.

Извор: Њуз.нет

https://www.njuz.net/
Lorka
(поета)
05. април 2020. у 21.24
Хоће ли нам Вучко поделити и бесплатне телевизоре?
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.