Дискусије : Политика

 Коментар
lisabutterflayПорука негативно оцењена. Покажи

То није вирус, већ илузија короне.
lisabutterflay
04. април 2020. у 10.57
Вирус је одгођен за април и узрокује:
То није вирус, већ илузија короне, гасни је експеримент у америчкој биолошкој лабораторији, која није била контролисана 1/4/2020 у Авганистану (разлог за потписивање америчког споразума о сарадњи са талибанима након 40 година сукоба и Трумпов страх да ће истину и суд изложити у личне сврхе) ( Споразум Италије са Сједињеним Државама) (Трумп је од немачког лекара тражио споразум и искушење новцем уз одбацивање немачких власти због притиска и уцена Сједињених Држава) (европске земље страхују због високих стопа старења у њему)
То значи да су се земље у којима се ширење гаса одиграле пре неко време без ичијег знања и тајности америчких власти.
Савремени сарин гас је један од најопаснијих гасова, нема мириса, укуса или боје, претвара се из гаса у течност чија је тежина тежа од ваздуха (разлог гаса који пада на земљу), а која је широко распрострањена у ваздуху на великим површинама земље.
Људи су изложени сарину додиривањем с кожом, у контакту с очима или удисањем (узрок да се реклама не додирује или не тресе рукама)
Прве жртве: У фебруару је 67 америчких војника рањено у лабораторији у Авганистану, коју су Сједињене Државе држале у тајности, а војници су послати у Кину да учествују у фебруарској војној демонстрацији у Јоханану како би протумачили сумње у њихову смрт кад су се вратили због гаса и најавили своју смрт због лажи вируса. Како не би тврдили америчке власти.
Дан након војне демонстрације у Јоханну, вирус је објавила Светска здравствена организација и место Јохан (једини разлог посебно избора Јохана је зато што је 67 рањених војника учествовало у Јоханновој паради, а нису јели слепе мишеве и змије у Јоханну)
Десет дана пре емисије лекар је открио лекар у кинеским лабораторијама, али кинеске власти су о томе ћутале и спровеле изолацију лекара 7 дана до смрти, што је и разлог што су лекари и породица лекара затражили истину о његовој смрти, а због ширења видео записа лекара на ИоуТубеу и Фацебооку и открили истину, он је приморао кинеске власти да Лаж и тврди опасан вирус.
Притисак америчких власти приморао је Кину да створи лаж вируса и заварава свет да је Кина извор вируса, тачније град Јоханн, да прикрије смрт америчких војника под изговором да су били у Јоханну и да су заражени вирусом.
Сарин је класификован као смртоносни нервни гас, без обзира на концентрацију, мада је мали и изазива смрт парализом мишића плућа (због чега се смрт концентрише у старијих особа које пате од хроничних болести или упале плућа).
Период инкубације гаса у ваздуху прелази 3 месеца (због чега су Сједињене Државе навеле да је април последњи месец епидемије).
Особа може остати две недеље и потом умрети, а да не зна да је изложена том гасу (а овај карантински мотив траје најмање 15 дана, а да притом не користи ништа осим вештачког дисања. Овај гас нема лек када се удише (што је прави разлог иза британске изјаве: припремите се) Умрети)
Третман: контаминирано место треба оставити што је пре могуће и потражити свеж ваздух (разлог за проветравање погођеног подручја и карантин)
Он нема лека као сви гасови, осим до краја боравка у ваздуху, па је датум 10. априла почетак растварања тог гаса и губитак његове ефикасности испаравањем у ваздуху или падом на земљу.
Уједињени народи су тај гас класификовали као оружје за масовно уништење.
Земље се држе у тајности због америчког притиска на Светску здравствену организацију и међународне организације. Лагање и контрола ума људи због Трумповог страха од оптужби које су против њега подигли судови.
Дакле, корона нема другог решења него чекати престанак удела сарин гаса који је претворен у течност на земљи током периода од 3 или 4 месеца, од јануара до априла. У атмосфери и недостатку ефекта смрт је данас у Италији, Француској и Ирану због највећег броја стараца преко 75 година и они су подложнији чак и ако је стопа сарина у атмосфери 0,1%.
CPHA
(Чувари ћирилице)
04. април 2020. у 11.42
Искрено, мени је мало дојадило читати разне текстове који ми долазе на месинџер, вибер, што приватно што на групе.
Синоћ први пут сазнадох од оног др Несторовића који је причао, ја одспавала мало, пробудим се...он и даље прича... гостовао послије на РТС-у...о Кинезима који су јефтина радна снага у фабрици обуће у Ломбардији..
Елем...нејсе..
Jocko4
(observer)
04. април 2020. у 12.59
lisabutterflay,

Ово није превод, већ илузија превода. ;-)
Dikan
(Само буздованом)
04. април 2020. у 13.01
А `де је ту 5G?
CPHA
(Чувари ћирилице)
04. април 2020. у 13.08
Јоцко :-))))
dituartu
(eng)
04. април 2020. у 15.10
Ako vam neko umre u familiji of ovoga e vise neće biti iluzija,onda će vam Vicic biti kriv sto nije ranije odroeagovao.Licemeri jedni,odlično se secam natpisa po B92 pre mesec dana o Vucicu kako je zakasnio sa merama .Danas čitam kako je diktator koji zatvara ceo narod.
Keserovic
04. април 2020. у 15.29
Opet prizeljkujes nekome smrt u familiji?
Ako nam umres ti na sc neće biti jaceg argumenta da nam ponudis kao dokaz da nije zayebancija!
dituartu
(eng)
04. април 2020. у 15.43
Ja ne prizeljkujem ali takvi kao ti dezinformacijama i qenjanjem upravo cine da nečija familija umre da neko izgubi ocala iliff majku.
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
04. април 2020. у 18.46
Lisa,

Ta teorija drzi vodu koliko i najlon carapa.
Toliko je suplja da čak nije nešto ni negativna.
Za razliku od poluinformacija ili neverifikovanih informacija koje mogu da nanesu stetu.
geriatrikus
(zvakac karamela)
04. април 2020. у 19.40
Сарин у вирусу. Генијално! Још само да скувају сарму пуњену сладоледом. Америка је чудо!
trek_team
(biciklista)
04. април 2020. у 19.48
lisabutterflay,

Ja se samo nadam da se nisi razmnozavala tokom tvog dosadasnjeg boravka na ovoj planeti.
Jocko4
(observer)
04. април 2020. у 22.54
dituartu,

Знаш ме као једног од критичара Вучића и његове политике.
Критиковао сам га и због касног реаговања и то је била крупна грешка, којом је успорио благовремено мобилисање свих за ову тешку ситуацију.
Међутим, не критикујем га због ванредних мера које се сад спроводе, јер би то било непродуктивно, у време кад сви треба да будемо на истој страни.
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
05. април 2020. у 13.06
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.