Дискусије : Политика

 Коментар
Sirenje panike na fin način
seljakipo
02. април 2020. у 13.06
..., Srbija u kandzama ludaka

Kurir
Društvo 02.04.2020. 09:12h

UŽIVO SRBIJA U RATU PROTIV VIRUSA: Danas do 15 sati još 3 preminula, obolelo ukupno 1.171,111 novih
.
.
.
.
..., nit pameti nit profesionalizma. Nagradno pitanje; „ko je editor ovog naslova.?” mislim, editorov sef?
Odesa
(надежда, вера и л)
02. април 2020. у 13.09
Вучић ужива у лажној подршци 218.852 непостојећа човека

Друштвена мрежа Твитер саопштила је да су њени тимови за проверавање аутентичности корисника угасили 8.558 налога који су били ангажовани на промовисању владајуће странке у Србији и њеног лидера Александра Вучића. Међутим, број његових лажних пратилаца је, кажу бројке, много већи.
Поред тога што путем медија покушава да створи илузију о савршеном животу у Србији и невероватном функционисању исте откако је он на власти, Александар Вучић је, као што је познато, ангажовао „ботове” да лажну слику о Србији праве и на друштвеним мрежама.

На страну једно логично питање – уколико је све савршено и добро, због чега је потребна армија сајбер гласача, који (лоше) раде на убеђивањиу остатка да је Вучић, ни мање, ни више него Бог. Међу силним ботовима, многи раде на два или више профила, пошто се не могу потписати својим именима свуда, а лажних обожавалаца на Твитеру Вучић сада има – 218.852, или 66,2. Твитер је укинуо 8.558 активних налога, док лажних пратилаца има далеко више.

Наиме, узевши у обзир програм који израчунава лажне пратиоце, чини се да Вучић и на Твитер мрежи ужива у лажној слави.

Истраживање од пре две године каже да је Вучић на Твитер налогу имао 163.548 лажних пратилаца, што је тада било 47 одсто. У међувремену број лажних налога страховито је растао.

Управо због тога се поставља питање – да ли је стање у Србији све горе и горе (мада сви знају одговор), када је потребно ангажовати више непостојеће подршке преко интернета, како би се народ убедио да цветају руже и да Вучић ужива огромну подршку?

Још једно у низу питања је, колико ниско неко мора да падне да себи обезбеди и виртуелно лажну подршку? У стварности аутобуси који иду по митинзима, на Твитеру лажни пратиоци. Чини се да у агонији самообожавања, али и хватању за сваку сламку спаса да остане на власти, Вучић нема никакву меру.

СРБИН инфо
@srbininfo
https://srbin.info/drustvo/tviter-ukinuo-8-558-vucicevih-botova/

Твитер укинуо 8.558 Вучићевих ботова!
Друштвена мрежа Твитер саопштила је да су њени тимови за проверавање аутентичности корисника угасили 8.558 налога који су били ангажовани на промовисању владајуће странке у Србији и њеног лидера.

Употреба информација и политика приватности у Твитер огласима
Погледај друге твитове корисника СРБИН инфо
У стању је да и у медијима, а и на друштвеним мрежама, преко својих „поданика” вређа, напада, омаловажава, и на све начине покушава да дискредитује оне који виде шта се дешава, који имају креирано мишљење, који су свесни ситуације у земљи. Уколико је број пратилаца обрнуто пропорционалан стању у држави, Вучићев Твитер ће тек бити преплављен.

https://srbin.info/politika/vucic-uziva-u-laznoj-podrsci-218-852-nepostojeca-coveka/
seljakipo
02. април 2020. у 13.29
CEKAC
02. април 2020. у 17.14
Šta vas briga.
Ako je njima dobar, a izgleda da je bolji od svih prethodnih, onda bi to i za vas trebalo vrijediti.
Bazorilo
02. април 2020. у 20.22
Stvarno,bas vas briga,ako vam nije dobro,ne spustajte se na nivo politicira.Vrhunskom umetniku tu nije mesto,ruku na srce.Zemaljsko je za malena carstvo.
keser
(Тешем букве)
03. април 2020. у 06.47

Заклињем се да ћу поштовати
законе дражаве Канаде
и заклињем се на веркост Њ. Величанству
Енглеској Краљици
Живела Кељада
Живела Енг Краљица
LazarD
03. април 2020. у 14.13
Keser ..a tako ide zakletva??!! :):):)

Jel dignuta desna ruka??:):)
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.