Дискусије : Политика

 Коментар
Slomite moć banaka i korporacija!
Popaj
23. јануар 2020. у 08.50
Slomite moć banaka i korporacija! „- demonstracija protiv Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu (18.01.2020.)
https://www.youtube.com/watch?v=61VxtdWC2go
Starac_Foco
(--)
23. јануар 2020. у 09.06
Kapitalizam kao prakticno jedini trenutno postojeci oblik drustvenog uredjenja na svjetskom nivou sigurno neće ni pokusati da zaustavi NWO. To ti je kao da od vukova ocekujes da se bore sa medjedima dok naizmjenicno upadaju u tor i kolju ovce. Nema od te borbe ništa, dok god bude ovaca...

Trebala bi da se dogodi neka revolucija na svjetskom nivou, pa da bude nešto od toga. Sanse da zemlju pogodi neki meteor i napravi smak svijeta su vece od toga.

A do tada, mi možemo samo da se bolje namjestimo da malo manje boli dok nas karaju oni u Davosu i stotine miliona onih koji provode njihovu politiku...
Bazorilo
23. јануар 2020. у 17.50
Nedavno sam čuo nekog analiticara,koji kaže da su kapitalisti doneli zakljucak,da se dnevno mora sa zemlje ukloniti oko 350 000 ljudi,kako bi proces „pravilnog”rasporedjivanja stanovnistva tekao po zacrtanom planu.Da bi se to moglo ispuniti,mora se pristupiti cipovanju ljudi po ugledu na ono sprovedeno u ogledima sa zivotinjama,i tako svakog pojedinca imati pod kontrolom.Dao je on dosta podataka o tome,verujem da svako može da pronadje to obavestenje.Kao preteca tom poduhvatu,sledi ukidanje novcane mase i početak poslovanja iskljucivo preko bankovnih kartica.Kaže da se u Svedskoj već cine eksperimentalni pokusaji.
Ja se pitam,kako ćemo davati milostinju prosjacima,da li će oni nositi sa sobom automate za kartice,pa mi samo ustekamo i napisemo sumu?Tu moraju biti u blizini i majstori za servis,ukoliko masina blokira.Zamislite,zurimo na posao,a peosjaku automat otkazao,koja nervoza će tu biti prisutna?Ma idi begaj,kupi novu masinu!
dulebg
(posmatrach)
26. јануар 2020. у 16.06
- Брате, ухватио сам Турчина, помози да га свежем!
- Ако не можеш сам, а ти га пусти!
- Пустио бих ја њега, ал неће он мене!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.