Дискусије : Политика

 Коментар
CAHJAPПорука негативно оцењена. Покажи

Zabluda zvana Tramp
CAHJAP
04. децембар 2019. у 12.00
Kad se setim koliko smo se radovali Trampovoj pobedi nad vesticom hilari. Verovali smo da je nama Srbima konacno svanulo, da ćemo doziveti konacnu pravdu, da će KiM se vratiti u sastav Srbije i da je
Tramp nas covek, naklonjen Srbima.
Kakvu korist smo imali od Trampa...apsolutno nikakvu. Nije nam doprineo ni dobro ni zlo. Možda jedina korist je ta sto je za svoj mandat tek toliko nama kupio vremena jer inače bi zla i siptarima naklonjena klintonka da je stupila na vlast pritisnula i ucenila Srbiju da prizna nezavisnost kosove . Tramp je imao a i dalje ima mogućnost da sve to promeni, međutim, svi su oni isti manje ili vise. Svi su oni u svojim mislima i verovanjima daleko veca klasa od nas. Njima je potrebno Kosovo bez Srbije, zar nije ocigledno kojom brzinom je odmah izgradjena najveca americka baza izvan amerike bas na Kosovu nakon bombardovanja Srbije i nelegitimnog i monstruoznog priznanja naše pokrajine u korist naših neprijatelja na celu sa trgovcima ljudskih organa. Dali se iko pita zbog čega. Dali smo zaista toliko naivni da smo verovali da će jedan milijarder koji slučajno ima suprugu Slovenskog porekla da osudi svoje prethodnike, da osudi siptarske teroriste na vlasti, da povuce vojnu bazu sa Kosova, da povrati raseljene Srbe i povrati Kosovo u sastav Srbije, da pokrene postupak ratne odstete Srbiji i da celom svetu predstavi nasu žrtvu i opovrgne vise decenijsku satanizaciju Srbije i Srpskog naroda.
Svi su oni isti, sluge i gospodari u svetu materije i materijalizma i novac je njihov bog.
kt61Порука негативно оцењена. Покажи

kt61
04. децембар 2019. у 13.46
Surovi kapitalist,a covek koji voli da otpusta ljude.
On ne brine o svom narodu a kamoli o drugima.
Kljukaju ga svaki dan sa amfitaminima.
zori
(Чича)
04. децембар 2019. у 14.37

pix... nije ni poluvreme
GrigorijeCamblak
04. децембар 2019. у 20.13
Donald Tramp je najbolji američki predsednik svih vremena. Politika je po definiciji umetnost mogućeg.

Tramp je, bar za sada, JEDINI američki predsednik koji nije počeo niti jedan novi rat! Odbio je naređenja duboke države i nije napao ni Koreju, ni Venecuelu, ni Siriju, ni Iran.

I dugoročno, politika Trampa ide na ruku Srbima.

Ne možete da očekujete toliko korenite promene politike imperije preko noći. A imperija se polako raspada pred našim očima.

Tramp je spasao svet od NUKLERANOG RATA u kome bi poginulo svo stanovništvo Amerike, Rusije, Evrope i Kine, dakle milijarde i milijarde ljudi, uključujući sve nas ovde, jer je Hilari obećala „uspostavu zone ne-letenja nad Sirijom” za ruske avione, a to je značilo svetski rat.

Imajte to uvek na umu, „političari” sa Serbian cafe-a.
ZYUG
(kazachok specijalista)
04. децембар 2019. у 23.48
tramp ne treba da nam pomaze, zašto bi se zbog nas uvalio u sranja kao da ih malo ima
nije to jednostavno niti on može sam nešto za nas da odradi i ako bi bio vodjen nekim ispravljanjem nepravde koje su nam naneli prethodni satanisti iz bele kuce
americka demokratska satanisticka kamarila trenutno keshira milione sa kosova, to je bila i poenta njihove borbe protiv srba. tramp da bi pomogao nama, treba da razbuca njihove poslove sto je ogroman rizik. oni ne remete poslove jedni drugima a ako se to desi, pada glava. znali smo kako sistem radi i kada je tramp dobio. isto tako smo znali da je za nas sve bolje nego da satanisti na celu sa klintonovom opet zajasu na vlast.
Tramp nas ne dira, To je najbolje sto od njega možemo da ocekujemo. Ostalo najviše zavisi od nas to jest od Vucica.
PjerПорука негативно оцењена. Покажи

Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
05. децембар 2019. у 03.20
Imaju i Amerikanci svoje „četnike i partizane”.
To se ovdje zove demokrate i republikanci. ;)
Power12345Порука негативно оцењена. Покажи

Power12345
05. децембар 2019. у 04.07
sanjar...samo ti nastavi da sanjaš i misliš da će neko drugi peti, deseti doć i donet preporod Srbima, Srbiji ili stat uprkos na drugu stranu,
I Ti Šiptari, Hrvati ili x,y imaju ljude a ne samo lopove, mafiju ili one koji bi ratom da uzmu sve.
Teško je nekom Germanu koji je bio i ostao poreklom Nijemac da to riješi i postavi kako bi upravo pasalo njemu.
Tramp lijepo kaže Makronu kakvi su Evropljani i EU politika i kako se gleda samo ko će koga bolje ili stručno izigrat, prevarit i ekonomiju okrenun sebi i potrebama svojim.
On javno priča koji su ciljevi, ( izvori ) njihovi i čovjek lepo kaže šta je otkrio lično što njegovi predhodnici nisu a to je faktt samo Ekonomija.
On zna da vojska košta i da to smanjiti ili drugačije raspodeliti treba.
On je trgovac, kapitalista , profit gleda...zna ako mu Narod gladuje, bez posla, da će brzo letiti i smenjen biti.
On stalno viče da i oni rakete imaju, prodaju i nekome uvaliti žele ...ali Rujo MOMENTALNO ima bolje jeftinije kao i gas pa se sad tu čačkaju i pitaju kako Putka ili Žutanjke da zaj.ebu i opet da Dolar bude valuta kao što je nekad bio.
Dugo bi se pisati moglo...Srbima kao i drugim iz okružeja da se prihvate zajednice kao i u vreme Yu..ili da svi zajedno pokucaju kod Putina i zamole da ih primi i hapravi red pa Ruski.
Dasvidanjia...
keser
05. децембар 2019. у 06.48
Ово овде је простије него што мислите.
Трамп није цвећка, и да хоће не може да буде.

Али Хилари би била много гора. Већ бисмо имали неку врсту рата између Русије и Америке.
(можда не баш фротално али би Руси изгубили много што шта у Свету)
Ни Кинезима не би било боље

А коме би било:
Црнцима, Муслиманима и Хомосима у Западним земљама.
CAHJAP
05. децембар 2019. у 08.59
Blago onom ko ima oci da vidi, usi da cuje a najviše razum da razume. Koliko su ljudi izgubljeni u ljudskom zooloskom vrtu gde umesto kaveza su televizija i lazne medije, zakoni i sudstva, policija i poslovi cije plate jedva namiruju osnovne zivotne potrebe. Mislite da se Tramp i klintonovi nešto pitaju, kao da su oni najjači pojedinci na kugli zemaljskoj. Na planeti ima familija koji koriguju predsednicima i vladama i cije porodice drže sav scetski kapital već nekoliko vekova. Mislite da je Tramp jači i uticajniji od njih koji je tek nekih 2 godine predsednik amerike. 4 americka presednika su ubijena koji su pokusali da preuzmu vlast na svoju ruku mimo ovih svetskih familija, to su Linkoln, Garfild, Makinli i Kenedi kome je i skoro čitava familija uklonjena zajedno sa skoro čitavom familijom zvanicno najbogatijeg coveka ubsvetu toga vremena Onasis koji su bili vencano i prijateljski povezani sa porodicom Kenedi. Svetski vlasnici banaka su daleko veci i jači od predsednika najuticajnijih država a ima i jačih od njih. Sve što se coveku servira putem medija su fabrikovane laži.
Kaže neko iznad da je Tramp zaustavio nuklearni rat a klintinka bi ga zapocela. Šta mislite da bi najveca svetska elita to dozvolila da jedna hilari unisti planetu i sa tim i čitavu njihovu imperiju? To samo naivni hipnotisani i programirani svetskim manipulatorskim, fabrikovanim i laznim vestima mogu verovati. Svi su oni samo govorili tralalala u svojim kampanjama kako im je korigovano. Tramp je govorio da će javno da raskrinka klintonove i da ih strpa u zatvor ako postane predsednik, dali se to desilo. Oni se sa nama igraju. Posle ludog Busa mladjeg gde se mnogi poceli protiviti ratovima i spoljnom politikom amerike gxe je iztovremeno amerika postala najomrazenija nacija na svetu, svetski mocnici postavljaju crnaca muslimana baraka obamu, (potpuna suprotnost dzordza busa mladjeg) i daju mu nobelovu nagradu za mir, takođe institucija kojim oni upravljaju kao i svim drugim svetskim institucijama, a nakon toga obama zapoceo vise ratova od samog busa ali niko nije obracao paznju na to jer obama je uvek nasmenen sa svkjim bisernim osmehom koji se vise istice sa svojim tamnoputim likom, svojim smirenim govorom i blagim salama a sve krunisano nobelovom navradom za mir. Tramp, klintonovi i sledeći predednici amerike su lutke kojima konce povlace najveci svetski mocnici koji inače koriguju čitavim covecanstvom svojim uspostavljenjm sistemom, zakonima i distribucijom novca. Svaka država na svetu je milijardama dolara a neke i trilione, jezte li ze ikada zapitali kome i zašto???????
CAHJAP
05. децембар 2019. у 09.09
Htedoh napisati da su skoro sve države sveta do guse u milijarderskim a neke i trilionskim dolarskim dugovima, kome i zašto?????
Izvinite na gramaticke greške gde udaram na pogresna slova a tek posto objavim procitam, nadam se razumete šta sam napisao.
Kažeš Power da sanjarim, dobro da si to uocio jer si ocigledno dzlemo budniji od mene kad mi kacis tu dijagnozu.
Power12345
05. децембар 2019. у 16.11
izvini Sanjar nisam mislio nikog vredjati..

Normalno da karteli i Veliki bosovi koji ne pokazuju gdje i sa kim sjede ližu se paze i dogovore prave...
Tako je i među Životinjama..sve dok je neko jak ima šta da i kaže
CAHJAP
05. децембар 2019. у 20.51
Nema problema Power, nisi me uvredio i hvala za izvinjenje
dulebg
(posmatrach)
06. децембар 2019. у 05.41
Лично мислим да је Трамп продукт неких снага које се залажу за јачање САД изнутра, наместо интервенционизма, који је потрошио супстанцу Америке.

Међутим војно-финансијски блок је сувише јак и решио је да је боље да све пропадне, него само они.
Power12345
06. децембар 2019. у 10.48
Dule

...e.ni su prohtevi vojske ..sa njima se zakačit i mislit da Generali, Admirali nemaju šta reći ili da pokorno svoga predsednika slušaju i služe... grdno se prevariti može.
Videlo se to u Francuskoj sa Degolom .. legijom Stranaca kao i specijalcima kod smene Gorbačeva...a da se ne priča o manjim zemljama gdje opet Amerika i obaveštajne službe mute itd..

Kraljevi, carevi su bili isto trovani ili se nameštalo, podmetalo, lagalo od sveta i veka..

Power12345
06. децембар 2019. у 10.48
Dule

...e.ni su prohtevi vojske ..sa njima se zakačit i mislit da Generali, Admirali nemaju šta reći ili da pokorno svoga predsednika slušaju i služe... grdno se prevariti može.
Videlo se to u Francuskoj sa Degolom .. legijom Stranaca kao i specijalcima kod smene Gorbačeva...a da se ne priča o manjim zemljama gdje opet Amerika i obaveštajne službe mute itd..

Kraljevi, carevi su bili isto trovani ili se nameštalo, podmetalo, lagalo od sveta i veka..

Power12345
06. децембар 2019. у 10.48
Dule

...e.ni su prohtevi vojske ..sa njima se zakačit i mislit da Generali, Admirali nemaju šta reći ili da pokorno svoga predsednika slušaju i služe... grdno se prevariti može.
Videlo se to u Francuskoj sa Degolom .. legijom Stranaca kao i specijalcima kod smene Gorbačeva...a da se ne priča o manjim zemljama gdje opet Amerika i obaveštajne službe mute itd..

Kraljevi, carevi su bili isto trovani ili se nameštalo, podmetalo, lagalo od sveta i veka..

keser
06. децембар 2019. у 11.39
Чекај нешто не штима;
Капиталисти владају а не Председник САД.
А шта је Трамп???
Precanin
(Нека буде борба �)
06. децембар 2019. у 18.57
Сажето, највећи допрнос Трампа је што Хитлери није преЦедник.
То је мишљење нас Срба, е ја бих волио да знам шта мисли друга страна, рецимо Пјер?
Power12345
07. децембар 2019. у 07.40
06. decembar 2019. u 11.39

Чекај нешто не штима;
Капиталисти владају а не Председник САД.
А шта је Трамп???

------
... Tramp je Sin Babin...a Babo je sin Babinog Babe..pa ti sad gledaj
keser
07. децембар 2019. у 15.51
Ниси можда разумео ,

Трамп је капиталиста...

Ај сад испочетка!!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.