Дискусије : Политика

 Коментар
Слобода, част и образ..
Daco-Srbin-Srbenda
02. новембар 2019. у 21.10
https://www.youtube.com/watch?v=168aVj_CzHw

Вента либерто комаданте...
Daco-Srbin-Srbenda
02. новембар 2019. у 21.17
wow.
Novak
02. новембар 2019. у 23.44
U Novm Sadu bila ulica Dr Salvadora Aljendea, ne znam jesu
li skinuli tablu. Cavez i Castro pali u zaborav i bez ulice.
dulebg
(posmatrach)
03. новембар 2019. у 04.45
После Стаљинове смрти Хрушчов држи говор о застрањивањима током стаљинизма. У једном тренутку из сале неко викне:
- А где сте били ви, да то спречите?
- Колим, ко је то рекао? Ко?!
Тајац - нико се не јавља...
- Е Тамо смо и ми били (((
Popaj
03. новембар 2019. у 06.40
Слобода, част и образ..
Daco-Srbin-Srbenda
02. novembar 2019. u 21.10
***********************************
Sve je to imao Slobodan Milosevic koga si izdao, prodao za saku dolara!
Novak
03. новембар 2019. у 07.23
E Dule evo imaš plus od mene.
britka-sablja
03. новембар 2019. у 07.32
Траба бити упоран, својеглав и толико самоуверен у лажи и лажне „ величине” па овако нешто написати. За време Слободана Милошевића, југословенско банкарство, бар оног дела које је по Србији вердрило и облачило, прешло је у руке Милошевића, банкарског професионалца.
Захваљујући Госпођи „ са цветом у коси ” имао је под руком целокупан сој комуњара, преобучених преко ноћи, у демократске капуте. Гласачко тело је било осигурано!
Парола: - „ Нико не сме овај народ да бије ” однела га је пред очима србске трагичне позорнице под саме звезде.
Кћер му је имала сопствену дарио станицу која баш утицајем његове моћи, постаде разгласна станица његовог режима.
Син Марко, постаде успешан криминалац, човек блиско повезан са црногорском мафијом и радо виђен у Подгоричким салонима Мила, великог мага.
У Пожаревцу, под будним оком о заштитом земунског клана, код Марка се јавно „ шмркало” продавала дрога, прао покраден и проневерен новац и успешно спроводио рекет и шверц са цигаретама.
У највећој новчаној кризи кад су новчанице добијале и по 12 нула, Милошевићева бандитска мрежа под командом оданог Божовића, камионским цистернама је довозила неоцарињену нафту и бензин из Румуније и те цистерне постирала на улазу у градове Србије где се на црно правио бизнис на леђима вредних сељака којима је гориво било преко потребно ради обраде земље.
Остала раја је била сретна да је велики Маго обезбедио да би се народ могао возити.

Јадна Борка је паковала милијарде новца који је тајним путевима одлазио из земље, углавном на Кипар одакле му се губи сваки траг.
Мадам са „ Цветом у коси” је са својим сином криминалцом, побегла из Београда са авионом пуним златом отетим из Мајданпека, накитима и ко зна са колико новца и тако себе спасла хапшења јер је у целој игри била и сама идеолошки организатор!
Толико теби о Твом Милошевићу.

Осталу бруку о издаји земље и сопственог народа у Крајини али и Босни, нека неко други допише.
Novak
03. новембар 2019. у 09.01
I tebi plua👌
Popaj
03. новембар 2019. у 09.18
Slobodan Milošević- Poslednji govor 2.10.2000.
https://www.youtube.com/watch?v=tK4783eqMOw

Odličan komentar!
„Miroslav Ignjatovic

Na zalost pokojni,gospodin S.Milosevic, bivši predsednik SRJ i SR Srbije,bio je vrlo dobar prognozer... Kao Srbin,veliki socijalista i patriota, imao je vrlo tezak period u kome je vodio državu : Vreme u kome Gorbacov ( u sprezi sa CIA) rasparcava SSSR ljubeci se sa Klintonom, koji ga gura ka Nobelovoj nagradi za mir (kes vrlo cist) i najplacenijoj tezgi u USA (objašnjava za 15.000 dol/sat ”Kako sam razbio SSSR kroz PERESTROJKU„...na univerzitetima USA) ; vreme ”rusenja Berlinskog zida„ i euforije dve Nemacke , vreme u kome NATO prestaje da bude važan i razmišlja se o njegovom gasenju jer USA (čitaj: NATO) vise nema pravog neprijatelja (SSSR)... Vreme i za razbijanje jedinstvene socijalisticko-kapitalisticke egzemplar države ,već dovoljno obradjene od CIA i drugih Britansko-Nemackih sluzbi ,sa lobiranim nacionalnim kadrom,naše Jugoslavije (SFRJ) na stari sistem ”zavadi- pa vladaj„... Bez oslonca na ”starijeg brata„, koji ima svojih problema ,Srbija nije imala kud nego da pokusa da odbrani svoje interese koliko je sama to mogla ,suprostavljajuci se i najacoj vojnoj alijansi koja ozivljava jer se pojavljuju novi sukobi(naravno iz njihove kuhinje) ... NJegova prognoza i nije nepoznanica za svakoga ko imalo ozbiljno prati desavanja na ekonomskim,politickim i vojnim relacijama u Evropi i svetu! Posle sesnaest godina od njegovog govora, zariste je sve blize Rusiji (Ukrajina,Moldavija,..) ,NATO je sve krupniji i teba mu sve vise prostora. Ne skrivaju se vise da direktno transportuju vojne ljudske i materijalno-tehnicke resurse,tj.da otvoreno nagovestavaju ucesce u ratu...O nasem Kosovu da pomenem samo da rez.1244 još uvek zadržava teritoriju KiM u našim granicama ,dok se sami njega ne odreknemo i Rezoluciju anuliramo...”

Precanin
(Нека буде борба �)
03. новембар 2019. у 11.36
Бритка Сабљо, немам намјеру да браним Милошевића јер нити је био Србин, нити мудар политичар, био је вјешт, интелигентан али и врло ташт властодржац, који је корак по корак узмицао без борбе издајући једну по једну српску територију преко Дрине. Кад више није имао куд, показао је храброст али је било касно.
Али кад се у све негативно стрпа и понешто позитивно онда је лако оспорити цијелу твоју квалификацију.
Пар ствари је ту важно..
1. Земаа је била под санкицјама, дакле рај за саморганизовани криминал, није држава могла да организује увоз стратешких роба из земаља окружења у условима санкицја, јер су те државе и тада, као и данас јуриле да испуне сваки налог запада. Зато су данас у ЕУ (Румунија, Бугарска...)
2. Словенци и Крвати па и други су убрзано почели да извлаче девизе из Србије ратосиљајући се за њих безвриједних динара. Одатле долази намјерна инфлација у Србији. А да би се трговало са земљама које су игнорисале санкицје било је потребан Кипар. Да ли се ту ко овајдио, не знам, сигурно јетсе али није било како ти то представљаш.
3. Најважније, многи противнци Милошевићеве (погубне) политике заборављајући истинског непријатеља, ЗАПАД (Њемци, Амери). Дакле, да није било њих не би било ни лоше политике Милошевића, није он узрок ...он је последица.
А да је тешко било шта позитивно урадити са таквим Западаом свједочи набоље судбина Ђинђића
Ето видиш, има много ту нијанси...
KeserovicПорука негативно оцењена. Покажи

Keserovic
03. новембар 2019. у 12.44
SloUvenci,ustaše,balije,cokalije,montenigeri i arbanasi da podignu u svojim najvecim kasabama secerku spomenik do neba,svima im napravi države seme mu yebem...ama svima...da pozive pas još koju godinu na vlasti dobili bi je i vlasi,možda i cigani...
Daco-Srbin-Srbenda
03. новембар 2019. у 21.46
Попај не сери.
Werba
(N/A)
04. новембар 2019. у 06.52

https://www.youtube.com/watch?v=PBG57tbhbb4

Ovu istinu da naucite napamet, znam biće teško, (bukove-pobeguljske tintare)ali bar pokusajte...
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.