Дискусије : Политика

 Коментар
Bob Dilan 2016., Handle 2019.- neki size od muke
Tarpe-
12. октобар 2019. у 09.26
Bob Dilan je izjavio da crnci mogu osetiti rasistu bas kao sto Jevreji mogu osetiti nacistu, a Srbi Hrvata. Hrvati poludeli,tuzili ga ali ga je sud u Parizu oslobodio, Josipovic tražio da se Dilan zbog ovoga izvini sto je Dilan naravno odbio, i 2016.g Bob Dilan dobio Nobelovu nagradu za knjizevnost.

Evo sada Peter Handke dobio Nobela za knjizevnost i opet puleni babe Olbrajt i Bila Pusiku*cevica hoće da polude. Ma nikako da im prođe ono o genocidu i agresijini sad još im se isptecio i taj Nobel.
Branko-123
12. октобар 2019. у 11.06
Nije Handle već Handke. Inače dobro ti je ovo, Nobel ih raskrinkao. Dobro ti je i ovo Pusiku*cevic. Boze, da nije bilo tog pusenja njegovog djoke u ovalnom kabinetu Bele kuce možda nas kreten ne bi bombardovao ali to Monikino pusenje njegovog djoke je ubrzalo tu odluku o bombardovanju jer on je tim bombardovanjem skretao paznju kongresa koji je već poceo da ga ispituje zbog tog razvrata.
Jocko4
(observer)
12. октобар 2019. у 23.20
Branko-123,

Агресија на СРЈ је припремана више година пре пушења у Овалном кабинету, а коначни планови су почели да се праве око 6 месеци пре тога. Управо зато је Б. Клинтон и остао у Белој Кући, јер је био учесник удруженог злочиначког подухвата.
Ouija
(Dr)
15. октобар 2019. у 12.36
Bombardovanje Srbije je planirano još 1995 godine a ne 6 meseci prije 1999. Još za vreme ustaške akcije Oluija i proterivanje preko 400,000 Srba sa svojih vekovnih ognjista, NATO je pravio planove za napad na Srbiju u slučaju da tadasnja SRJ intervenise u Krajini. Milosevic i državni vrh su to dobro zanli i to je jedan od razloga zbog čega nisu smeli da pomognu Krajinu 1995 godine. Na nasu veliku zalost, Rusija je tada bila vladana od strane pijanog Jelcina, i onog cionistickog govneta Kozirjeva koji je otvoreno pokazivao da je Srbomrzac i koji je radio za amere.

Kasnije su normalno organizovali ovk i stavili ga pod pokrice CIA i nemackih tajnih sluzbi DNB-a da bi pokrenuli rat na Kosovu. Ali neka... oteto je prokleto i doći će i taj dan da se sve vrati na svoje. Hoceli to biti 5 ili 10 ili 50 godina nije bitno, ali kad tad, Kosovo će se vratiti Srbiji. Srbi i Srbija treba da budu pametni i da se prvo rese domaćih izdajnika koji su 100 gori od vanjskog neprijatelja i koji su nam kroz istoriju radeci za strane interese toliko stete nacinili da ni sam ne znam kako je Srbija opstala.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.