Дискусије : Политика

 Коментар
Овакве треба забрањивати за сва времена!
D-Man
(Analyst)
10. октобар 2019. у 15.36
Сведоци су свакодневног спиновања вести и лажи које сервирају тзв. новинари или, боље речено, уредници таблоида за које раде.

Ево, примера, ради:

„Pripadnici ROSU su se na granici pojavili nešto pre 11 časova, a fudbaleri su stigli nešto kasnije. U 13 časova je odlučeno da se granica neće prelaziti, a utakmica je odložena za četvrtak.
Usled ove inforamcije se odustalo od odigravanja utakmice na tom terenu, a meč je zakazan za četvrtak u 15 časova u Staroj Pazovi.”

Цели текст је овде:

https://sport.blic.rs/fudbal/domaći-fudbal/rosu-crvena-zvezda-fk-granica-kosovo-trepca/f92c7nk

Пази те то спиновање са којим се, заиста, не чини никаква услуга ни Звезди као клубу нити било коме другом. Наводно, пише у том тексту, како су шиптарски специјалци чекали да хапсе Звездине играче када пређу на Космет па се онда, замислите, молим вас, у ФСС донела одлука да се утакмица одложи и пребаци у Стару Пазову.

Народе, па тај Блиц мисли да су сви људи у Србији (и ван ње глупи) па да не знају да се на Космет не може улазити како ми хоћемо већ само ако нас тзв. косовски цариници и полицајци пусте тамо.

Коме су, дакле, такве лажне информације потребно и чему то спиновање? Као ''одустало се од уласка на Космет'' уместо ''забрањен улазак на Космет ФК Црвена Звезда''.

Зар је могуће да таквим информацијама мисли да ће се постићи некаква циљ да ваљда неко мисли како ми имамо контролу када и где улазимо на Космет? Јесам ли ја нешто погрешно схватио или је стварно могуће да се такве глупости сервирају јавности у Србији?

Из које ли кухиње потиче ова неслана чорба?
Werba
(N/A)
10. октобар 2019. у 23.14
Sve se radi kako bi se na bilo koji način prikrila istina,- da izgleda sto je moguće bezbolnija.
Uglavnom takvim pisanijama i izjavama uvek predhodi Gejovodjino balavljenje, na koje dzvalje uvek odgovore onako, kako je najbolnije za srpski narod u Srbiji. Jednostavno dignu rampu na Jarinju i nema prolaz.
Taj prolaz na Jarinju kao i svi ostali,- po dogovoru parafirao je Botin
sluzbenik Borko Stefanovic(zuti) a sluzbeno, svojim potpisom potvrdio Gejovodja i time dao legitimitet da je Jarinje kao i svi ostali prelazi, ustvari sada granica Srbije sa KIM.

Kada je pre neki dan srpska lista na izborima od 10 Djuricevih mafijasa
pobedila u svim opstinama na KIM, odmah se javio Gejovodja (Aca srbin)i dramoserski zabalavio,- kako je to velika pobeda i da vise niko neće moći da zaustavlja srbe da udju na KIM.
Ali desilo se ono cuveno: 'kad ja tamo a ono međutim'...

prc br 1.
Kurti je odmah rekao, kako nema nameru da uopste komunicira ni sa jednim sa srpske liste u skupstini KIM, jer je to lista „Ace sbina”

prc br 2.
Tek se tu svasata izdesavalo. Po dolasku autobusa sa Zvezdinim igračima na granicni prelaz Jarinje, isprecila se kosovoska policij i rekla: imamo naredjenje: ne možemo da vas pustimo jer vam je ulaz na KIM zabranjen!
U redovime „Ace srbina” pocinje komesanje ..dolazi Terzic da „intervenise” dolazi i mafijas Rakic da i on „intervenise” ali prolaza nema.
Navijaci su posebna prica, od kojih su se momentalno stvorile dve grupe zvezdinih navijaca: jedni su skandirali „Aco srbine” a drugi -Vucicu pederu, Vucicu pederu!(Radini i Oliverovi) .. Niotkuda se pojavise sendvicari da podeljenim navijacima uvale sendvice, kako bi se zataskala navijacka bruka..Ali ni to nije prošlo.sendvice su uzeli
zvezdini navijaci iz Rakiceve grupe, a ovi iz Radine grupe odbili su sendvice vicu im: nabite ih Vucicu i Djuricu u doope..:))Interesantno da je među cikama koji dele sendvice primecen i izvesni vantikanac..:)

prc br 3.
Desio se danas, kada je sa granicnog prelaza na Jarinju, vracen neki rukometni tim iz Srbije, koji je imao zakazanu utakmicu sa timom iz K.Mitrovice..

I tako još uvek odzvanjaju reci Gejovodje:
'pobedom srpske liste, sada niko neće moći da zaustavlja srbe koji žele da udju na KIM???????




zori
(Чича)
11. октобар 2019. у 03.51


mandov... mani se srba
rizling
11. октобар 2019. у 11.21


Samo prave cirkcuse i sramote Srbiju.

Nedavno su vraceni i vojnici akademije sa krvatske granice. Naravno državni tabloidi vicu u skandal. Bez ikakvog dokaza.

Pre 6 godina zapoceli smo pregovore o ulasku u EU. Do danas od 35 poglavlja možda jedno je zatvoreno.
Onomad smo ulazili u neku Azisku Zonu ? niko nezna šta bi sa time. Samo pale narod. Koji na zalost veruje u to ??

Evo sada obecavaju neki Mali Sengen :)))))) Nema smisla šta se radi prema narodu i Srbiji.

Prodjose izbori na Kosovu. Gubitnik se mirno, dostojanstveno povuko.

Kod nas je tek predizborna kampanja, samo što se ne pokolju. A kamoli sadasnja vlast ako izgubi. Sto neće. Da se mirno povuce.

Tuga.

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.