Дискусије : Политика

 Коментар
Тротинети и тетоважа.
dulebg
(posmatrach)
10. октобар 2019. у 04.07
Овог лета могли су се у Београду видети озбиљни људи, у фенси кошуљи и панталонама, са торбицом официрушом преко леђа, како пиче аутобуском траком на електричном тротинету. Не мање од њих - за београђане је изненађење и сваки бицикл који се појави у ширем центру, поготово кад је електрични, склопиви, и на њему опет неки банкарски службеник.

На страну колико је ова вожња опасна по живот, јер те свако мало претичу претоварени зглобни аутобуси, јер су њихове траке валовите и можеш очас посла да се проспеш по асфалту. Али је брате мили НЕДОСТОЈНО! Кад би сад дошла мода читања руских класика и одласка у позориште - неки би људи и то урадили; срећом таква мода никада неће доћи, тако да речени неће морати да читају ништа јаче од „Игре престола”.

Али они ће увек прихватити сваку лудост која им се са Запада сервира. Рецимо тетоваже - то је полинежански обичај; практикују га наши фенсери да би показали колико су независног духа - да, толико независног да ћеш урадити управо оно на шта те друштвене мреже наводе??
rizlingПорука негативно оцењена. Покажи

rizling
10. октобар 2019. у 04.21
Ovo je diskusija, politika ?
WerbaПорука негативно оцењена. Покажи

Werba
(N/A)
10. октобар 2019. у 06.24
To je likotino „urbano” zapazenje, gde mu elektricni trotineti sada još vise kvare ostatak zavicajnog prozimanja, naročito ujutro, sa tuznim pogledom uprtim u nebo...
dulebg
(posmatrach)
10. октобар 2019. у 11.03
Политика је, него како: питам се о људима који ће опонашати сваку лудост са Запада, мислећи да тиме доказују своју изузетност, а уствари само се везују на ланце медијског заглупљивања.

А чекај - пре неки дан је била тема: човека зезају у Телекому или тако негде - 50-так постова? Што онда нисте реаговали?
Werba
(N/A)
10. октобар 2019. у 14.09
Dobro ajde,.. kad' mogu trotineti onda mogu i ruksazi.
Cikago je po tim ruksazima bas poseban grad u Cemerici. Interesantno je posmatrati ljude ujutro kad idu na sljaku i po podne, kad' se vracaju kucama.
96% njih izgleda ovako:
regularno odelo bela sulja,-kravata. Bele carape obavezno moraju da se vide,kako bi pokazali da se slazu sa bojom sulje. Ameri vole da pokazu da imaju ukusa.(hebu ih evro-kompleksi) Sakoi kako na kome, tesni i siroki.
Sve u svemu da kažem; *disent izgled office people.
Ali odnekud se pojavise ruksazi, i eto ih preko odela na ledjima amera koji vole da se hvale svojom prakticnom vrlinom, bez obzira sto izgledaju k'o rodeo-kauboji u odelima na ledjima bika..
Dok si rek'o britva ruksazi se pojavise i u Beogradu. Srećom prihvatili su ih samo zapadni prekodrinci, tako se taj odnos između
ruksadzija-djija-djija i normalno civilizovanih kreće,- tu negde
60% naspram 40% u korist civilizacije.
Eto to mi je zapazanje kada dodjem u moj rodni Beograd...


mala-Sirena
(~ ~)
10. октобар 2019. у 16.35
Nemam ništa protiv elektricnih romobila dok ne zalaze među pjesake.
dulebg
(posmatrach)
11. октобар 2019. у 02.17
Видим у граду неке стране туристкиње, младе, са руксацима - а можда су их претовариле, треба им свашта за цео дан. Баш ко камиле ((

А ови тротинети не могу да се возају куд и тешка возила, сулудо је.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.