Дискусије : Политика

 Коментар
Zašto tek sada saznajemo za Srpski Apolo 7
Tarpe-
10. август 2019. у 01.29
Koji smo mi narod. Koliko smo mi marili za srpsku dijasporu. Marili smo toliko sto su udbasi po Brozovom naredjenju isli tamo da ih ubijaju. A mi i dalje obozavamo Broza. Toliko svetski poznatih i priznatih naših sunarodnika a mi tek sada čujemo za njih. Obozavamo samo Broza. To je stvarno nešto jezivo u nama pa se onda cudimo sto smo ovde gde smo. Mi smo unisten narod a vlast ništa ne preduzima da obelodani Brozove rucne radove pa da konacno pocnemo da mislimo svojom glavom.
Popaj
10. август 2019. у 03.55
– MILISAV ŠURBATOVIĆ, četnik, poručnik Jugoslovenske vojske koji je čitav rat proveo u štabu đenerala Draže Mihailovića na Ravnoj Gori. Bio je inženjer zadužen za prizemljenje i odvajanje svemirskih objekata na površini Meseca.
Laci_74
(Jugosloven)
10. август 2019. у 08.08
Tarpe-
10. avgust 2019. u 01.29
„Obozavamo samo Broza.”

Pa prestani da ga obozavas, ja sam mislio da vise i nema takvih ali eto vidim da gresim.
____________________________________________

„MILISAV ŠURBATOVIĆ, četnik, poručnik Jugoslovenske vojske”

Ako je već bio Jugosloven onda je trebao da zna da je već Mujo bio na mjeseci i ne treba potkovati svemirske objekte za filmsku industriju
kupressrpski
(vozac)
10. август 2019. у 08.33
mislim nije sve bas tako crno ...vucko ipak sve drzi pod kontrolom ...sugosloveni su ti proslost sto su ubijali ubijali još mogu samo malo da beljhezgaju po forumima... sve u svemu priroda radi svoje znaš nije zanemariti bilo je gofana kolico oćeš u vojsci policili po državnim sluzbama većinom sve je to bilo zarazeno ...jozun copavi dobro ne znamo ko je imenom i prezimenom ali znamo za koga je radio i koga je ustolicio u bg i ne treba vise šta sada da kažu bio je taj i taj šta nama nebi pomoglo ...evo skoro se zna da je hitler umro u argentini i šta ništa niko se toliko i ne uzbudjuje neće oni mjenjat sad istoriju..još preporucujem vucku da prihvati ovu ispruzenu americku ruku radi srpskoga naroda nije to ništa protivu rusa nismo mi vise sugosloveni pa da možemo bez rusa i amera to su samo mogli sugosloveni znate u kakva su nas gofna bili uvalili..evo po forumima se vidi kako rade nasi neprijatelji prestavljaju se srbima iz srbije pa svadaju sa srbima iz bosne i cg i tako obrnuta pišu protiv zapadni sila ne odgovara im da imamo dobre odnose sa razvijenim zemljama to smeta samo našim neprijateljima ... ne treba uzimati sve zdravo za gotovo...
GOSPODARMUNJA
(PI)
10. август 2019. у 08.56
Zna se puno toga samo pitanje je koliko pratite.
David Vuich je HONORARY CHAIRPERSON i svake gdoine Tesla Science Foundation održava konferenciju u NY Hotelu druge subote u januaru gde je David često govornik i o APOLO i o mnogo toga.
http://teslasciencefoundation.org/contact-members/

Vidimo se 11 januara?
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.