Дискусије : Политика

 Коментар
Kiowa v. s. h145
kt61
04. август 2019. у 14.04
Ameri kupili 345 komada helikoptera H145 pod imenom uh-72 Lakota.
Kiowe su im bile idealne za navodjenje artiljerije ili preciznog udara avijacije. Njihova vojska je odlucila da proda, izbaci sve Kiowa Oh-58 i OH-6 Loach.
Kao bliska podrska za pesadiju.

Kiowe su donirali drugim zemljama.
Na našim H145 ćemo moći da namontiramo nove rakete Mistral.
Werba
(N/A)
20. септембар 2019. у 02.30
precanin
Precanin
(Нека буде борба �)

19. септембар 2019. у 20.58
Верба се оглашава, каоо и он је критичан према овој власти...а истовремено никад, али никад не пропушта прилику да изједначи усташтво и герилски покрет Драже Михајловића.
=====

Sprečo, prvo i drugo, klali su ustaše i bradonje. dakle braca po nozu!
I šta tu nije istina?

Kažeš gerilski pokret Cica Brade???

Da li ti je to onaj Draža Mihailovic,(uzgred ne znaš ispravno da napises ni Bradonjino prezime koga od milja sanjas) sto je odmah početkom '42(Januar)sklopio pakt sa Vermahtom u okupiranoj Srbiji (a protiv najjaceg partizanskog pokreta u evropi) i bio im veran sve do izbijanja Crvene Armije, na istocne granice tadasnje Yugoslavije..-da li ti je to taj Draža Mihailovic po cijem naredjenju su osnovane 'trojke za klanje' svuda gde su četnici imali svoje odrede?
Werba
(N/A)
20. септембар 2019. у 04.58
Ljudi znaju da je ovo gore proizaslo iz tintare vantikanskog dzamijasa u svetu znani kao;- katolicki maslemani!
Spoj lazova ubica i terorista. Goreg nema...
Werba
(N/A)
21. септембар 2019. у 02.01
vantika
20. септембар 2019. у 21.02

Pre jedno godinu dve sam u nekoliko navrata ovog wer-baliju pitao,..Pa dobro ko je tvoj kandidat za Premijera ili Predsednika?

Znaš šta je odgovorio?
ništa!
=========
U narodu slovi ona poznata izreka:
'niko k'o dzamijas krupno ne laže'
pa tako tu izreku tradicionalno sledi i ovaj gore vantikanski dzamijas.

Pre svega milon puta sam ovda rekao da za mene od nestanka Cobeta sa (Slobodan Milosevic)politicke scene Srbije, nepostoji partija koja je dostojna da ga zameni,-bar i malo.
Smenjivali su se do dansnjeg dana uglavnom profili; lopuza, lazova,ubica, pljackasa sada lezbaca i Zvaljinih pedera, (iyebali te oni zajedno sa njim, tako bistrog,- k'o voda u kanalizaciji) koje ti dzamijasu glorifikujes. U tom vrenju olosa svih vrsta i boja, pedera i lezbaca,isplivao si iz kanalizacije gamizuci da pokupis koju mrvicu,jer si nesposoban za bilo šta drugo.
I *sa kažeš bosancerosu,..„važna su Zvaljina dela”?-nedotupavni, tek će narod u srbiji da vidi ta dela, od kojih su već sada u očaju a tek su ga ugasili, kad stignu ture za otplatu Zvaljinih megalomanskih kredita...
Kako kažu knjige, (koje ne lažu) dosada je Zvalonja zaduzio Srbiju preko 26.000.000.000 evrova/dolaresa., sa tendencijom daljeg zaduzivanja...
Werba
(N/A)
21. септембар 2019. у 02.16
I ova ovde skripta je pametnija od dzamijasa. Još jedanput je ponovila text,koji sam napisao,- za ovdasnji nauk *diskuta, tumpavih glava..:)
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.