Дискусије : Политика

 Коментар
Енглези потврдили још једном да су кукавичке звери
BeliVuk
03. јун 2019. у 07.13
Част изузецима, а њих је јако мало међу енглезима. Ово је један од највећих енглеских форума и бљувотине манијачке које пишу као да сте например посетили хрватски то јест усрашки форум. Тема о једном од највећих и најзверскији геноцида коректније истребљење, Holocaust над Србима који су починили Хрввати.

тема је смештена у депонији у коме се може писати, и пишу углавном енглези и потврђују да су дно дна. Није им остао дужан постављач теме. На хиљаде силоване енглескиње и ништа нису урадили, под окупацијом су поражени а ратовали нису, неинтегрисане мује које се коте као пацови и дефинитивно су и њихови енглески стручњаци за демографију потврдили да
ће енглези у скорој будућности бити мањина а мује већина.

Непријатељ мог непријатељ не мора бити мој пријатељ, али итекако може бити од огромне користи, уживање је гледати како полуде кад им се укаже како су кукавице, да их омаловажавају неинтегрисане мује свакодневно и како ће дефинитивно бити мањина у скорој будућности.
https://www.arrse.co.uk/community/threads/forgotten-holocaust-croats-slaughtered-million-serbs.292989/#post-9308177

Шта кажу на ово прозападни промотери, то јест досманлије?
Precanin
(Нека буде борба �)
03. јун 2019. у 11.19
Енглези-Британци су нам непријатељи, вјековима. Што због нас самих што због Руса.
Те Енглеске свиње се и данас упрежу из петних жила да учине штету Русији, без обзира што им је земља неповратно ипсрљана, загађена „турцима”, гардоначелник Лондон је Садик, смрдљиви Пак.
Тренутно тамо има само један човјек довољно моралан и вриједан неке пажње, Најџел Фараж.
Power12345
04. јун 2019. у 04.34
jebo vas Englez a vi Engleza...
Pičke su to..Svet i kolonije i dan danas oni kontrolišu kao i Ameriku.
Tramp mora da dodje i pokloni se kraljici ... narod , gusari, pljačkaši, prevaranti, Germani isklesani vjetrom, burama, okruženi nemirnim morem i borbom za vječ8ti opstanak..ko će koga pojesti, zafrkat, otet... Itd..itd..
primera je tona..Ko je nastanio Australiju i koji su to ljudi ma da ti se povraća...
...o vas Englez i vi njega kao i Španci, Portugalci, Nijemci, Turci a i vi niste ništa bolji kad se radi ko će više drpit...
Werba
(N/A)
31. јул 2019. у 01.40
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.