Дискусије : Фитнес

 Коментар
Pomoć please!
Jez27
12. август 2013. у 09.46
Pozdrav svima,

Prvi put na ovoj diskusiji I molim za pomoć.

Želim da pocnem sa teretanom, a ne znam odakle da pocnem. Ako se nekad slučajno zadesim u gym-u uvek se sve svodi samo na cardio. Znam da to nije to, ali ne znam šta treba da radim I koliko dugo?

Želim da smrsam nekih desetak KG. Trenutno sam regulisala ishranu, prestala sa emotivnim prejedanjem I krenula sa modifikovanim Duncan planom kojeg se za sad pridržavam redovno.

Zelela bih da ukljicim I plivanje ali ne znam kojim redom, I ne znam odakle da pocnem.

Pomagajte drugovi!

markomarko12345
(Inzenjer)
16. август 2013. у 17.39
Joj, ja isto pokusavam tako nešto. Imam blizu 40 godina.

S obzirom da imam slaba ledja moram da plivam i gledam da to radim bar jednom nedeljno. Mislim da je plivanje dobro i za snagu i kao vezba za kardiovaskularni sistem i kao korektivna vezba za ledja. Steta sto nema pristojan bazen ovde gde sam, pa cekam leto da se otvore otvoreni.

Elem, kardio je dobar za mrsavljenje, po meni je trcanje na vazduhu od 20 do 35 minuta super, lagan ili srednji tempo. Zimi dosta koristim orbitrek.

Verujem da je teretana u smislu vezbi sa opterecenjem tipa cucnjeva sa sipkom, potiska sa klupe, stojeceg potiska, mrtvog dizanja itd super da izgradis misicnu masu, dobijes na snazi ili, ako koristis mala opterecenja sa velikim brojem ponavljanja u cugu da zategnes delove tela. Doduse, meni su za stomak trbusnjaci ok.

S obzirom da iz zdravstvenih razloga ne mogu da trcim po vrucini kao sto inače radim, moram da kažem da je ishrana najvaznija za mrsavljenje. Jesti 3x dnevno i uvece posle 8 ništa sem voca. Ništa masno, ništa slatko, ne preprzeno (ne prziti na masti), ne previse hleba. Pivo, alkohol i gazirano zaboravi slobodno. Cips takođe, kao i smoki, perece, keksove, cokoladice. Ako imaš nešto u kuci sto te mami da jedes, prestani to da kupujes, bolno je ali meni polako uspeva...
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.