Дискусије : Фитнес

 Коментар
Tortura Yoge
slatkoodsljiva
(glumica)
08. јануар 2013. у 09.28
Svako ziv blebece o yogi, te dobra za ovo te za ono. Odem ja da probam. Balans mi nikakav, cijelo vrijeme sam upadala I prevaljivala se. Boli me svaki misic do noznih prstiju, stomak najviše, a prepone ubijaju ko da su me rastezali konjima. Jedino mi se svidjelo na kraju kad ugase svjetlo pa ko fol da meditirimo a meni kroz glavu razna jela, spisak stvari za obaviti Ali najviše slika unutrasnjosti moga frizidera.
Drugovi I drugarice za mene je yoga tortura!
Nikada se nisam toliko znojila ni na jednoj spravi za vjezbanje kao na tom izmotavanju, zavrtanju, istezanju I zongliranju na jednoj nozi.
Kada će moje tijelo početi da se rasteze bez napora?
blueflower
(Accounting)
08. јануар 2013. у 15.11
Yoga je super stvar, samo se opusti I uzivaj I rezultati će doći sami od sebe. Moras da vezbas, ništa ne može preko noći ali vremenom tvoje telo postaje flexibilnije I postepeno postizes I balans.

Poz
nocat
29. јануар 2013. у 22.42
Glumice, lepo me nasmeja sa opisom svog iskustva :-) Jesi pitala tog instruktora ili ko je već vodio taj cas da li je normalno da početnik radi sve isto kao oni iz grupe koji jako dugo i redovno vezbaju?
slatkoodsljiva
(glumica)
03. фебруар 2013. у 06.26
Nisam pitala, ja mislila da se to mora sve tako od prvi puta pa skontala da je greška do mene. Tako sam se zeznula sa onim biciklima. Sjela na biciklo, namjestila level na trojku pa polako dizala do sedmice. Slomila se, dupe mi se na nazuljalo, a hajvan do mene vesla li vesla ko da se igra. Ja zvirnem na njegov level kad ono 15!!! Ja mislila da nema dalje od sedmice! Namah sam napustila biciklo I vise nikad!
markomarko12345
(Inzenjer)
23. фебруар 2013. у 20.15
Ufff meni je telo pocelo da se opushta i da stomak ispada tek kad sam preshao sa klasicnog vezbanja na jogu, famozan način za welness za celo telo..možda da razmislis ponovo o biciklu?
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.