Дискусије : Фитнес

 Коментар
Kako vezbati
Skarabej
(radoznala)
12. мај 2011. у 18.25
Molim ako može neko ko je strucan da mi da jednostavan odgovor.
Naime iz odredjenih razloga u toku zime sam dobila na tezini, i sada uz pomoć nutricioniste uskladjujem ishranu.
Volela bih da svoje telo ponovo vratim u solidnu formu u kojoj je bilo (imam 50 god),a to znači da sa nadlanica, stomaka i butina skinem one slojeve koji su se na zalost nagomilali.
Napominjem da sam fizicki potpuno zdrava, u „pristojnoj kondiciji”, tako da mislim da mogu da se izborim i sa većim naporom.
Molim da, ako je ikako moguće, izbegavate strucne izraze, jer se slabo snalazim sa tom terminologijom, čak me zbunjuju i saveti tipa „anaerobne i aerobne vezbe”, već jednostavan odgovor koliko čega i kada.
Unapred vam se zahvaljujem.
blueflower
(Accounting)
14. мај 2011. у 13.53
Za početak, dolazi lepo vreme, duge shetnje, biciklo su zdrave i korisne vezbe za skidanje masnih naslaga. Ako volite da pleshete, mozete da pustite muziku kod kuce i da pleshete, to je ugodna i korisna vezba. U vasem slučaju je bitno da se sheta ili pleshe duže ( 60 min), posle može da bude bitan intezitet vezbe, važno je raditi na disciplini i istrajnosti na duže, znaci radish nešto sto volis.
Zumba je odlicna vrsta vezbanja uz ugodno djuskanje, ako volite grupno vezbanje, upisite se u neki centar gde imaju casove nekih vezbi.

Poz

PS Ishrana je veoma bitna, ako se pravilno hranite pola posla ste već uradili. Sretno!

blueflower
(Accounting)
14. мај 2011. у 13.56
Kad se već uhodate oko ove vrste vezbanja, (shetnja, biciklo, ples) I pravilna ishrana, onda bi trebali 2 puta sedmicno da idete u teretanu. Malo rad na zatezanju svih grupa misica i cardio vezbe.

Sve ovo treba raditi postepeno i uz dobru volju, svako dobro!

Poz

Taurus
29. децембар 2014. у 18.01
.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.