Дискусије : Фитнес

 Коментар
Px90
promrzli
13. август 2010. у 00.36
Da li je neko probao ovaj program? Od čega se sastoji? Da li postoji negde free torrent za download?

fleki
16. август 2010. у 14.57
dličan program...imaš na http://extratorrent.com/ za skinuti
Stoianopoulou
(graaficar)
19. август 2010. у 14.54
Mislim da je program odličan, upravo se spremam da pocnem sa njim. Nije za potpune početnike, jer je dosta naporan, ali se zaista isplati. Preporucuju da se kao priprema koristi neki malo laksi program (ja kombinujem Tae Bo i Jogu).
Jako je bitno paziti i na ishranu, zapravo isto toliko važno koliko i sam trening. Treba dodatno uzimati i proteine. Ako mislis da skines P90X, obavezno potrazi i Nutrition Plan i Fitness Guide (mogu se naći kao PDF).
Kod P90X postoje tri programa: lean (koji se vise preporucuje za žene, jer se ne može dobiti velika misicna masa), classic (dobar je za misice, skidanje sala i nabacivanje kondicije) i double program, koji je zapravo za vrlo aktivne ili čak profesionalne sportiste.
Trenira se 90 dana, 6-7 dana nedeljno (7. dan je po izboru, ili slobodan ili Strech). Meni se svidja to što je svaki dan nešto novo. postoji 12 razlicitih vrsta vezbi: kenpo, joga, plyometrics, ab ripper... Sve se to kombinuje, zavisno od toga u kojoj se fazi nalazis, tako da ti nikada nije dosadno.
DroverMrsboss
(drover writer)
21. август 2010. у 18.38
Još koji dan i postajem P90X diplomac.Upravo sam zavrsio 82 dan.Meni nije cilj da stanem na 90-tom danu,nego uparvo želim da nastavim dalje to jest još novih 90 i tako do kraja zivota.Aktivno sam se bavio sportom u maldosti,ali u proteklih par godina nabacio sam par kilograma,izgubio kondiciju...
Slučajno sam naisao na p90x,program mi se svideo,mada sam u početku bio malo skeptican...ali ipak sam narucio paket DVD-a,zatim nabavio tegove,yoga-mat,pull-up bar...i jednu celu sobu pretvorio u p90x vezbaonicu.Program je stvarno naporan,prvih par sedmica ali te brzo ubaci u formu tako da sada u 82 danu,bukvalno „letim” kroz vezbe.Meni je 36,i mogu iskreno da kažem da nisam bio u boljoj formi i bolje izgledao čak i kad mi je bilo 25.Program stvarno opravdava svu reklamu.Ja sam poceo LEAN program koji je malo laksi i koji je vise kardio orjentisan i uspeo sam da skinem tačno 10 kilograma (sa 87,7 sam skinuo 77,7).Svi misici su mi lepo oblikovani i napravio sam lepe trbusnjake,koje nisam video od davne 94 jer su polako iscezli ispod naslaga sala i slanine.;-).
Veoma je važno da pored vezbi pratis i korektnu ishranu.U početku možda izgleda malo teško spremanje hrane,logisticka nabavka ali se posle mesec dana naviknes i sumnjam da će ti na pamet padati pecena svinjetina,pite,slatkisi i ostale gluposti...jer kao sto neko rece:
You eat sh1t,you 'll look like a sh1t.
Ako te vise interesuje o programu,javi se,mogu da ti pomognem,ili da ti dam neki savet.
Evo ti neke slike momaka koji su pratili program onako kako je napravljen,znaci i vezbe i ishranu i pogledaj rezultate pa prosudi sam.Ja iduce nedelje zavrsavam 90-ti dan ,devojku i sebe sam nagradio putovanjem u Mexico,kad se vratim pocinjem novu seriju tkz. Classic verziju,a posle ću Dubbles.Meni je p90x postala religija.;-)
Kao sto rece tvorac ovog super programa,Tony Horton..:BRING IT!!!

http://www.youtube.com/watch?v=RZciY7ymPmU&feature=related

Da naglasim,ovaj tip nisam ja,nego neko iz hiljade koja prati ovaj program.Ovakvoh Videa ima masa,pogledaj pa prosudi sam.
RoteBaron
29. август 2010. у 01.34
P90X je stvarno odličan program, vjerovatno najbolji u svojoj klasi. Ja sam zavrsio prvi krug, koji i nakon godinu dana priprema nisam mogao ispostovati u potpunosti, a zašto saznaces ako probaš. Onda sam 2 mjeseca „pauzirao” pumpajuci ruke, ledja i grudi, i sad idem sa drugim krugom. Takođe sam nabavio i P90X plus, koji sadrzi 5 novih sesija. Jedna je kenpoX+ koji je dobra zamjena za originalni kenpo jer je originalni malo spor i nezahtjevan. Takođe tu je i Interval+, koji možeš ponekad kombinovati sa treningom sa tegovima (npr interval ujutro, tegovi uvece) itd. Zadnje sto je izaslo iz BeachBody radionice je „One on One with Tony Horton”, sto je do sada najpotpuniji set vjezbi. Sve ovo možeš skinuti sa neta ili kupiti na eBay-u za male pare. Što se tiče ishrane, najbolje je da malo eksperimentises i vidis šta i kako ti odgovara. Bitno je da izbacis junk food i da jedes svjeze i kvalitetno. Ja sam recimo probao razne proteinske praskove ali sam imao problema sa probavom, tako da sad i ne uzimam proteine u prasku. P90X i nije program za pumpanje tijela već za fino oblikovanje i opste zdravlje.

Takođe, ako već nemas iskustva, najbolje je da uzmes iskusnog trenera za početak da te nauci kako da se cuvas od povreda (zakljucavanje kicme) i koje vjezbe su najrizicnije, kao i da nikad ne pretjerujes sa vjezbanjem, tj. da znaš gdje je linije preko koje se ne ide. Kao sto Tony kaže „nikad ne kompromituj formu” tj. kvalitet je bitniji od kvantiteta.

http://tonyhorton.blogspot.com/
Ona_Ona
(student)
07. септембар 2010. у 13.13
vidim da si dobio super odgovore. ja sam isto zavrsila P90X program. Meni nije bilo u cilju da nabildujem misice nego eto vise sam htela da skinem nekih 5 pounds ali na kraju nisam isgubila ni jednu. Dobila sam misice i izgubila ince sto je super. Sad trenutno zavrsavam drugu rundu Insanity sto je sito još jedan od super programa iz beachbody. Ako te nešto zanima slobodno pitaj. Ja sam nedavno postala njihov coach. Ako ti treba nutrition guide ili kalendar slobodno se javi ako nisi uspeo da skines sa DVD's. Ako hoćeš potrazi me na facebook Beachbody-coach Maya.
zumzum
16. новембар 2014. у 16.26
ovo je samo test
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.