Дискусије : Фитнес

 Коментар
Par zakljucaka u vezi dijete..
markomarko12345
(Inzenjer)
30. јун 2010. у 11.16
Meni je ovo pomoglo, iako sam grickao između obroka, jeo uvece, tamanio chips.

U jelu izbegavati:
cips, gazirano, slatko,grickalice, pekaru (burek, kroazan s cokoladom), jeftinu pizzu, jedenje uvece i između obroka.

Ovsene pahuljice tipa FIT itd imaju secera kao slatkis. Bolje kupiti ovsene pahuljice pa skuvati u mleku ili jesti sa nekim jogurtom npr kad nabubre, makar dodavali secera. Suvo voce je slatko, takođe, dakle ništa musli sa kandiranim vocem ili medom.

Ako jedete nocu, probajte da popijete jogurt pred spavanje, nekom pomaze nalokavanje vodom. Ja sam se tako odvikao da jedem nocu a ranije nisam mogao bez sendvica. E da, jabuke uvece otvaraju apetit.

Klopa je adikcija, na primer meni je jedenje uvece cisto bilo zadovoljstvo iz navike. Bitno je da u frizideru ili spajzu nemate nešto sto će vas vabiti da ga pojedete.

Izvin'te ako sam otkrio rupu na saksiji...
DjoleUK
(:))
30. јун 2010. у 15.20
E Marko...

Poznata je stvar da je sve ono sto je coveku najmilije ili nelegalno ili nemoralno ili goji.

Takođe bi voleo da vidim prosecnog balkanca koji će da izbegne burek.

Teško. Mnogo teško...

Ja ne živim dole još od pamtiveka pa tako ni sudskim putem ne može da se desi da kad odem, izbegnem 300 grama sa sirom i dva jogurta.

Ahhh...to SIDU leci...

Nego nije u tome stvar, u principu sve može da se jede ukoliko se ne preteruje.
I naravno gym. Bez vezbe bilo koje vrste ( ali redovne ) nema rezultata.

Mnogi su ovde bili u potrazi za formulom: Kako ne biti gladan, ne vezbati a misici fenomenalni, siks pakovi samo takvi itd.

Nema sanse...

Po meni, glavni problem je gladovanje. Svaka dijete koja to podrazumeva je trulex dijeta i skroz pogresna.

Ono sto pomeni najbolje funkcionise je: Bar 3 puta nedeljno gym ( eksplozivno do sat vremena ), jesti malo ali svakih 3 sata i to je to.

Ukoliko je problem i pored navedenog skinuti onih poslednjih najupornijih 3-4 kg ( odnosi se na one malo starije, ako si mlad nema frke ) uzimati uz obrok CLA kapsule, Tribulus ili možda T3 ( ali oprezno sa ovim )

I da: nema uvece filma bez „grickalica”. Takođe, teorija „ ako jedes kasnije uvece, gojis se ” je mit. Potpisujem.

I tako to...
markomarko12345
(Inzenjer)
30. јун 2010. у 17.56
Ne znam za te male obroke, nikad nisam probao. Što se tiče gym-a ili kardio vezbi, ne radim ih uvece jer mi to otvara apetit. Mislim da pre odlaska u krevet ne treba jesti tipa ostatke rucka, kao sto sam ja radio ranije. Ako moras nešto, uzmi malo mesa ili krem sir ili jogurt.

Dalje, ne znam ni za kapsule, a ne želim ni da pokusavam. Mislim i da svakodnevnim trbusnjacima može dosta da se izgubi, ja sam u kombinaciji sa vezbama sa malim opterecenjem izgubio oko 10 kg za nekih 6-7 meseci.

Naravno, mora da se pazi šta se jede i koliko. Burek jedem jednom u 10 dana u proseku, tako da se ne razlikujemo previse po tom pitanju.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.