Дискусије : Фитнес

 Коментар
Kako da brzo smrsam
ivancicaaa
(ekonomista)
28. јун 2010. у 09.47
Znam da nije ni pametno,a ni dobro,ali ja do 31 jula moram da skinem 10 kg,pa da li neko može da mi kaže da li postoji dijeta sa kojom ću to moći da uradim i da mi kaže koja je.Unapred hvala
Mexico
(Trust Nobody)
30. јун 2010. у 18.38
Dobro se pazi da ne zavrsis u biolnici posle skidanja 10 kg u mjesec dana,nevezano koji način odaberes.

luxati
(klavir stimer)
04. јул 2010. у 17.29
jeste, može.

trista grama dnevno.
nije problem.
ako si ozbiljna i spremna javi mi se.
ja ću ti pomoći.
ispočetka polako...
stisni zube, izdrzi.
kapljice znoja, pa opet, još jednom.
moras i kad ti se to ne radi.
PrincipSD
(student)
04. јул 2010. у 17.40
Lako, prestani da jedes bilo šta. Možda samo 2 ili 3 krastavca za rucak, to je sve. Pij samo vodu.
ivancicaaa
(ekonomista)
06. јул 2010. у 19.14
Evo javljam se,nisam mogla pre,izvini.Šta treba da radim?
kanitama
(student)
09. јул 2010. у 13.48
AKO SI U SRBIJI KUPI CAJ ZA MRSAVLJNJE ELISA ZA 20 DANA SKIDAS 10 KG JAKO USPESNO...
Master85
(IT)
09. јул 2010. у 23.02
uspesno, ali nigde se ne spominje jel zdravo :))
ivancicaaa
(ekonomista)
10. јул 2010. у 14.37
jesi pio taj caj i gde da ga nabavim
muzika_malo_tise
(sumar)
11. јул 2010. у 10.22
šta ima u tom 'carobnom' Elisa caju sto nema u drugim cajevima?
kofein
(psiholog)
11. јул 2010. у 15.39
Hahahahaha, crni humor :)))))))

Izvini, Ivana, ovo se ne odnosi na tebe.. prosto mi nekako ceo post takav :))

Verujem da si jako mlada.. i verujem da ti taj svoj cilj sada vidish kao jedino ispravno.. i zato ne verujem da u ovom momentu ne vredi nešto ti se puno suprotstavljati u tome..

Ne da sam ja nešto mudrija od tebe, već upravo jer sam prošla kroz opsednutost i brzinom i vaznoscu tih misija..
Dzabe su mi govorili tada.. pa iz tog ugla gledano, ne verujem ni da do tebe može da dopre sada..

Savet?
Ako imaš samo 10-ak kg vishka, možeš mnogo da uradis redovnim obrocima koji će se sastojati od salata, supica, corbica, jogurta, povrca na sto nachina i nemasnog mesa..
Znachi, nisi gladna, jedesh redovno, ali vodish rachuna da jedesh zdravo.
Povremeno sladoled tipa `Rumenko` te neće ubiti, ili tu i tamo po KOCKICA-DVE cokolade.. neće praviti neku razliku u gubitku kiligrama, a može praviti veliku razliku u tome kako se ti osecash u celoj prichi.
Svemu tome dodash nekih 1,5l - 2l vode.. nezasladjene vocne chajeve (hladni i osvezhavaju..).. prirodne limunade.. zeleni chaj (ako ti ne prija -mnogo je ukusniji sa limunom)

Druga strana priche je da ubacish par dobrih vezhbi sa tegicima za ruke, i da ozbiljnije vozish bajs po sat vremena dnevno, ubacish par dobrih vezhbi za kvadriceps.. i maksimalno koristish stepenice.
Na 10-ak kilograma vishka, uz pametnu ishranu, ovo bi trebalo da ti da ti poveca zategnutost..
To ti u sushtini i treba. Sve bolje izgleda zategnuto spakovano :)

Necesh izgubiti bash 10kg, ali izgledacesh i osecacesh se dosta bolje.
A ondaposle samo produzhish sa tim nachinom zhivota.. jer nije ni nezdrav, ni nasilan, ni tezhak za sprovesti.. to je prosto jedan zhivotni stil.

Posle tih vazhnih mesec dana :) dodash tu i tamo malo sirovih badema, leshnika, indijskog oraha, oraha, kikirikija.. Smuckash u jednu kutiju pa po 5-6 komada dnevno.. zdravo je.

SVe najlepshe ti zhelim *****

nadjka
(t)
24. јул 2010. у 09.36
Ja bih ti preporucila da uzimas HOODIA (hudija) pilule, verujem da ih ima i u Srbiji da se kupe, one ti ubijaju apetit, jedes normalno, ali se „najedes” već posle dva-tri zalogaja. U kombinaciji sa njima uzimaj i jabukovo sirce u tabletama, još bolje ako možeš da ga popijes razblazeno u vodi, još bolje ako je napravljeno domaće. Da bi se brzo iscistila, preporucujem ti ALOE VERA pilule (ne djus) mnogo brze rade od djusa.
Na diskusiji zdravlje, postavila sam pitanje o Bethel S30 pilulama za mrsavljenje, poznajem 2-3 žene koje su ih pile, ne znam tačno koliko dugo, sada izgledaju kao Barbike, pa će mi valjda neko odgovoriti jer nemam dovoljno informacija od žena koje su koristile, ne znaju dobro engleski.
Ali ništa sve ne vredi ako se ne bavis nekim sportom, ne mora da bude ništa profesionalno, 3 puta nedeljno po 30 minuta sasvim dovoljno da telo izgleda lepse i da se osecas bolje, a i efekti dijete će se vise primecivati kada se vezba, uz to, na mesto gde vezbas obavezno idi ili biciklom ili pesaci ili kombinuj pesacenje i trcanje, mnogo se lakse vezba.
Probaj da nosis Scetcers Shape Ups patike, na google images možeš videti kako izgledaju.
jeja5
06. август 2010. у 05.57
lepa je preporuka poput-probusiti kasiku,redovno vezbati,trcati...ali posle radnog vremena od 10 sati,kuci dolazim mrtva umorna.Za sve to ostaje jako malo vremena ili ni malo.Stoga sam prvi put odlucila probati jedan konforniji način i krenula sa tabletama koje mi je drugarica poslala iz BiH.Potpuno su prirodne,apetit mi se redukovao,a rezultati nisu izostali...
ivamil
13. август 2010. у 17.45
za jeja:Da li možeš da mi napises nešto više o tabletama koje si koristila?? Slazem se sa tobom da je najlakse reci pojedi za ceo dan dva krastavca i treniraj 12h dnevno!
jeja5
16. август 2010. у 03.57
O tome ti i pricam.Svi su nešto pametni i vode zdrav zivot!!!!??????.A šta je uopste zdrzvo?Meni je najvaznije sto nisam imala nikakvih kontraindikacija kao sto sam slusala tu o nekim drugim preparatima.E, sad ne verujem da ćeš ih naći kod nas još uvek...
ivamil
16. август 2010. у 04.49
Da,da,ZDRAV ZIVOT,kako da ne! Ispitani i preporuceni proizvodi nisu zdravi a voda,cigarete i brufeni - jesu,ma daaaj!

Kako se zovu tabletice i koliko puta dnevno se piju?
Ja stvarno verujem u kupus :) s'tim sto mi je mnogo lakse da popijem tableticu u toku dana nego da nosim serpu kupusa na posao kako bih,u tom slučaju,drzala zdravu dijetu!
jeja5
16. август 2010. у 09.53
slazem se da je lakse nositi kutijicu sa kupusnom kapsulom,nego serpu sa kupusom.a pritom ima visestruko dejstvo u odnosu na tanjir kupusa.a zamislite tek onaj miris,koji posle kupusne dijete ne mogu da smislim...bljak
koki00
17. август 2010. у 08.42
Koki je očajna...pita da li tih kapsula ima u Beogradu????????
jeja5
17. август 2010. у 16.53
Nisam sigurna,ali mislim da ih još uvek nema u Beogradu.Nije mi jasno zašto bas toga nema,a toliko svega na ovom trzistu i sto valja i što ne valja.Obecavam ako saznam nešto konkretnije PišEM.
jeja5
24. август 2010. у 04.48
Pouzdano znam da će ih biti i kod nas u Beogradu i to vrlo brzo.Samo ću se raspitati da li će ih biti u apotekama ili već kako će se prodavati...piiiisem čim budem imala informaciju.
jeja5
08. септембар 2010. у 05.04
Sve ćete naći,dovoljno je samo ukucati KUPUSNA KAPSULA...divota
koki00
16. септембар 2010. у 09.37
Najsrecnija sam na svetuuuu...Pronasla sam kapsulu nkod nas i kupila.Uroku od 24 casa bile su na mojim vratima.Pijem ih već nekoliko dana i sto mene odusevljava je to što više ne osecam onakvu potrebu za hranom.Da li je to sugestija,ali makar se to i tako zvalo,ja ocekujem rezultate.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.