Дискусије : Неплодност

 Коментар
Sve je u redu a bebe nemaaa
plavicvetic
(mama)
29. јул 2012. у 13.55
Postovanje vama koje se borite za potomstvo.
Pošto imate vise iskustva,htela sam pitati:naime,moja bratanica je dve godine u braku,nema dece.Radila je sve nalaze hormona,sve je OK juče bila kod Dr Vasiljevica u BG na HSG i prohodnost kanala je OK.Ništa nije dobila od lekova,vratio je kuci da dalje ,,radi,,na bebi.
Pitanje je,šta može biti?muzevi nalazi su isto OK.Jedino sto je primetno to da je dosta zbog svega nervozna i pati.
Imate li savet..vase iskustvo
Hobbit
30. јул 2012. у 03.15
Stapici za ovulaciju, to je za početak najednostavnije.
plavicvetic
(mama)
30. јул 2012. у 07.06
hvala Hobit ali i to rade pa nema uspeha.
Hobbit
30. јул 2012. у 10.40
Meni je doktor svojevremeno rekao prvo ti stapici, a ako sa time ne uspe, onda pracenje ovulacije. Ne drzi me za reč, bilo je to pre nekoliko godina, ali radi se ultra-zvuk dan za danom u periodu oko ovulacije i vadi se krv isto svaki ili svaki drugi dan. Na taj način se vidi dali folikul puca i oslobadja jajnu celiju koja treba da se spusti kroz jajvod.
Merenje temperature da se utvrdi dan ovulacije mi uopste nije funkcionisalo.
U svakom slučaju, mislim da treba da pocne doktor da ih prati. Ne bi skodio jedan opustajuci odmor na nekim toplim termalnim vodama.
majaman
(ekonomista)
28. август 2012. у 16.40
ja sam se taako mucila svi nalazi ok kod oboje a trudnoće nema dok jednog dana ne odoh kod jednog dr koji mi je rekao s obzirom da pokusavate već dugo i radili ste 7-8 insemenacija i ništa moj predlog je vto.

covek mi otvorio oci isli smo na vto evo sada nas andjelak pajki dok ja pišem...mislim da treba probati sve što se nudi al ako ne ide vto je neminovan .pozz i srećno
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.