Дискусије : Неплодност

 Коментар
Cetvrti pokusaj.. .
Nina72
29. фебруар 2012. у 16.30
Kao sto naslov glasi ,evo mene ponovo ...četvrti put,tri neuspela u Evropi i napokon odluka je pala da se radi u Americi ...Gledajuci sve izvestaje od doktora iz Evrope,moj Dr. ovde kaže da sve izgleda dobro ,osim toga da je problem možda do embriona,ali naravno ne zna ni on zašto se nije desilo ...e i to je sad mene zabrinulo ,šta ako moji embrioni nisu ok,jer u ova tri puta nisam imala nijedan zaledjen ,ali eto ne odustajem ...Onda su pali predlozi na donatorske jajne celije ili spermu ,sto mi je još gore palo ,ma bas sam sva depresivna ,ali i dalje verujem u cuda ...
Milica83
(raspevana)
29. фебруар 2012. у 17.36
Nina želim ti da ti ovaj put bude poslednji i da zabebis. verujem da si do sad radila dosta analiza hormone i sl, donatorska jajna celija i sperma se preporucuju ako ne odgovaras na stimulaciju ili ti je kvalitet jc los, odnosno suprug nema spermice, šta je kdo vas problem?
Nina72
29. фебруар 2012. у 19.47
MM je dijagnoza opstruktivna azoospermija,znaci nema je uopste u ejakulatu,ali imamo smrzutu ,kad su radili biopsiju,ja sam bila ok ,u ova tri pokusaja jenom 10 ,pa 8 pa 9.I sad će raditi tese ,zato što ćemo svezu koristiti,ali mene zabrinjava to što ni jednom nije uspeo ni jedan embrion da se zamrzne ,znaci propadaju ,a na kraju u sva tri slučaja dodjemo 3ili 4 koji valjaju ...eto ukratko,hvala ti na javljanju !
alskdjfhg
(//)
04. март 2012. у 16.15
Puno sreće sa četvrtim pokusajem, nadam se da će ti biti uspesan!
Javi nam šta se desava i samo pozitivno...
i mene ceka četvrti uskoro, pa ti se pridruzujem :)

koji protokol radis?
Nina72
06. март 2012. у 09.58
Sad sam na birth control,uskoro ću krenuti sa lupronom,pa menopur i folistim...Problem je samo taj sto nisam prestala da pusim,trudim se svaki dan i ljuta sam na samu sebe !Srećno !
Stascha
06. март 2012. у 13.05
Puno sreće i javljaj kako napredujes.Hm a što se pusenja tiče ja sam pusila samo tako,i kad sam otisla na transfer to jutro popijem kafu i popusim cigaru(ritual),dokle sam cekala ishod nisam a iskreno nije mi se ni trazilo,e kad sam uradila test i on pokaze + ja onako kažem mm daj mi cigaru koju sam popusila slatko:))to mi je bila poslednja,
kiki393
06. март 2012. у 16.04
Puno sreće ti želim Nina! Javljaj nam kako napreduje proces...
Nina72
06. март 2012. у 16.10
Hvala drage moje ,naravno sve javljam samo da krenem sa postupkom ...:) Za dve nedelje tačno,uh jedva cekam !
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.