Дискусије : Неплодност

 Коментар
Da vas ohrabrim!
jelkac
(student)
24. фебруар 2012. у 22.52
Drage moje,

samo da vas ohrabrim s lepom vescu:
Moja sestra je pre 5 dana rodila svoje prvo zlato, maloga Luku, nakon nekoliko neuspelih IUI (1 je uspeo ali posle bio spontani, pa dva neuspela) i IVF ( 1 fresh, 2 zamrzla ciklusa) s lepim embrionima) ... Ne secam se tačno šta je bila dijagnoza, znam da je bilo 0% onih spermica sto idu brzo i pravolinijski!
Namuclili su se strasno ali eto, dokle god se ne odustane, ima se nade , i na kraju su zatrudneli prirodnim putem (nakon što je on uzimao neke vitamine za poboljsanje spermograma, par meseci) i nakon što su malo na to sve zaboravili...Okupirali se oko kupovine stana, tamo vamo, kupili malog kucu i to ih je preporodilo od prvog dana, eto kao neka razonoda, i zatrudne posle mesec dana.

srećno svima

( i ja sam imala jedan spontani, dva neuspela IUI i na kraju prirodno zatrudnela nakon što je muž pio isto neke vitamine „Fertile Aid for men” i poboljsao spermogram skoro 300%)

Srećno svima!!!!
nunuc
(psiholog)
25. фебруар 2012. у 10.57
Lepa prica ali mene će teško nešto da ohrabri posle dva spontana za redom...
dutila
25. фебруар 2012. у 17.26
Jel može neko da mi to kupi i posalje da mu ja westernom posaljem pare
mydream
(Think Happy... Be Happy)
27. фебруар 2012. у 12.39
Mene su ovakve price uvijek „drzale” u zivotu i tjerale me da se borim dok ne uspijem. I na sreću uspjela

Nunuc, nema demoralisanja, draga! Nema posustajanja! Glavu gore
I ja sam imala tri spontana pobacaja, pa tri neuspjele IUI i dobila bebu iz prvog ICSI nakon 11 godina borbe. A nikad nismo otkrili šta nas koci - sve u savrsenom redu, a bebe nigdje
Moja najbolja prijateljica je svoje zlato dobila tek nakon 6 spontanih pobacaja i dvije trudnoće prekinute u 6. mjesecu jer beba nije bila ok. I sad uziva u svom malisanu koji će sutra napuniti decet mjeseci!!

Znaci, sranja se desevaja, ali i cuda se desavaju! Tvoje te ceka tu negdje, možda odmah iza coska!
jelkac
(student)
29. фебруар 2012. у 11.43
Dutila,

pronaći ću negde u mojim papirima „recept” od naše klinike sto su nam dali za mog muza da popravi spermogram, i tim receptom su oni imitirali taj „Fertile Aid”.
Naime, to ti je kombinacija cinka, seleniuma, multivitamina i još nečega, i tačno piše od koliko mg da kupis koje tabletice i onda kako se uzimaju (u jutro i navecer). Čim nađemnapisacu ti!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.