Дискусије : Труднице и мамице

 Коментар
Celulit
Vanderbilt
(whatever)
10. јун 2015. у 22.54
Moram da podelim sa vama svoje odusevljenje ! Za Guam kremu protiv celulita sam čula još davno, i kupila je prošle godine u Srbiji ali je nikad nisam koristila... Ovih dana sam je nasla među kozmetikom i kao resim da probam. Pa ne mogu da verujem da nisam ranije pocela ovo da koristim!!!!! Ne znam koji joj je „mandat”, u kom roku navodno pomaze itd... ali ja evo posle 10 dana vidim OGROMNU razliku! Naravno, pri tome vezbam i pazim šta jedem (zapravo samo ne jedem vise non stop slatkise:)) - uhvatilo me nešto :) Ali generalno, krema mi je bukvalno „sprzila” celulit na zadnjem delu butina pa i na stomaku :)Nisam sigurna da li bi radila za neki visegodisnji, debeli celulit. Ja nemam viska kila ali posle drugog deteta mi je ostao mali stomacic koji se pogorsao u protekle dve godine opsteg ludila u nasem zivotu i moje nepaznje u vezi ishrane. O vezbanju nemam vremena ni da mastam. Usput sam se oblozila nekim tankim celulitom ali jbg vidi se i meni jako smeta jer stvarno nisam nikad imala to i bila sam bas besna na sebe sto sam dozvolila da mi se to desi, jer znam da se jako teško uklanja. Mislim da je ova Guam krema idealna za tako neki tanji celulit novijeg datuma :) Kažu da je važno da se radi masaza i da se pospesi cirkulacija pre utrljavanja kreme. Ne znam, meni bas „radi” i morala sam da podelim sa vama za slučaj da još nekom treba . Dolazi leto :)
Snezana
11. јун 2015. у 04.19
Ja jedini recept koji znam da 100 posto deluje protiv celulita je totalno izbacivanje secera iz ishrane. Ko može uzivat će bez celulita ko ne može nek uziva i sa celulitom :)
Vanderbilt
(whatever)
11. јун 2015. у 08.44
Da da to stoji, izbaciti šećer. Zapravo ja sam izbacila samo rafinirani šećer. Voće još uvek jedem :)
svirena
(teaser)
11. јун 2015. у 08.48
svirena
(teaser)
11. јун 2015. у 08.50
ja nemam celulit ni strije ali imam popucale kapilare po nogama posebno nakon zadnjeg porodjaja, ima li neko iskustva sa tim ili moram na laserski tretman?
Vanderbilt
(whatever)
11. јун 2015. у 10.08
Nije ni jedna od tih. U tubi takvoj, ali narandzastoj. Mislim da plava ima efekat hladjenja, a narandzasta efekat grejanja.
svirena
(teaser)
11. јун 2015. у 10.33
mora da je ova:http://tinyurl.com/oe97csw

poskupa ali ako 'sljaka' onda i nije
NavyGirl
12. јун 2015. у 08.05
Ja sam pre par dana isto po preporuci drugarice uzela ovu
http://tinyurl.com/pgts7mv

Ova je za oblast stomaka i struka gde meni i treba, jer ja nemam celulit po nogama a zonu stomaka nikako da sredim iako redovno trcim i trudim se da se hranim zdravo.

Namazem je ja prvi put, procitam kako ona treba da zagreje taj deo gde je namazano i da se oseti blaga toplota i peckanje, kad ja ništa ne osetim. Probam dugi put, opet ništa. Treci put namazem i noge i butine i onda sam osetila peckanje i sve sto su rekli. Sad ili treba vreme da krema prodre kroz naslage na stomaku ili meni ovo ne deluje ali videcu, koristim je tek par dana pa ću sacekati još malo. Ja sam je u Srbiji uzela u DM-u za 2000 din sad su ne nekom snizenju i ima par vrste za stomak, butine, hladne, tople i neko kao blato koje se drzi 15 min pa se opere. Najskuplje su oko 3200 din.
LeaDiKaprio
(shumska)
16. јун 2015. у 03.54
E sad ste nasle... Ja bas lovim recept za neku cokoladnu tortu...
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.