Дискусије : Труднице и мамице

 Коментар
Parathyroid
Bettina
12. мај 2015. у 12.29
Bila sam kod doktora i rekao mi je da imam povecan jedan parathyroid na desnoj strani.Rekao mi je da je sve u redu i da nema razloga za brigu,sasvim normalna pojava Krvna slika mi je dobra kao i rad stitne zlijezde.
Razlog sto sam tražila da mi uradi ultrazvuk na stitnoj zlijezdi je sto sam nenormalno umorna , opada mi puno kosa i kilazu još nisam izgubila poslije poroda :)
Dao mi je sajet da se dobro odmorim i to je to!
Da li netko od vas ima slično iskustvo ili zna nešto više o ovome?

Hvala Vam !
tamara
15. мај 2015. у 08.50
Meni je mnogo kosa otpadala i uvek umirna bila isla sam da sve pregledam i ništa.ali mi je rekao da uzimam dodatak antioksidanta, c vitamina i k2 vit.uzimala samkad s setim.sad ne opada kosa i nisam umorna.ne znam da li je to resilo problem ili duzi dani i lepo vreme.
Probaj ocistiti organizam ili tabletama iz apoteje ili možeš svako jutro i vece uzeti 2dcl kefira i 3sk mlevenog lanenog seme Bar mesec daba.ujutro popij mlaku vodu i iscedjen limun.ne možeš smrsati dok organizam ne ocistis ako već imaš problem sa kg.
ptica_prepelica
(Amo Ergo Sum)
18. мај 2015. у 03.27
Uvecana paratiroidna zlezda nije nešto sto bi iole ozbiljan doktor okarakterisao kao „sasvim normalno” stanje. Trebalo bi da proveris hormon paratiroidne zlezde (PTH), ukoliko je on izvan referentnih vrednosti, lecenje je neophodno.

fizikela
(prevodilac)
18. мај 2015. у 05.35
Potrazi još jedno strucno mišljenje, odnosno idi kod drugog doktora. Nijedna promena se ne karakterise kao uobicajena bez provere krvne slike. Hormoni stitne zlezde moraju da se provere, posebno uz simptome koje imaš (umor, opadanje kose i dr.)
Bettina
21. мај 2015. у 07.38
Hvala Vam.

Uradila sam ja nalaze krvi i sve je u redu , čak i hormon stitne zlijezde. Zato i jesam malo zbunjena oko svega.Simptomi pokuzuju na jedno a krvna slika drugo.
maja3s
(diskutant)
22. мај 2015. у 08.06
a koliko ti je godina...možda je klimaks početak...provjeri ostale hormone
maja3s
(diskutant)
22. мај 2015. у 08.08
sad čitam da si se porodila...može biti i stres...vise djece obaveza i takva reakcija...
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.