Дискусије : Труднице и мамице

 Коментар
„Pinkove zvezdice”
peri-peri
11. мај 2015. у 17.41
Deco, da li neko od vas prati „Pinkove zvezdice”?
Sad će da ispadne da reklamiram Pink, ali stvarno uzivam ovih dana gledajuci ovu emisiju!
PustaZelja
(i posle mene - ja)
11. мај 2015. у 19.49
Ne mogu doc na red od Pinkovih Zvezda i Zvezda Granda :)
fizikela
(prevodilac)
12. мај 2015. у 04.01
Ne! Deca su talentovana, muzicki obrazovana, i sve je to ok. Ali moj zeludac ne može da svari ziri, od kojih je jedna osoba kompetentna, jedna polu kompetentna za ocenu nečijih vokalnih sposobnosti, a ostali su kompetentni da prodaju paradajz na pijaci, mada mislim da bi se i tu namucili u sabiranju.
tamara
12. мај 2015. у 05.48
Ta deca su talentovana ali na pogresnom mestu nazalost, njihov talent se ne postuje.emancipovani seljaci u sastavu zirija daje sebi previse za pravo.
Gledala sam neki put sa bakom mojom koja je profesor muzike i klavira bila i ona prati to, uzivi se, ocenjuje, cirkus napravi od toga,i jesu deca ok ali kad pocnu komentarisati njihov izgled odecu sto nema veze sa vokalnim sposobnostima meni se povraca.
anjale
12. мај 2015. у 06.28
Gledam kad god stignem. Uzivam i ja.
Moje dete ne gleda, nije nešto zainteresovana, a i direktni prenos je kada uveliko spava.
LeaDiKaprio
(shumska)
12. мај 2015. у 15.02
Nemam niti mi pada na pamet da imam naše kanale ovde. Samo mi taj djavo još treba.
Oli1
13. мај 2015. у 06.28
Tako sam Lea i ja mislila...ali..
Ima jako puno sporta sto našeg sto svetskog koji je u Kanadi teško gledati. moj sin je gledao rukomet, odusevilo se dete pita gde može da trenira.
Recimo Nole osvoji turnir, prekinu prenos a da nisu ni trofeje podelili. Na našim kanalima to možeš gledati do kraja. Ili recimo TV Vojvodina ima fantasticne emisije, Brazde, Zelena patrola, KlasikTV sa našim starim filmovima.

Pink,zvezdice, Happy...brrrrr obilazim u sirokom luku.
tamara
13. мај 2015. у 10.10
Uspehe naših sportista teško da cujes na lokalnoj tv.bar ovde a na našim tv kanalima je bilo celih Noletovih prenosa.inače nasi sportisti ovde nemaju medijskog prostora a pevaljke, starlrete i ostali dio programa ne gledaju ni u srbiji sem baba.ja gledam evroviziu na nasem jer ovde toliko podcenjuju sve sa balkana u prenosu da nemam zeludac onog malog iskompleksiranog voditelja da slusam.
peri-peri
13. мај 2015. у 11.12
auuu al ste nagrdile ziri… šta ja znam, meni oni nisu u centru paznje, ponasaju se pristojno i ne lupaju gluposti bar.
meni su klinci i klinceze sjajni, pevaju maestralno, ma stvarno mi je milina da gledam, skroz pozitiva. jedino mi je malo bzvz sto ih onoliko sminkaju, al ajde.
peri-peri
13. мај 2015. у 11.19
Lea nikakvi kanali sve sa youtube-a
maja3s
(diskutant)
13. мај 2015. у 13.10
Не гледам тв уопште... Само упалим и намем неки добар филм кад имам времена ... Зато све прегледам на нету набрзака површно само да знам шта се дешава.. ..

Ове таленте и то ... Ма све је то млаћење празне сламе... Набједе дјецу а буењем могу пасти у депресију... Било је раније више случсјева у данској
anjale
14. мај 2015. у 00.32
Deca jako lepo pevaju, iskljucivo zabavnu muziku, ziri sasvim kompetentan. Neko je dobar pevac/zavisi od ukusa naravno, neko vrlo muzicki obrazovan, drugi vrlo komercijalan. Ne slusam nijednog od njih, ali ne vidim nestrucnost.

Psiholoska pozadina takmicenja je kompleksna, slazem se. Ali nije tema našeg razmatranja sem ako smo profesionalni u tome. I jeste za razmatranje njihovim roditeljima. Čini mi se da vecina od njih uziva na sceni, nije im nametnuta. E sad ambicije roditelja, ali te ambicije su prisutne u mnogim dimenzijama njihovog odrastanja, nazalost ako ih ima. Slazem se da je sminkanje/scenografija preterana, izgleda da show ide dalje. Ali kakve veze ima „brrrrr” sa ovom emisijom?

Da li je sramota imati „naše” kanale, šta će nam to, i sl.? Ne gledam TV uopste, ni „nas ni njihov”. Moji roditelji kada dodju pogledaju vesti, Zorana Kesica, proprate jutarnji program dok mi radimo. Petkom odgledamo Zvezdice, mada baka prebacuje na Ivana I. Ne vidim problem niti se pravdam radi TOG podatka. Ima Srbija toliko pametnih i zanimljivih ljudi za slusati i videti, pored loših kanala.
tamara
14. мај 2015. у 03.04
Dobro kažeš anjela:da li je sramota imati naše kanale?:-) lično mislim da je kod nekih upravo to, nazalost.

Humor nas je daler bolji od zapadnog, serije ako su dobre imaju smisla, nasi filmovi mbogo toga ima za pogledati a i veliki izbor kansla.
Ne slazem se da je ziri uvek ok, jwdnom sam gkedala gde su detetu rekli:„haljina bi trebbala biti drugi krij i pokazi šta imaš”meni je to bzv. ni mesto ni vreme nije za takve kom .
ovde je isto bilo jednom da je ziri bio grub prema deci ali se odmah digne frka, uvek medie stane na stranu dece sto nije slučaj u sr.
Ja ne razumem zašto te devojcice uvek polugole? ruzno mi je za videti inače kad zensko ima basebi odecu koju ne zna nositi.
Oli1
14. мај 2015. у 07.07
Ja napisah „brrrr' a vama nije jasno iako ste i same napisale šta vam smeta, recimo u tim zvezdicama, koje sam na kratko pogledala i bilo mi je dosta, oblacenje dece, sminka, komentari i eto ”brrrrr'.
Da li ja zaista tako nerazumljivo pišem i ne mogu da iskazem ono sto mislim, zaista mi nije jasno?
Kako bi bilo kad bi sad ja recimo na vase „ne razumem brrrrr” rekla, aha tebi se svidjaju i gledaš Parove, pa ko to može gledati takvu bljuvotinu? posto sam pre brrrr stavila HappyTV? Tako bi ovu diskusiju nerazumevanja nastavile u nedogled.
Ja to neću napisati jer znam da niste to mislile.
tamara
14. мај 2015. у 08.34
Oli šta ti je?često ti mislis da neko misli nešto sto ti želiš ?!
Oli1
14. мај 2015. у 09.30
„Oli šta ti je?često ti mislis da neko misli nešto sto ti želiš ?!.”

Bas o tome pricam, kažeš „neko misli sto ti ne želiš”, gde sam ja to rekla?
Rekla sam šta sam imala a moje reci se izvrcu. Vi kazete isto sto i ja, naravno drugim rečima i bez brrrr ali zaboga šta sam to ja htela reci?
Nema tolerancije, svi se kace za neke reci, izvlace zakljucke „šta je pisac hteo da kaže” totalno neosnovano.
Uvek se gleda kao da tu mora biti nešto što ne valja, uvrnuto, nenormalno.
Verovatno je i to razlog sto su ove diskusije zamrle, šta se radi, tako je kako je.
Ne mogu da nateram ljude da misle ono sto ja želim, a to mi je zivotna zelja.
(Kakav li ću tek odgovor dobiti na ove sarkasticne reci.)
tamara
14. мај 2015. у 09.50
Niko te nije prozivao, cudna si.to što si ti umislila je druga prica.
Bez zezanja ali tebi izgleda zivci nisu najbolji, samo buknes.slinis nizasta
Oli1
14. мај 2015. у 10.02
Ako te to tesi, pa neka neka bude da sam ja cudna. Ti koja izvrces reci, ne samo moje, već od svih diskutanata, na svakoj bozijoj temi, ti si o.k., tvoji zivci su dobri, ne slinis, zaista si super.
Samo tako nastavi.
tamara
14. мај 2015. у 10.25
Možeš li objasniti/
prepisati gde ti je izvrnuta recenica i ko te prozivao?
Ja to ne vidim.meni ako s nešto ne svidja ja napisem ime .stasi tinapisala „VI” ko vi posle tebe 5 kom i niko tebi ne obrati paznju?
zatim okreces ba mene , nisi uelementu.
sharlota
(bez zanimanja)
16. мај 2015. у 06.47
Ne, degutantno, djeca su lijepa I lijepo pjevaju ali sve skupa degutantno.

Rado gledam npr cirilicu, ivana ivanovica, serije,revoluciju sam gledala takođe, I još masu drugih stvari
LeaDiKaprio
(shumska)
16. мај 2015. у 12.03
Zašto mi SER TV ne treba? Iz vise razloga.

#1: Kao prvo i osnovno - TV je totalno gubljenje vremena. Slabo gledam i lokalni (ili nacionalni) TV program. Ne secam se kada sam poslednji put gledala neki TV program, uglavnom gledam filmove sa DVDa. Nerviraju me reklame, nerviraju me vesti jer osecam da mi stežu mozak da stane u kalup. Ako hoću svoje misli da čujem moram da utisam TV brainwash.

#2: Što se konkretno TV programa iz Srbije tiče, on je uzasno politizovan. Malo koja talk show emisija nije politika od koje sam se odvikla i zulja kao kamen u cipeli.

#3: Istina, i pored svega bi se naslo emisija zanimljivih za gledanje a onda se vracamo na #1.

#4: Nervira me iskrivljena slika o Zapadu, o zivotu na Zapadu, o savrsenoj slici zivota u tom raju kako ga mnogi vide, za koji sa druge strane moras da das dusu i da budes izopsten, izdajnik, dezerter, wahtever. Ceo taj sistem „lako je vama pobegli ste i sad živite ko bubreg u loju dok se mi mucimo” mi vodi prst ka „OFF” dugmetu u sekundi.
Gala06
(......)
17. мај 2015. у 15.35
Na Tv samo Noleta. Ponekad i ID program.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.