Дискусије : Труднице и мамице

 Коментар
Pitanje za kia, LeadiKaprio, Nada33(povratak u SRB)
Posmatrac_
10. март 2015. у 05.30
Postovane dame,
Nameravam sa porodicom da se vratim iz inostranstva u Srbiju. Nekoliko sam puta prelistao diskusije u vezi sa tom temom i nasao da su neke od vas( na primer diskutant sa nadimkom „kia”) uspele da se vrate u Srbiju a da zadrže posao na zapadu radom od kuce.
To je ideja koju i ja imam i zato bih zamolio sve vas koje ste se vratile u Srbiju a zadrzale posao u stranoj zemlji (rad od kuce) da mi kazete kako ste prisle nadredjenom za tu ideju.
Karakter mog posla je takav da ga mogu obavljati od kuce međutim imam nedoumice kako to da predstavim svom sefu. Koje je argumente najbolje koristiti a šta izbegavati? Kako ste vi to uradile?
Hvala unapred i pozdrav!
FifthAvenue
26. март 2015. у 10.27
Iz moje firme se jedan kolega vratio za Srbiju i sef je njemu predlozio da nastavi da radi za nas. Mislim da ako im trebaš neće praviti problem. Sve to danas može dobro funkcionise.
LeaDiKaprio
(shumska)
10. април 2015. у 01.57
Sto ja??? Jel ti nešto tu mene...??

Salu na stranu nemam pojma. Nisam se vrnula u Srbiju a ni ne nameravam. Povremeno radim od kuce ali izbegavam jer kad ostanem kod kuce sve mi je drugo vaznije od posla. Ako hoćeš da ti sef jede iz ruke kao ovaj moj, jedini način je da se spandjas sa njim. Muskarci su strasno mekani (nakon što budu tvrdi hahaha) sa njima je lako manipulisati.

Plus sto je proces manipulacije prava uzivancija :)

Eto vidis, ipak sam imala nešto pametno da ti kažem, dobro je da si me prozvala :)
Posmatrac_
10. април 2015. у 05.47
Lea, ja sam musko :)
Postavio sam pitanje jer mi se cinilo da si ti bila jedna od žena koja je pisala da si se svojevremeno vratila u Srbiju i da si odatle obavljala poslove za poslodavca iz inostranstva.
Trenutno se bavim tom mišlju a treba i da vidim kako to ide sa dvojnim (ne)oporezivanjem ako do takve odluke i dodje.
U svakom slučaju hvala na komentaru.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.