Дискусије : Труднице и мамице

 Коментар
Cuvanje dece london?
tamara
26. јануар 2015. у 05.30
Da li ne zna koliko se placa cuvanje dece u Londonu?moja drugarica treba da seli pa pokusava da se orijentise ali teško ide kad nikog ne poznaje tamo.

Mod-obrisi ako dobijem odgovor ili ne dobijem ubrzo:-)
tamara
26. јануар 2015. у 05.38
Dvoje dece ima i htela bi da neko živi kod nje uz malu pomoć ukuci, da li ide po satu, detetu ili dogovoru i koliko od prilike?
Shomikus
(Striper u penziji)
26. јануар 2015. у 13.30
U Engleskoj pa I LOndonu imaš tri varijante, obdaniste, childminder I babysitter. Obdanista su privatna I tu su deca podeljena u grupe. Gde ja živim ceo dan za obdaniste kosta za jedno dete oko 40 funti ali verujem da u Londonu ide I do 100 funti dnevno. Childminder cuva decu kod kuce I obično ima po cetvoro dece koje cuva I ona je skuplja , naplacuje po satu. Što se tiče babysitter ona cuva decu ceo dan kod tebe kuci I samo cuva decu znaci ne radi nikakve poslove po kuci. Ovde gde ja živim obično za babysitterku je godisnja plata između 12.000 I 15.000 funti godisnje. London je skuplji naravno. Što se tiče da ti neko pricuva decu na par sati to rade agencije, u mom gradu ih nema ali u većim ih ima.
tamara
26. јануар 2015. у 13.36
Hvala tii puno:-)
Shomikus
(Striper u penziji)
26. јануар 2015. у 14.07
Ja nemam kompleks nize vrednosti ali bih volela da znam kada mi neko stavi minus zbog čega je, da li zbog netacnosti moje informacije ili zbog toga sto mu nisam po volji.
svirena
(teaser)
26. јануар 2015. у 14.51
može da unajmi au pair koja bi zadovoljavala sve trazene stavke ukljucujuci i lakse kucne poslove koje pominjes. U londonu ima masa tih agencija, nekoliko prijateljica je tako radilo u porodicama, ali davno bijese pa nemam ppdatke. Najbolje da kontakrira agenciju direktno i raspita se za cijenu.
tamara
26. јануар 2015. у 16.08
U pregovorima je ali povratne info.su velike razlike pa je zbunjena.dobilaneke ponude duzi period sa ugovorom koji neće da prihvati dok ne ode tamo ali još pregovara platu pa je važno da zna + -izdatke.hvala svirena i tebi.
djnzloop
(Decrement and Jump if Not Zero)
27. јануар 2015. у 15.11
Zavisi šta trazi- ako želi da job neko cuva decu puno radno vreme- placa se minimum £350-400 nedeljno plus stan hrana I karta za prevoz. Live out se placa skuplje. Ako hoće neku devojku moja ima kvalifikacije I britanka je, trazice da joj na tu cenu plati I porez I national insurance. Sve nannies trade četiri nedelje placenog odmora godisnje. Vrtic kosta ( u mom kraju Londona) oko £1600 mesecno.
djnzloop
(Decrement and Jump if Not Zero)
27. јануар 2015. у 15.14
Au pairs su opcija za malo stariju decu koja idu u skolu, ako joj treba neko na par sati dnevno. Au pairs se ne zadržavaju dugo 3-6 meseci. I ne obavljaju sve post ove koje bi radial full time nanny
Teogopa
(HECTBAPHA)
27. јануар 2015. у 15.50
Ja bas nisam sigurna da je tako. Mja prijateljica ovde živi sa jednom americkom porodicom, dosla je preko istog programa, i cuva tri deteta. Od toga je najmladje bilo svega godinu i po kad je pocela. Ovde je već dve godine. Radi sve oko dece, i nešto malo oko kuce.

djnzloop
(Decrement and Jump if Not Zero)
27. јануар 2015. у 17.06
Teodora jl tvoja prijateljica u UK? Ja govorim iz mog iskustva i mojih prijateljca koje zaposljavaju au pairs i nannies
Teogopa
(HECTBAPHA)
28. јануар 2015. у 08.46
Nije, u Amrici je. NIsam znala da program varira od jedne do druge zemlje. Sa njima napravis dogovor kakav tebi i tvom detetu treba. Ne kažu nigde cuvaju samo ovoliko ili onoliko staru decu.
Nema razloga da mi skaces u oci odmah.
I ja sam govorila iz svog iskustva.
djnzloop
(Decrement and Jump if Not Zero)
28. јануар 2015. у 14.37
Da, program se dosta razlikuje u USA I ovde. Ovde je velika razlika u plati za au pair I live in nannies, tako da je velika razlika i u time koliko rade. Nannies obično rade I po nekoliko godina u isto porodici. A što se skakanja u oci tiče, daleko smo od toga
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.