Дискусије : Труднице и мамице

 Коментар
Nazad u rutinu
skoljka
(student)
03. јануар 2015. у 13.09
Cao svima i sretni svi praznici redom. Znam da vi neki tek pocinjete slavlja u januaru pogotvo u Srbiji, ovdje na zapadu mi se vracamo u rutinu, januar je onakobas jedan dosadan mjesec, ništa specijalno se ne desava, ljeto je daleko, i tako za većinu. Šta se kod vas desava?
Mi se vratili s puta, u SF nam je bilo divno, blago Bigsur, Barili i vi ostali koji živite u ovomdivnom gradu. Cole Valley je kao iz price, butici, restorancici, divan za setnju, blizu ima hajk i na vrhu proplanak s kojeg se vidi čitav grad, okean, golden gate, mislim da imamo 100 slika samo iz ovog dijela. Možda samo malo me iznenadilo koliko beskucnika i hipika ima kod golden gate parka, al to je u svim toplijim velikim gradovima, i kod nas ih ima da ne povjerujes.
I voznja vozom je bila kao povratak u neko drugo bolje ( sporije) vrijeme, I sve u svemu ponovo bi:)
Sad vi:)
Barilli
(bez_izuvanja)
03. јануар 2015. у 13.54
Ćao skoljka,

Baš sam se mislila kako ste se proveli. Bilo je lepo vreme par dana, nadam se da ste zakačili i to. Super je SF, pogotovo kad si turista ;) Šalim se malo, meni je ovde najlepša ta raznolikost, svega ima, imaš i grad, i okean i planinu, prelepa i raznovrsna priroda i živahni gradići. Dovoljno urbanog a opet možeš da zbrišeš u divljinu kad ti urbano zasmeta.
Cole valley je baš šarmantan deo. Jeste išli na union sq na klizanje i da gledate kako je ukrašen centar? Mi smo bili jedan dan i tolika je bila gužva da smo jedva čekali da se sklonimo. Nadam se da ste našli playground sa ringišpilom u GG parku.

Ja sam se baš naspavala za ovaj raspust, malo smo putovali, i strašno prija otići negde, makar i odavde gde je tako lepo :) Za mene je putovanje nešto najlepše, doživljaj nečeg novog, odmor od rutine, promena, kao neki reset sistema.

Srećna Nova godina svima i neka bude dobra i uspešna za sve nas
skoljka
(student)
03. јануар 2015. у 16.24
Barili nismo imali vremena za centar, bili smo samo 2 dana, i nismo htjeli u guzvu s djecom. Mada to klizanje zvuci super, možda sledeće godine iako i ovdje imamonesto slično. Nasli smo ringispil, djeca su bas uzivala, a taj playground za djecu ih nije posebno zainteresovao, valjda sto i ovdje imaju slične. Al smo setali svuda, oko jezerca, pa japanskog parka, i svuda stazicama okolo, napravili piknik u jednom dijelu, vrijeme je bilo lijepo i suncano. Nismo htjeli da provodimo vrijeme unutra, nego sto stalno bili napolju, vozili se tramvajima sto je djeci bilo bas interesantno. I tako bas easy going jer s malom djecom i ne može drugacije i da hoćeš.
Malo nam je starija cerka zadavala probleme, trebala bi postaviti poseban topik, kako da se snadjes s djecijim tantrumima na putovanjima i u gostima:(
-afrodita-
(♫)
04. јануар 2015. у 20.32
Kod mene je 30+
Svi smo na odmoru do kraja januara, uzivancija, opusteno..
Ne putujemo nigde lokalno, posto se spremamo preko okeana uskoro:)
Lokalne plaze i kafici, vrucina je pa slabo kuvam, uglavnom jedemo napolju, prava letnja atmosfera. Obozavam januar:)
skoljka
(student)
04. јануар 2015. у 23.13
Afro, prava ljetna idila kod vas:) spremate se u evropu ili?
Ja ne znam kako vi, al ja ne mogu docekati da djeca krenu u skolu, popese mi se na glavu.
out_of_control
(desno pomoćno smetalo)
05. јануар 2015. у 02.05
Ja ne volim ljeto tako da uglavnom odmaram kod kuce uz aircon, TV, internet i knjige. Na plazi nisam bila već 3-4 godine hehe. ;)
Nisam se odavno ovako naspavala, koliko mi to prija, toliko sam k'o izgubljena jer nekad ne znam ni koji je dan niti datum. Nekako mi neobično da nemam nikakve obaveze od 6 ujutro.
Djeca i muž, e oni su posebna prica, još smo OK, ali do kraja januara ima da zesce dosadimo jedni drugima. :)
-Layla-
05. јануар 2015. у 05.24
Ti si Afro otisla na pravo mesto. To je i meni bio san, ali je suvise daleko od onih koje mnogo volim.
Ovde je januar dosadan, sivilo, hladno. I mrzi me da se vracam u rutinu. Zimi sam bas usporena i lenja, ja sam letnje dete i potrebno mi je Sunce da „zivnem”. Na svu sreću imam dosta poziva za slavlja, rođendane, neka poslovna druzenja pa se fokusiram na lepe stvari. A i par lepih stvarcica sam pronasla na rasprodajama, tako da ako ništa, bar ću da se doterujem;-) A tada je sve lakse. Pa i povratak u rutinu.
Teogopa
(HECTBAPHA)
05. јануар 2015. у 08.54
Ja sam na zapadu, al ne vracam se u rutinu do sledećeg ponedeljka. Iskreno, dosta mi je trke-frke, zabava, vecera, sedeljki i pijanki. Od danas nema frke i trke. Bozic docekujem u miru, a posle toga novi dan, nova nafaka :)
S_Girl
05. јануар 2015. у 13.28
Nama odmor tek sad pocinje, odnosno sledeće sedmice idemo malo na Kubu. Djeca jedva cekaju a i ja s njima. Nama je Januar uvjek ispunjen, sto šta se desava u Januaru. Još da nije ovog naglog zahladjenja sve bi bilo još ljepse. Ja kao Lejla volim ljeto i potrebno mi je da zivnem. Zima je tako depresivna uhhhh... al aj pregurace se i to nekako. Ove godine iscekujemo dosta toga ljepog, dosta toga se desava tako da se radujem ovoj godini. Jedino mi tih plus 30 stepeni nedostaje :)
Gala06
(......)
06. јануар 2015. у 04.29
Layla, i ja sam zimi usporena i lenja, zato sam krenula na trening (body attack i body combat), a dan zapocinjem toplom vodom i limunom.
Od limuna mi je zaista bolje, a od treninga... videcemo, tek sam pocela :)

@ tema, ja nisam ni izasla iz rutine, prijavila sam se da radim sve praznike, doduse skraceno- 4-5 sati.
tamara
06. јануар 2015. у 07.20
Mi u petak idemo kuci i jedva cekam,deca već treca nedelja slobodni i sav ritam su izgubili.vidim već da im ne prija, jedi, pij, lezi ovo je nenormalno.trebace nam dve nedelje da dodjemo sebi, nadam se samo dace biti snega da možemo skijati.
Ja leto i preko +25 ne volim, izdržim leti tri nedelje u spaniji ili grckoj jer njih 4 voli a ja ronim pola godisnjeg, nekako mi najviše prija.u srbiji pre par godina bilo +40 mislila sam dacu umreti.

Volela bih u tu kubu otici,nisam nikad bila a izgleda bar po tv-u bas opusteno.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.