Дискусије : Труднице и мамице

 Коментар
Izjnajmljivanje stanova u Srbiji
alskdjfhg
(supermama)
08. октобар 2014. у 19.26
pitanje mamama iz inostranstva, da li ste nekada iznajmljivali stan kod nas ( novi sad, beograd...)kada ste dolazili na odmor?
kako ste nasli stan (preko prijatelja ili website agencija za nektetnine)
koliko ste placali ( cene su u fazovnu 180 evra ali ja ne znam da li je to mesecno, malo je puno da je dnevno)
da li ste morali depozit dati , da li su agencije ok za kraci period itd...

gracijas
Amarena
09. октобар 2014. у 04.46
Caos, ja sam redovno iznajmilvala preko agencije za iznajmljivanje na kraci period. Cijene su po dana a imaju i popuste za veci broj dana (manja cijena za duzi period). Meni nije nikad trebalo vise od par dana. U tom slučaju nema razlike da li placa hotel ili placas stan. Plati se unaprijed cijena koja je dogovorena za broj dana, nema depozita. Ne znam koliki ti stan treba, meni nije trebao veci do jednosbnog (za nas dvoje) i cijene su za dva do tri dana obično bile od 35-50 evra dnevno (zavisi od stana i lokacije). Mi smo inače samo iznajmljivali stanove u strogom centru Beograda. Ovo je agenecija koju smo mi koristili nekoliko puta belgrade-shortstay.com -momci su stavrno OK vrlo profesionalni, odgvorni etc..
neobavestena
09. октобар 2014. у 05.39
Mislim da možeš da se osloniš i na internacionalne sajtove za iznajmljivanje stanova, preporuke i komentari drugih korisnika su mi najmerodavniji reper za takvu odluku :)

https://www.roomorama.com
http://www.homeaway.com/
https://www.airbnb.com/
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.