Дискусије : Труднице и мамице

 Коментар
Савјети за болест
maja3s
(diskutant)
07. октобар 2014. у 14.08
Вјерујем да сте сви имали некога у фамилији да је оболио од рака. Та опска болест не штеди никога. Ја сам ризична група, оца сам изгубила :(
Моја мама је исто имала рак и изљечилс се.
Откривено на врјеме и све врсте лијечења је имала.
Неки дан сам сазнала да ми је рођак добио рак. Оперисан је и чека шта ће даље с њим. Рођак је моје годиште и налази се у И. Сарајеву.

Имате ли какве савјете и како се борити против кад је особа у РС?

Пишем посље даље на послу сам

maja3s
(diskutant)
07. октобар 2014. у 16.40
Ради се о раку линфних жлијезда.
Болнице и услови у њима су ужасни код нас.

Незнам колике су му шансе знам само да смо сви шокирани :((

Сигурно имате изкуства и добре савјете шта да радимо.

Овдје сам на послу упознала једну жену чија мајка је користила цвјет неког бразилског дрвата. Иско јој је доктор дао 3 мјесеца живота та жена и посље 4 године живи користећи тај тај од цвјета тог дрвета.

Посље ћу слику ставити.

Вјерујете ли у алтернативну по том питању
Маја Волк и њена исхрана

Имате ли успјелих против опаке болести у вашем окружењу и шта су користили

Ивај чај се зове Ipe Roxo постоји за разне ствари и углавном јача организам сли 4 л чаја се пије дневно за рак
BEHEPA
07. октобар 2014. у 17.32
Verujem da savremena medicina ima odgovore na mnoga pitanja ali verujem i u alternativne metode. Ako te zanimaju alternativna rešenja (između ostalog), pogledaj i procitaj sve na ovoj temi:

http://www.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/119/15947170/potreban-lijek-sa-kube-protiv-raka-pluca.html?62...

Želim ozdravljenje tvom rodjaku i dug i srećan zivot.
tweety_m
(?)
07. октобар 2014. у 17.49
Definitivno Maja Volk i pod obavezno ukidanje secera u ishrani i sve hrane koja se u tijelu pretvara u secere.Ja sam iskreno skepticna prema sadasnjoj medicini hemo terapije,zracenja itd.. Ovdje u USA je bila zenica koja je imala rak dojke i operisala se,javio se poslije 2-3 godine na materici nije isla na operaciju nego je krenula sa makrobiotikom
http://www.minadobic.org/
Ja sam razgovarala sa sinom od ove žene u USA,jako prijatni ljudi,imaju sjediste i u BG.E sad oni ne prihvataju osobe koje su bile na hemoterapiji,i mi kad smo pokusavali već je bilo kasno,ali ako se otkrije na vrijeme vjerujem da makrobiotika može u mnogome da pomogne. Što se tiče istocnog Sarajeva,tamo je rizicno i krajnike operisati a kamo li šta drugo,bar to je ono sto sam ja vidjela,ako može nekako da se uputi u BG bilo bi mnogo bolje.Ajde ako te još nešto zanima javi se, i da pod obavezno da pokusa da pojaca imuni sistem za početak D3 vitamini.
svirena
(teaser)
07. октобар 2014. у 20.57
sve je to rovito podrucje i licna odluka naravno. ovdje u usa je jedna mlada žena meni bliska izgubila bitku sa naizgled bezazlenim karcinomom dojke jer je odbila konvencionalni način lijecenja i okrenula se ishrani i kojekakvim ljekarijama i napicima. a tetku sam izgubila zbog iste bolesti a lijecila se standardnom medicinom i isla na zracenja. dakle, ništa nije garantovano ali pravilna prehrana ne može nikad da skodi. dosta zavisi i u kojem je stadiju bolest otkrivena, i slično. tačno je da je tamo situacija katastrofa po bolnicama, ne znam ima li sanse da dodje do beograda i onkoloskog instituta, tamo ima vrsnih ljekara koje lično dobro poznajem i sa kojima saradjujem, ako treba neka preporuka i slično, nije problem. nadam se da će ozdraviti brzo.
out_of_control
(desno pomoćno smetalo)
07. октобар 2014. у 22.11
Čim su mu ponudili terapiju, znači da je izljecenje moguće. Ne znam kakvi su uslovi tamo za lijecenje, ali pretpostavljam ne najbolji. Nadam se da će neko biti u mogućnosti da ga prebaci gdje su bolji uslovi za ljecenje i da će se sto prije oporaviti.
Valjda će uskoro moći da vidi da nije napravio losu odluku što se okrenuo normalnoj medicini. Nije sva medicina losa, niti su hemoterapije i lijekovi zlo i otrov. U jednu ruku jesu, jer apsolutno ni jedan lijek ne postoji da ne steti negdje drugdje u tijelu, ali kad dodje do opake bolesti kao rak, na nju se udara sa svih strana. Cesto nije samo hemoterapija dovoljna, mora se i na operaciju, radijaciju, itd. Rak je veoma sofisticirana, kompleksna i bezobrazna bolest, ima svoje sisteme kako se nastaje, kako vara tijelo i kako se siri i teško je tome svemu uci u trag. Jedina pozitivna stvar u svakoj dijagnozi raka je ta da se rano otkrije i da se sto prije krene sa terapijom. Zadnjih godina se gledaju posebno cancer stem cells, samo mali % od svih celija raka za koje se vjeruje da su u stanju da obnove rak i da sve terapije budu bezvredne. Valjda će se u nekoj bliskoj buducnosti napraviti pomak u tome kako će se lijeciti.
Ja lično ne vjerujem previse u alternativnu medicinu, ali nikad ne bih rekla nekome ko želi da je proba da odustane. Bitno je samo da se ne odustaje od mainstream terapija.
Vecina tih sto promovisu alternativu i zdravu ishranu kao izljecenje od raka, obično samo promrse kroz pricu da su imali operacije, hemoterapije, itd... dakle svi su prošli obične terapije. To njihovo „magicno” izljecenje, može a i ne mora da bude rezultat alternativnih terapija.
Tvoj rodjak može da se okrene nekoj alternativi, zdravim travkama, zdravoj hrani, prestane pusiti ili koristiti alkohol (ako jest u proslosti), neka ima pozitivan pogleda na buducnost i to ništa ne može da skodi, može samo da nadoda njegovom ozdravljenju.
Samo ako bude isao na hemoterapiju ili koristio neke lijekove, neka prijavi DR-ima sve travke i cajeve sto pije, jer može da dodje do interakcija između istih.
Budite svi uz njega, pruzite mu podrsku, njemu je ipak najgore.
maja3s
(diskutant)
08. октобар 2014. у 01.56
У четвртак иде код доктора да му да даља лијечења, наравно да није одбио терапију ова слтернативна је суплемент.

Услови су каже ужасни у болници. Ин је јако храбар. Рекао ми је да га је сатнање прво сломили и да је био у ужасу 2 дана а посље је схватио да нема ништа од туговања и да треба да мисли и да се лијечи.

Свашта му се дешавало у животу, није га живот мазио :((

Имам и ујну и она се још увјек бори са болешћу. Његова тетка хе умрла од рака прије10 година :((

Моја мајка је слушала доктора и читала књиге о психичком јачању, данас иде доле да га види. Хаос је у фамилији тренутно сви кукају што није њих стрефило што млад живот. И ујна више не мисли на себе само на њега.
maja3s
(diskutant)
08. октобар 2014. у 02.02
Још да напишем, оперисан је у Бања Луци и тамо ће бити лијечен како су му рекли. Незнсм каква је разлика између Са и БЛ.
tamara
08. октобар 2014. у 02.36
Na dis.zdravlje je izdvojena tema(lek sa kube) ili nešto sl.procitaj sve ima iskustava i predloga.ima i ime od nekog dede travara iz bh koji kažu pomaze.u zadnje vreme često bude u novinama o marihuaninom ulju koje se koristi u med svrhe i kažu da se desavalo da su ljudi iskasljali rak pluca.ne znam lično šta mislim o tim tipovima lecenja ali bih ih probala verovatno.sve to zavisi kad se otkrije.jedna mi rodica ubg operisana i izlecena druga nije uspela.sve je individualno mislim.
Nada33
10. октобар 2014. у 16.56
Zdravo Majo,ostavi neki mail da ti se javim. Pozdrav
maja3s
(diskutant)
10. октобар 2014. у 17.47
Nado imam ja tvoj mail ako ti još radi...evo poslala sam ti postu..na onaj me...mail :))
Nada33
10. октобар 2014. у 17.50
Ne koristim Majo, ostavi ti neki.
Nada33
10. октобар 2014. у 18.29
Poslala sam ti mail.
tweety_m
(?)
10. октобар 2014. у 19.51
Ja opet da preporucim Manastir Rakovica,da se uplate molitve za 40 dana,i tamo može da se kupi ulje Sv.Nektarija. Majo procitaj malo o Sv.Nektariju pa ćeš da vidis zašto govorim.U svakom slučaju molitva može da pomogne ako ništa mentalno da se izbori sa svime sto ga ceka.Želim tvom rodjaku da se oporavi!
maja3s
(diskutant)
21. октобар 2014. у 16.37
Твоти, колико трева да се уплати јел кооло даш или има цјена ?

Избини нисам раније дтигла да се јавим..
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.