Дискусије : Емиграција

 Коментар
Ipak su Beli Ameri Srbi i obrnuto..
sirchulle
(CAD Designer)
06. август 2019. у 13.05
Gledao sam ove nemile scene iz USA ovih dana pa se malo podsetih naše tuzne blize istorije. Eto Tramp postade Milosevic i to na mala vrata. Naime i Milosevic i Tramp imaju istovetnu pricu. U SFRJ Srbi su bili najugrozeniji iako su imali sve moguće do tada. Najbrojniji narod, povlascen, vojska i šta sve ne u njegovim rukama, poluge vlasti, stampanje para, Topcider, JNA, spoljna politika, ma sve...Tako i Tramp nastupa danas. Belci su u USA najugrozeniji. I verovatno jesu. Jer neće da im daju Meksikanci i Crnci da kopaju po poljima, beru pamuk, cekaju u redovima za pomoć, i slično. Belci moraju da se za to vreme muce kao niko na ovom svetu. Oni moraju da kontrolisu FED, budu sefovi vojske i policije, Kongresa i Senata, sefovi multinacionalnih korporacija. Nije to lak posao. Zamisli koliko goriva samo treba za jednu jahtu ili avion? F35 avion ili nešto slično. E takvom ponizavajucem stavu prema beloj rasi u USA ja bih stao na kraj kao i ovi sa oruzjem sto su učinili. Šta on da kopa za neku bednu satnicu po poljima Kalifornije. Da vidis koja je muka kada moras da podignes zlatnu pepeljaru od dva kila svaki put kad u nju otresas cocain...To je muka. Braco belci nije mi vas zao...I dosao je red i na vas...
kt61
06. август 2019. у 14.41
Ja sam o ovoj problematici pisao ovde još pre 10 godina.

Trenutno me iritiraju feministkinje.
zoxthegreat
06. август 2019. у 14.43
kt61 odrzi im javno predavanje :)
kt61
06. август 2019. у 14.47
Ne mogu ponovo da ulazim u to. Sa atleticarima nemam kontakt, ne živim gde oni žive.
zoxthegreat
06. август 2019. у 14.49
mislio sam na feministkinje
kt61
06. август 2019. у 15.12
Žene su zbog feminizma dobile pravo glasa, vise nisu morale da rade sve sto im muskarac kaže, izborile su se da dobiju obrazovanje itd.

Ali danasnji feminizam je uzas. Devojke i žene idu skoro-gole po ulicama, protestuju, pricaju kako su muskarci zli.
kt61
06. август 2019. у 15.13
Jel, dobro..?
kt61
06. август 2019. у 15.30
Pazi Zox, covek može da spava i da vozi kamion istovremeno. U nekoj vrsti polu-sna kao kroz neku maglu, vidi put i mehanicki reaguje rukama i nogama.

Da li verujes u ovu tezu?
Tubby
06. август 2019. у 16.03
da se pohvalim ... bez ikakvih hemikalija, a to sam dokazao vise puta, mogu da spavam stojeci. telo može da mi bude uspravno/ravno (bez ikakvog oslonca) kao da spavam na krevetu a može i da mi bude pod manjim ili većim uglom ... recimo glava mi je naslonjena samo malo na zid i spavam sve u 16. jednom sam zaspao naslonjen glavom na kasu u radnji i morali su ceo red da premeste za drugu kasu i da otvore novu linju ... jedva su me probudili, mislili su da sam se overio.
kt61
06. август 2019. у 17.10
Dali verujes u ovu tezu?

Paja je na amfetaminima. Kako drukcije objasniti što se covek od 70. godina
onako ponasa. Uvek pun energije.
Lupa, odvaljuje neke nebuloze i bas ga briga.

Jel znate da je '77 kada je gradio trump tower imao zamisao da cela visokospratnica bude od zlata.

Jedva su ga naterali da promeni plan zqto sto bi arhitektura Manhattn-a bila ozbiljno narusena
kt61
06. август 2019. у 18.14
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
06. август 2019. у 18.52
ajmo polako...
brojnost srba ne govori o ugrozenosti ili povlascenosti, -samo o brojnosti. dakle to što smo bili najbrojniji nam govori samo to - da nas je bilo najviše u jugi.
vojsku NISU kontrolisali srbi vecinski - pogledaj sastav vojnog vrha tada, i biće ti prilično jasno, poluge vlasti - samo u srbiji - kao i u ostalim republikama, plu sto je jedino srbija izlomljena prakticno na tri jedinice - centralna srbija, kim i vojvodina - sto ni u jednoj drugoj nije bio slučaj.
fed kontrolise tamo neka ekipa, koja je igrom slučaja bledolika. -gospodina bernarda bernankija podjednako boli k. za bilo kog belca amera katolika ili pravoslavca (kao i njegove drugare) - kao i za bilo kog drugog coveka na planeti. eeeventualno možda malo naginje ka narodu iz koga je vecinski „njegova ekipa”. Ovo ostalo stoji. g. tramp je populista, lično mislim da kada bi imao i jednu od poluga realne sile u svojim rukama - da bi prilično razbucao krimose iz njihovog de-esa.
ono dalje - paaa, ni meni ih nije zao, al' nije mi ni drago - indiferentan sam, a kad pokoka, pa čak i te - vrlo ignorantne i mentalno za'ladjene likove po ulici, a pogotovo kad pokokaju i decurliju - pa ono - j** bi mu dadu dadinu iskreno.
no, za sve ko nije mi, prilično sam indiferentan. recimo danas bas prokomentarisah negde da ako smo sad zusui sajberija - što se mene tiče, mogli su drugare iz charlie ebdoa da metu u frizider, pa oni koji su želeli da budu kremirani - da ih bace iz kanadera u sibir sad - da im se ispuni zelja. -ono, podjednako sam indiferentan za bilo koga od stranaca, i bilo šta sto im se desava - i dobro-i loše. voleo bi da sam doneo takve i slične stavove pre tridesetak godina. pristedeo bih sebi znatnu kolicinu nerava do sada.
DarkBlue
(istrazivac)
06. август 2019. у 20.04
Mislim da si u pravu Sale !
Samo kad bi upotrebio laksi za citanje način
pisanja od tvog sadasnjeg „od vardara do triglava”
'slenga'. Proširio bi moguću osnovu citalaca.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
07. август 2019. у 03.43
pa verovatno. - mada ima i ono - „da sam svirao narodnjake” - danas bi živeo bolje. -ali nisam. negde kompromis ne želiš, a negde ne možeš da napravis.
santa
07. август 2019. у 08.15
„način pisanja... od vardara do triglava”

Neretko se ta kreativnost protegne čak i preko 'Temze' u Parizu i 'Sene' u Londonu, dok ponekad dotakne i Mississippi River u NYC! :-)
Seeb-VN1700
07. август 2019. у 15.57
https://www.youtube.com/watch?v=tcgnQ8lAF_Q
..feudalizam nije, socijalizam nije, a nije ni kapitalizam.. a šta je?
kt61
07. август 2019. у 16.18
Da paragraf, zarez, neke osnovne stvari.
Nisi kucao seminarske radove u Word-u, ranije?
Amatercic
(Penzioner)
08. август 2019. у 17.55
Šta ti znaš o zivotu u USA??
D..o;pe bi dao da te prima a sad odjednom znaš sve.
Nije idealno drustvo niti će biti ali malo odavde dana beze u socijalisticke zemlje .
Kako bi billo da na jednom prestiznom faksu od 20 mogućih poena za upis dobijes 12 ako si zensko i nac manjina ,zamisli doktore sa diplomom te skole ,neka lece tebe.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.