Дискусије : Емиграција

 Коментар
USA: „Coravi' pravni sistem”
santa
10. јул 2019. у 09.45
Šta zapravo 'Blind Justice'znaci?

Lepo i citko napisano na papiru znaci jedno, dok je u javi sasvim nešto deugo;

Po uopstenom tumacenju:

„Justice means to be right or fair. So it should be safe to say the term ”justice is blind„ basically just explains that justice is based on whos is right or who is wrong. Innocence or guilt. There is no bias or prejudice as to the type of person that you are or where you come from.”

Slučaj Jeffrey Epstain, bilionera sa nekim ostalim politickim mocnicima je u sustoj suprotnosti - danasnjeg americkog pravnog sistema.

Tako je to ovde (USA), a kod vas, tj. dali se ide po onom; - koliko para toliko muzike, odnosno sto vise para, s'tim je povoljnija zakonodavna praksa za osudjenike?
santa
10. јул 2019. у 12.43
Citali ko šta osim SC? :)
Tubby
10. јул 2019. у 14.08
čitam ja negde oko 100 knjiga godisnje.
santa
10. јул 2019. у 14.28
Lepo od tebe, Tibby, knjige se čitaju iz zadovoljstva kao i poucno, nego kako pratis - current affairs? 🤔
Tubby
10. јул 2019. у 14.38
ako mi bas neko skrene paznju kao ti sad, onda na brzinu pogledam o cemu se radi i toliko od mene. nije to „maj kap of ti”.
santa
10. јул 2019. у 15.16
Svakako, uvek se meze naći nešto 'precnije' nego pratiti; - no collusion, no abstraction, fake news! :)
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
10. јул 2019. у 16.52
trenutno solzenijcina, user manual za ME-80 boss, help/user manual za program cubase, i ponekad kad se namolim napisem nešto u knjige koje pišem. podugo nisam. možda odem ovih dana na frusku goru malo da kuckam. u svakom slučaju to bi mi bilo bolje, nego sto ovde kuckam po sc.
ovde kao i tu - možeš da budes dete mitrovic, da sa 80 km dunes ribu u gradu na ogranicenju od 40, ubijes je, pobegnes, i da dobijes 10 meseci kucni pritvor, ili da budes keneddy, da ubijes profesionalnu prostitutku, on private island, i da tek ujutru obavestis authorities, i istraga utvrdi da se snajka možda ne bi udavila da si odma zvao - a ti kažeš da si se eto prepao, pa si se tek ujutru setio da ih zovnes - i ništa.
a možeš i da ne budes dete doticnih, i da se pogresno parkiras/ostanes 9 minuta duže i da ti onaj parking-batica zakaci uplatnicu na brisac.
abvgd
(Morski)
11. јул 2019. у 13.39
Читам „емиграцију”, „тенис” и „политику”. Значи, добро сам обавештен :)
santa
11. јул 2019. у 17.26
🤔
pravda_i_istina
13. јул 2019. у 03.05
zoxthegreat
13. јул 2019. у 18.33
http://scradar.com/vesti-iz-sveta/pohotna-penzionerka-kristina-68-je-lažno-pozvala-hitnu-
pomoć-a-onda-pokusala-da/

lol usa penzosi , šta rade

će vidime also ko mu je nabavljao mlade gozalenke mada se vidi
da je voleo ivory skvokvice najviše
pravda_i_istina
15. јул 2019. у 04.28
taj dzefri će da potopi sliki vilija, i još mnoge, a demorats su zavrsili, kako ćemo sad kada ostanemo samo mi republikanci?

a nisi hteo da slusas šta ti pricam, šta bi sad, demorats gledaju da povezu trampa sa dzefrijem,...ccc, teško će to da prođe, bajden se usrao, kortezova zmizdri, nema ništa od demorats, osim ako iz zatvora kilari i vili ne organizuju kampanju, hahahah

ko je pustio ovog da seta slobodan, obozo i klinton administracijA, prljavi silovatelji i izopacenjaci, sad će da ROBIJAJU DEMORATS.
pravda_i_istina
15. јул 2019. у 04.37
Demokrate su zavrsile karijeru, samo im ostaje ulica i revolucija, teror pa da se preobrate u socijalisticku stranku, ali onda će se napuniti fema kampovi, znaš kako ameri ne mirisu komunjare i marksiste, dzaba sto ste indoktrinirali omladinu po studentskim kampusima, fema kampovi su za KOMUNJARE izmišljeni... Bolje alarmiraj kalifornicane da im onaj rasad sentandreas ne razvali nuklearku kao u fukusimi, nesposobni demorats ništa nisu osigurali, kad se sranje desi, ko će da bude kriv, opet tramp, kao za ovog iz antife sto ga smaknuse?
pravda_i_istina
15. јул 2019. у 04.43
samo da corkiramo klintone u istu cuzu sa dzefrijem, pa mi srbi da proslavimo, ima da vrtimo raznjeve nedelju dana
pravda_i_istina
15. јул 2019. у 04.55
koji ste vi demorats debili, umesto lezbe kilari i silovatelja vilija nam nudite kripi ankl bajdena koji savatava žene gde stigne i devojcice i ludu kortezovu

pa to da mi je neko pricao, ja bih mu rekao da je lud, zašto da unistava demokratsku stranku sa ovim kreaturama, sljamom, skotinama?

ali ne, vama je neko popio pamet, i sad arivederci, pola demorats u zatvor ostali na ulicu, pa će da budu lovljeni kao divlje zivotinje jer ruse državni poredak

ko je pustio dzefrija da seta slobodan? DEMORATS.
ko je isao na pedoajlend osim vilija? zašto laže kada se zna 26 ili 27 puta da je bio? gde su zakopana tela zrtava? da li je klinton fondacija ucestvovala u trefikingu haicanske dece?
DEMORATS CRNO VAM SE PišE.
pravda_i_istina
15. јул 2019. у 05.07
AJDE MI DAJ LOGICNO OBJASNJENJE
zašto se unistava demokratska stranka sa ovim sljamom koji se poturaju ako ne zato što se sprema gradj. rat, vojna uprava i diktatura, ZASTO

zar je moguće da demokrate ne mogu između sebe da nadju nekog normalnog već nam nude manijaka bajdena ima video gde vata devojcice i navacuje im se, ili ludacu kortezovu?

znaci, plan da se ugasi demokratska stranka postoji, i zato se poturaju ovi gmazovi, ali šta onda? ja uopste nisam optimista, već apelujem na zdrav razum da sad u jeku borbe protiv pedofilije vi bas kandidujete pedofila bajdena- pa ko je ovde lud, za kortezovu već znamo?
zoxthegreat
15. јул 2019. у 08.36
Pravda odjednom si se pojavio posle odsustva na sc-u
I opet valjas istu pricu, naravno po zadatku

mislim ne zasstajes po podlim karakteristikama za santom I Kenny

prodao bi sve zivo oko sebe samo da si uspesan
pravda_i_istina
15. јул 2019. у 09.11
ti bre nemas ni svoje mišljenje ako ne znaš koliko vredi u dolarima, e odatle tvoje optuzivanje mene,... samo daj daj daj, kolko oćeš da ti platim da cutis?? provalices čitavu organizaciju, šta ćemo onda
zoxthegreat
15. јул 2019. у 09.25
pa svi znaju za organizaciju, nema potrebe za provaljivanjem

orhanizacija je veoma jaka pa svi moraju da se prave ludi

jedino me interesuje kako ti I ona dvojica komunicirate
I šta vas je spojilo da radite zajedno iako u sustini nemate
ista mišljenja (po pisanijima ovde) pa čak i napadate jedoo drigoga

Kenny santa novak Pravda enigma sc-a !

pravda_i_istina
15. јул 2019. у 09.33
držimo se taktike dobar i zao policajac, ona uvek upali kod vas veverica, kao politicari, levi i desni, a stvari su svi isti
pravda_i_istina
15. јул 2019. у 09.35
a kako komuniciramo ne mogu da ti kažem, pa da kažeš svim vevericama u parku
Kenny
15. јул 2019. у 09.55
Kakva je veverica sa sosom iz mekicha ?

Aaaaaaaaasa

Bem mu misa i kriv jezik kako mi se njupa.
zoxthegreat
15. јул 2019. у 13.07
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.