Дискусије : Емиграција

 Коментар
Kad se zelje obistine
santa
25. јануар 2019. у 08.57
Cesto puta, za većinu nas običnih smrtnika, tz. 'puste zelje' se retko kad 'obistine' tj. ispune (primer, windy_ ceka za $500M na Loto, nas pravda_i_istina da pocne hapsenje 'politicki nepodobnih', etc.) i dok windy ceka za Lota, pravdina zelja se obistinuje - pocelo hapsenje!

Naravoucenije (po ovdasnjem) - Be careful what you WISH for?! 😫

santa
25. јануар 2019. у 10.40
Što se tiče 'pustih zelja' (teško ostvarljive u jednom zivotnom ciklusu) nisam ih bas imao dok ostale, većinom su ostvarene; kažem, 'većinom' jer jedna (za sve nas) je podcinjena zakonom prirode koja nas gura samo napred daleko brze nego sto nam se to čini, svidjalo se to nama, ili ne!

Naravoucenije; umesto cekanja da se 'puste zelje' ostvare (avioni, kamioni, ...etc.) poradite na ostale koje su vam na 'dohvat ruke' (a ima ih u danasnje vreme - bezbroj) da biste 'spokojnije' docekali - zlatne godine.

Just some food for thought. :)
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
25. јануар 2019. у 10.49
ja imam još bolji recepis - nemojte želeti ništa vise od kol'ko-tol'ko dobrog zdravlja, toplog odela, 'leba kol'ko je dovoljno, a ne kol'ko je dovoljno za srcani/mozdani udar, i relativno cvrstog sklonista.

znaci kao ono perce na početku filma forest gump

stres onda rapidno opada, pada, i najzad i iscezava tu i tamo, stepen kurobolje i jajo-zvona se proporcionalno pojacava, i šta god da se desi pozitivno - bude ou-je - super.
s tim sto sam tokom vremena razvio toliku ravnodusnost, da sam uglavnom mrtav-'ladan na sve što se desava.

evo recimo kad sam kupio prvi fotoaparat, od „svojih” para, -„spavao” je na natkasni onoj kraj mog kreveta tadasnjeg. (čak mi je i finih novaca zaradio :) :) ).
prvu gitaru kad sam kupio, opet - od „svojih” novaca (jebi ga - ovi moji nisu bas bili izdasni za bilokakva moja divljanja :) ) - isto, nisam je ispustao iz ruku. -kad bi mogao da joj udjem u trag, kupio bi je nazad b.t.w. (odlcna kopija lespola, tek posle detaljnog zagledanja moglo se skontati da nije pravi gibon).

a recimo kad sam kupio jedan bas preskup aparat pre desetak godina (d3) - vozim klaviristu nešto na probu kao idemo, on nosi sint za par soma, ja nosim gitaru za nekoliko stoja - i bas mu kažem - jebo ga matori, meni je juče stigao aparat za koji prosecan srbin, kada ima posao, radi 20ak meseci, i čak me drzala blaga euforija jedno pola sata -i evo sad idemo na probu, bibijem, i generalno sam ravnodusan, a kad sam kupio prvi aparat... (videti iznad).

dakle, -ako je neko citao knjigu osho-put belih oblaka (ili tako nekako) - ja eto tako nekako.
santa
25. јануар 2019. у 11.00
„s tim sto sam tokom vremena razvio toliku ravnodusnost, da sam uglavnom mrtav-'ladan na sve što se desava.”
------

Mudrijas, alal vera ka tako možeš, dok ovdeka bi se to okarakterisalo (nothing personal): - Dead man walking! :)
Kenny
25. јануар 2019. у 13.51
Sasa, skromnim ljudima su već sve zelje ispunjene ako imaju zdravlje i miran zivot a nekima je ljubomora napravila jednu tesku bolest a to je da im nikad nije dosta i uvek će želeti vise stim da u grob znamo da idemo odeveni i obuceni. Ja bih lično voleo da budem go i prekriven srpskom zastavom ali opet to je stvar ukusa. Meni je sasvim svejedno kakva je poslednja zelja pokojnika.

Zelja je meni lično zadovoljena od kad sam sa svojim sinom i imam porodicu i sto je super u skoli a kod kuce srpsko. Zelja za materijalima mi nije zelja već pohlepa isto tako verujem i u Boga da je stalno svuda i da nije dobro moliti mu se samo za sebe već iskljucivo za druge i da takvim ustupcima duhovnim i možeš da ostvaris svoje zelje.
Ipak, to sam samo ja i to je ipak samo moje mišljenje na zadatu temu.
Novak
25. јануар 2019. у 14.37
Zelje su bitne za sreću. a sreće nema ako smo pretendeciozni.
Rođen sam davne 1953, zavrsio skolovanje po planu a armiju
po njihovoj zelji i mom planu 1976. Osam dana nakon izlaska
iz vojske dobio posao snova, za tačno godinu dana
kupio zastavu 750, dve godine kasnije ozeniose lepoticom,
bar sam tako tada mislio, godinu i po kasnije
proširenje familije da ne misle da mi mlada bolesna nedaj boze.
Samo tri godine kasnije nigde srećnijeg desio mi se Home sweet home.
Deset godina ne znam šta ću sa zeljama, ukrstam ih ko drva u furuni verujem da će dinar postati konvertibilan, da će ukinuti bonove za benzin, mrzim TV Dnevnik i samodoprinos za Crnu Goru, molim Boga da žena ne sazna za male grehe,jerbo stacu ako mi vrati. Radujem se roditeljskim sastancima.
Fala Bogu dobro smo, a vi? pa tako svaki dan,i onda neko odluci da mi napravi suprise sa zeljama uz pesmu, puce puska... hej!
E od tada sa zeljama oprezno, Odolesmo svemu, obidjosmo kocku, drogu, cigarete , alkohol, razvode, svadje, tuce, glad, bolesti i neimastinu.
Sacuvah svaku dlaku na glavi, postedismo se suvisnih kilograma, proteza i implanata, policajci i vatrogasci nam prijatelji, šta mi ostade, nastavih da radim vredno, sa zeljom da uredno i peMziju odradim, i evo je tece, nije velika ali tiho breg roni.
Aj uzdravlju i da ne bude urocka.
pravda_i_istina
25. јануар 2019. у 18.38
kad me pomenu, čitam uhapsen rodzer stoun, pa pusten uz kauciju... kaže da neće da bude lažni svedok protiv trampa da bi možda sebi olaksao... a zašto je uhapsen? bese dnc se rasplakao da im je hakovan server od strane kremlja? to je zakljucila neka ekspertska kompanija - pa sto tu kompaniju ne pozuvu na sud? znamo da mrtva usta set rica ne govore, bas bi bilo leppo da je sergej ricovic, ali nije.
pravda_i_istina
25. јануар 2019. у 21.14
a i to kako je uhapsen stoun sa 17 specijalaca, smrdljivom sienenu dojavljeno sat ranije, to samo pokazuje u kakvom bezvlascu živimo, kilari koja je zaradila na uranijumu1 podmicena od rusa da posao obavi, seta slobodna, a hapsi se jedna velicina kakav je stoun, i to zbog izmišljenog ruskog mesanja u izbore!? umesto da se hapse osumnjiceni za ubistvo seta rica, oni hapse metuzalema stouna, jer je bio trampov savetnik - svaki posten amerikanac bi trebao da se stidi, fala bogu ima dosta ljudi koji razmišljaju svojom glavom
pravda_i_istina
25. јануар 2019. у 21.27
oni pametniji od sante shvataju da je ovo deo operacije osvescivanja naroda, otvaranja ociju, jer nema te kaucije koju će platiti zaista kriminalci za izdaju, za ugrozavanje nacionalnie sigurnosti i slično, neće ih 250k izvaditi iz zatvora kao sto je stouna izvadilo, kada pocnu zaista hapsenja! - eto, tako zaista stoje stvari, sve je pod kontrolom, sve tece isplanirano...
pravda_i_istina
25. јануар 2019. у 21.29
pa cekajte kada pocne vojska da hapsi, i kada zasedne vojni sud, a ovoj sprdacini i zamajavanju se nazire kraj.
pravda_i_istina
25. јануар 2019. у 22.24
federalna izborna komisija, koja uzgred budi receno ne radi kada vlada ne radi, već ima prigovor (15 meseci unazad) zbog ilegalnih radnji dnc-a i kilari koji su finansirali trampov dosije!

april 2016 perkins kol, predstavljajuci klinton kampanju i dnc angazuje fjuzn gps da napravi inkriminisuci materijal protiv opozicionog kandidata - trampa

fjuzn gps angazuje krisa stila, britaskog spijuna da kompilira/fabrikuje trampov dosije imajuci kontakte sa raznim ruskim bivšim obavestajcima ili kontraobavestajcima (iz price ko će koga da otruje)

komi sedi na dve stolice, jer je jasno da fabrikovano ne može da se verifikuje, ali to kreatora ne psrecava da dosijeom napoji lazne medije

posle se fbi vajka tim istim medijima, jer gde ima dima ima i vatre

posle mjuler mjul na bazi fabrikovanog „istrazuje”

pravda_i_istina
25. јануар 2019. у 22.43
i sad gde nestade otrovani skripalj? opet će da bude mrtva usta ne govore? skripalj bi trebao da bude svedok u slučaju dosijea tramp! on je napunio stila fabrikujuci sve, i zato su ga englezi sklonili (stiteci kilari), i još pride optuzili ruse za trovanje! možda su rusi otrovali i set rica?!

demonrats može da spase samo ova blokada vlade, jer tada ne radi ni federalna izborna komisija
santa
25. јануар 2019. у 23.20
Polako, bre pravda, sve dolazi a i doći će na svoje mesto, just stay tuned and be cool. :)
santa
25. јануар 2019. у 23.31
pravda_i_istina
25. januar 2019. u 21.29

pa cekajte kada pocne vojska da hapsi, i kada zasedne vojni sud, a ovoj sprdacini i zamajavanju se nazire kraj.
-------------------------------------

Mislis na Nikolas Maduro i Venecuelu, right?

Ako mislis na USA pod sadasnjoj administraciji, bolje procitaj US Ustav, biće ti neke stvari jasnije.
pravda_i_istina
26. јануар 2019. у 00.40
nisam mislio na venecuelu, tu još uvek slazem kockice, jer nemam sve potrebne informacije

ono sto sam mislio i procitao, to sam i izneo u vezi sa izdajom i ilegalnom kampanjom, pa ako se nisu rusi mesali, možda su englezi sa trampovim dosijeom, ha, ko je u koliziji zaista? možda su englezi sa saudijcima i u devet/jedanaest zaveri, mislis da nema dokaza? ..ali, kada govorimo o politickoj borbi, ovde su ulozi mnogo veci... santicuse, uzivaj u citanju: https://townhall.com/columnists/kurtschlichter/2017/08/01/the-military-coup-against-donald-trump-of-2018-part-2-n2362194
santa
26. јануар 2019. у 00.59
Stop hallucinating, pravda!
Kenny
26. јануар 2019. у 01.51
Vi ste nešto izglada malo vremena u severnoj americi ?

Svaki put kad se nekom americkom predsedniku nešto malo usklima presto, bilo da ovo ili ono sazna javnost oni zapocnu neki rat.

To je umobolno ali je svaki put isti scenario.

Sirija je gotova i to nije Donaldov rat.

Po cemu će Tramp da bude poznat dok je vladao ?
Da nije možda situacija takva da bi ostao na prestu i ustolicio familiju da treba možda da zapocne nešto gde će bilo kom drugom da bude muka da nastavi takav jedan „big mess” ?

Got it ;(
pravda_i_istina
26. јануар 2019. у 02.08
ja haluciniram?

Sarah Sanders asks the correct question after Stone's indictment: When will the FBI surround the homes of & arrest, „Hillary Clinton, James Comey, James Clapper? People we know have also made false statements [to the FBI] - will the same standard apply?”
zoxthegreat
26. јануар 2019. у 02.37
ko o cemu informantsi o parama ,uspehu I ostvarenim zeljama
pravda_i_istina
26. јануар 2019. у 03.47
a što se tiče venecuele, bas čitam chosudovskog, koji kaže: sto je nensi nama, to je ovaj samoproklamovani juan njima, tako da demokrate ne morate da opozivate trampa, može nensi da se proglasi za predsednicu:))
santa
26. јануар 2019. у 09.32
pravda, jedno ozbiljno pitanjce: dali ti bar za momenat pomislis da te izvore informacije sto pratis imaju iole istine u šta piskaraju, ili prihvatis sve to ko 'zdravo za gotovo' sto je napisano, ili vidjeno na YT?
Thx
pravda_i_istina
26. јануар 2019. у 17.21
nema ovde sa yt ništa

izvoli kaži šta nije istina, ili šta sumnjas, nije valjda da ne može da se proveri šta je rekla sara sanders? a za ostalo, izvoli; uostalom, izvoli pa se izjasni ti, daj ti svoje mišljenje, samo nemoj da ponavljas: „nisam za one, ali sam za ove još manje”, reci nam nešto novo.
santa
26. јануар 2019. у 17.59
pravda_i_istina
26. januar 2019. u 17.21

„izvoli kaži šta nije istina, ili šta sumnjas,...”
-----------
Samo da priupitam, o cemu su ovo dole citirani link radi; (1) Istiniti dogadjaj, ili (2) zamišljeni/izmišljeni scenario za razonodu naivnih?

Pitam, jer izvor 'dogadjaja' je; Townhall is an American politically conservative website, print magazine and radio news service.

pravda_i_istina
26. januar 2019. u 00.40

nisam mislio na venecuelu, tu još uvek slazem kockice, jer nemam sve potrebne informacije

ono sto sam mislio i procitao, to sam i izneo u vezi sa izdajom i ilegalnom kampanjom, pa ako se nisu rusi mesali, možda su englezi sa trampovim dosijeom, ha, ko je u koliziji zaista? možda su englezi sa saudijcima i u devet/jedanaest zaveri, mislis da nema dokaza? ..ali, kada govorimo o politickoj borbi, ovde su ulozi mnogo veci... santicuse, uzivaj u citanju:

https://townhall.com/columnists/kurtschlichter/2017/08/01/the-military-coup-against-donald-trump-of-2018-part-2-n236 2194
------------

pravda, odgovori kratko i jasno na postavljena pitanja, pa ću ti i ja odgovoriti direktno šta tebe interesuje.
pravda_i_istina
26. јануар 2019. у 18.36
(1) Istiniti dogadjaj, ili (2) zamišljeni/izmišljeni scenario za razonodu naivnih?

Pitam, jer izvor 'dogadjaja' je; Townhall is an American politically conservative website, print magazine and radio news service.

jel istina da će tramp da zavrsi kao nikson? kako je nikson zavrsio? povukao se. da li ti pricas sa ovim sukrijom i obojica imate neke projekcije kAKO CE TRAMP DA ZAVRSI U BUDUCNOSTI? jesu li to istinite projekcije, ili vi naivni zamišljate? tako i ovo, jasno je da po logici stvari tekst koji sam dao da uzivas je PROJEKCIJA, jer da se zaista već desio, mi ne bismo bili u prilici da ovako razgovaramo i dalje, zar ne?
pravda_i_istina
26. јануар 2019. у 18.38
TEKST JE CAK NAPISAN KAO SCENARIO ZA FILM, bas se cita lako, pitak je...i naglasio sam da uzivas citajuci ga
santa
26. јануар 2019. у 18.59
Aha, znaci jedna od mnogih 'projekcija' koja postavljas ovde (ko lepak za muve), važno je da se politizira i siri - fake news. 🤔
pravda_i_istina
26. јануар 2019. у 19.09
online heroj, zašto ne odgovoris jel sara sanders halucinira kada pita da li su sledeći za hapsenje klintonka, klaper, komi?

a kada već volis yt, evo za tebe specijalno, dok ne banuju teorije konspiracije, hehe, milion i po pregleda: Q - The Plan To Save The World (Subtitles) https://www.youtube.com/watch?v=3vw9N96E-aQ
pravda_i_istina
26. јануар 2019. у 19.15
lako je meni da kažeš da haluciniram, ajde cik kaži da sarah halucinira, ZENTARO! ALI PRVO POGLEDAJ VIDEO, hehehe, ima materijala ihajaj, mislim kandidata za apsanu, ne samo hilari i druzina njena:)
pravda_i_istina
26. јануар 2019. у 19.17
fake news je tramp rekao ko su, i mi srbi vrlo dobro znamo pocev od cnn itd, ali ti santa si se slizao sa sukrijom koji mrzi srbe
santa
26. јануар 2019. у 19.39
E moj pravda, u ovim godinama zivota se covek ne 'slizuje' ni sa kim, čak ni sa generacijom mojih sinova (a sa unucadima to je već neka druga prica). 😁
pravda_i_istina
26. јануар 2019. у 19.53
obecao si da ćeš da odgovoris na pitanje, šta bi sad?
santa
26. јануар 2019. у 20.29
(1) Sarah Sanders predstavlja WH i prenosi ono sto je u sklopu njene pozicije, tj. posla (često puta se zaista i sam pitam koliko i sama veruje u ono sto iznosi).

(2) Po pitanju Hillary i njene 'grehe' kao i o ostalim (D), si čuo za ovdasnju; - everything happens in due course; e.i. cannot make it happen any quicker and it will happen when the time is right for it.

(3) Dok sam živeo u CA (many, many moons ago) da bi ucestvovao u izborima (bilo koje vrste), biras po cijoj partiji se deklerises, a u ovoj sredini gde sam se ne trazi stranacka dekleracija tako da i ako nisam deklerisan ni u jednu stranku, biram po svom cefu a ne po stranackoj liniji.

zoxthegreat
26. јануар 2019. у 23.13
santa seronjo matori pa sto ti ne odgovaras na pitanja

eno postavio sam link onaj zvanicini a ne onaj tvoj fake

za izadavanje pasosa.

ko si bre ti da ovde govoris šta je fake a šta nije infomrantu

ionako ne iizlazis sa drumova a kao naovodno ti trebao pasos
pazi čak I sosi

siris paniku po zadatku

mislim I oravda je placen I zastrsen

alo ti si I u mozak cipovan povrh toga
zoxthegreat
26. јануар 2019. у 23.33
the Hidden Evil by Mark M Rich pdf

ovo je za sanija kenija krivdu sirnog i za još nekek
kao i za neke skvo, koji su me napadali da pišem gluposti
prpa bato sani konslutuj tvoju lozu u vezi ovoga

p.s. ljudi treba da znaju šta se desava da ne bi nahjebali koa ja
ovde je objašnjeno za koga rade sanji i kenji
Kenny
27. јануар 2019. у 00.32
Zoksy dobio novu bocicu geto egzotika i bas ide uz vino iz washingtona :)

A šta je tek stvarno dobio ????

cvil, cvil, kev, kev, njak, njak, zev, zev

Sa će te vidimo ;)
pravda_i_istina
27. јануар 2019. у 03.22
JA SAM TEK SAD PROVALIO DA JE MATORI „CIPOVANI” OTVORIO TEMU ZBOG MENE LIčNO, MOJE ZELJE ZA HAPSENJEM, I DA SE NASLADJUJE STO SE MENI ZELJA OSTVARILA

JAAAAOJ

vidi, mjuler je ucenjen jer je prikrivao deveti/jedaneasti i ovo sto je sad uradio je samo da bi mu replicirali: a kad će hapsenja pvih drugih? - sve je deo igre gde duboka država sve dublje propada

ali ako neko veruje da će pohasiti sve koji su pomagali trampu da pobedi i da će cenzurisati sve konzervativne medije, polovinu amerike, taj neko je zaista MALOUMAN, cipovan u vugla:))
pravda_i_istina
27. јануар 2019. у 03.48
trampov predizborni slogan je bio lock HER up, i svi znamo na koga se odnosio, i on nastavlja da preti, čak i ovom svinjarijom sa kojom se santa nasladjuje; drugo je pitanje zašto on to radi, čak čujemo i pretnje da se herr mjul(er) uapsi

digresija: svi se secamo kada su levoumobolni pretili da će tramp da zavrsi kao kenedi, a sada čujemo da mu sleduje niksonova sudba - reterirali mazgovi, šta li?

dakle, odakle trampu taktika pretnji, to je pravo pitanje, a ocigledno je da rade, ovi sve vise pune gace, i sve umobolnije nastupaju, gube pamet prosto.

pravda_i_istina
27. јануар 2019. у 03.58
koliko su se mazgovi i besni psi pogubili - pa oni bi i onu decu katolike poapsili samo zato što su nosili maga kackete da se dodvore manjinama (krezubi indijanac koji je lagao da je vijetnamski veteran)

to samo govori i potvrdjuje onu Boziju, da kada Bog hoće nekoga da obori, On mu prvo uzme pamet, ali levicari su ionako maloumni, neće im mnogo uzimati...

ej tramp omogućio da ljudi dobiju plate posle prekida rada vlade, a spikerka i shumi - nadaju se da je tramp naucio lekciju?! - pa, sa ili bez demorats, tramp kaže da će da uradi posao - sacekajmo, i uverimo se, kome ide lekcija!
pravda_i_istina
27. јануар 2019. у 04.00
kako to da su demokrate bili za zid pre trampa, a sada demoRATS - protiv zida? mora da je djavo usao u njih, ha?
zoxthegreat
27. јануар 2019. у 05.17
pa naravno Pravda dobro si se setio :)

matori je mislio na tvoje hapsenje

zoxthegreat
27. јануар 2019. у 05.21
kenji koji je ralzog sto me mrzis toliko :)

ne vidim razlog iosim da si placen za to ili si

tu starno stavlili chip malu I veliku glavu posle oguljivnja

I svecanog prelaska u veru ogluljenika
zoxthegreat
27. јануар 2019. у 05.27
inače još da dodam dvojka lično radi za sorosa I ostalu interancionalnu
bandu zato I ne podnose trampa
santa
27. јануар 2019. у 08.49
pravda, si čuo za onu narodnu: - kasno Marko na Kosovo stize?

Naravoucenije: (zakljuci sam). 🤔
santa
27. јануар 2019. у 09.02
Jel može neko da prenese (tacnije, da 'prevede') šta znaci kad neko ne odgovara na nečije komentare ma koliko oni bili maliciozni, konfuzni, banalni, i iznad svega nedorasle iole odrasle osobe kao što se predstavlja na ovim stranicama pod nazivom - zoxthegreat? Thx
Kenny
27. јануар 2019. у 15.22
Zoksy, hoćemo svi mi da ti pomognemo.

Kod mene imaš jakih 40$ i razmišljam se da za tebe izdvojim još minimum 10$ zato što si osvezenje za agente sirom planete. Kad otvoris „gofundme” momentalno ti uplacujem dogovorenu fuziju.

Dobro, još samo koja nedelja pa će sve lakse da ti bude. Dosta ljudi ti je već solidno i pomoglo na moju i Santinu inicijativu a javice se još ko zna koliko. Sigurno da neki donatori misle da zasluzujes vise ali narod uplacuje vise kad nešto vidi i oseti da bi vise bili uvereni.

Skupio sam onda dosta za tebe kad su te svi videli pored kase ali moralo je odmah da se podeli da se ne bi pokvarilo. Od onda ljudi nisu stali da pomazu za tvoj smestaj i preseljenje. Uradili smo koliko smo mogli do sada i još ćemo. Biće vise donacija kad je lepse vreme jer je narod raspoložen vise, ljudi su vise napolju.
pravda_i_istina
27. јануар 2019. у 15.28
zox, on likuje sto je stoun uapsen, ali je i pusten uz kauciju, a ne shvata, jer je glup, da je to samo posluzilo trampu da priupita kad će hapsenja hilari komija i ostalih
p.s. sad čitam da se demorats uzdaju u onu alu kortez, koju kad vidis pretrnes:)) a ond shvatis koja je to sprdacina
Kenny
27. јануар 2019. у 15.37
Odlicna je bila ideja Santina sa brosurom i da se salje postom crkvama i gde god je bilo naših koji su hteli da pomognu. Isto mi se svidelo sto je u kanadi predstavljen kao naucnik albanskog porekla koji je bio uz Srbe tokom nevolja jer ga siptari proganjaju dan danas.
pravda_i_istina
27. јануар 2019. у 20.28
ma, nije valjda??? ja sam ga lepo upozorio na ovog sukriju da mu ne veruje, ali glupan se slizuje sa njim.
Kenny
28. јануар 2019. у 00.21
Propustio je sansu, sad ostaje da vidimo šta će da se desi.

Crna je ulica, tamne su sijalice.
zoxthegreat
28. јануар 2019. у 07.33
Pravda ajde da te vidimo

analiziraj sledeće a mogu I istali

posto me sad santa Kenny I njegove virtualne ljubavnice na sc-u

prave sizofrenikom.

naravno da je ovo sacuvano I na mom racunaru

nego rpavda, nisam bas razumeo koga si bio upozorio na sukriju
mene?

a što se tiče tebe nije bas lepo da mi kažeš da ja ne znamda resim
integral a nisi mi bio dao nikakv test

imam razloga da sumnjma da ecina ovde saradjuje sa sluzbama sto
dobrpovoljno sto prinudno

vidis datum a ja sam 10-14 jan 2018 bio god pomenutog gospodina

zato santa ne budali da sam detinjast I mentalno bolestan

mislim da ne znam šta ti je ono znacilo „uzivaj sa domorocima”
kad si čestitao windiju ogranicenom letovanje na havajima

a I ono za pasos je bilo upiuceno meni
bas je tebi zatrebao pasos tebi ko se ne skida sa maeirkih
drimova ko oni iz filma pobesleni max
a I sosi naiconale koja redovito gleda nacjonale fl I nacionale ba

sanji I kneji rade direktno za sorosa

https://www.youtube.com/watch?v=14zszKEKz-I

ima još linkova sa youtubea, postavicu
kasnije gde ima govor predesednika trampa o sorosu

sanji I kenji ima da vise kad normalni amerikanci budu pronasli
za koga I šta rade a da ne pricam da sam primio Pismo od
bafalica iz dozordje gde se zahrteva da im se skrate njih9ve zločinacke
oguoljenje glavudze. kažu jesmo mi bafalice robusne ali ovi su stvarno
manijaci

na moju nesrecu na sreću ove dvojice postoji 50 posto nenormalnih
domorodaca koji dele isto mišljenje kao I soros

ali pre ili kasnije Pravda će ih sustici pogotovu za bafalice iz dzordije
:)

p.s. a da ne proicam o antisrpskom delovanju ova dva konvetrtita
u veru oguljenih glavudza

===================================================
28. novembar 2017. u 12.41

Zox, jasno.

Postavicu ti ja samo da mi ljudi nameste još koj dan ;)

Usli smo mi kao vendori u iks ozbiljnih prica.
Ne samo da imam kombinaciju nego možda mogu i tvoju struku tj.
za tvoju struku u slučaju da još i ti imaš po nekog, bilo gde
da eventualno uzimam projekte. I naravno da ja ne mogu da
te preporucujem kad nemam pojma ko si, ali kažem ti javi se
i zavrsen problem. Ako ništa drugo znam kod koga, gde i kako.
A da uzmemo u obzir da će biti sad neko ovaj zastoj sto prošlo,
sto novo godisnji mislim da ako me razumes vreme ne može da
bude bolje. Recimo jedna od karika koja mi fali a
imam je za unajmiti mada ja hoću svoje je sa dronovima.
Jer me i siri a i kompletira pogotovo za sindikatske poslove.
Pravimdva ozbiljna softvera između ostalog a za to tek trebam
da se dovedem u red, saznam, konsolidujem.
Ja sam pao sa marsa a saveti su mi vise potrebniji I
nacini mog sminkanja jer mene samo treba nauciti, usmeriti.
Eto ove maske npr, vr, imam jednog od proizvodjaca tu sa sobom
a vecina ekipe mi je tamo negde. Kažem ti ovo za skidanje poslica,
uzimanje je najlaksi deo.

Idemo i na masu nekih konferencija za nekoliko razlicitih
stvari tako da znam to što znam :). Mogu samo da ti kažem
da u zadnjih nekoliko godina mada i duže ova silikonska
dolina je stvarno rudnik mada je sve ok. ali sa ovima nema zezanja.

Možeš da odes na copyclues
ili logiclues i da se javis mejlom. Moj telefon je***********
santa
28. јануар 2019. у 10.32
pravda_: „ej tramp omogućio da ljudi dobiju plate posle prekida rada vlade...”
-----

Kažeš „omogućio”..., jel to po onoj; - sam pao, sam se udario (tacnije, izgubio)?!

Get serious!
zoxthegreat
28. јануар 2019. у 10.38
santa = retired intellectual person , currently unpaid informant lol
zoxthegreat
28. јануар 2019. у 10.56
santa
28. јануар 2019. у 20.03
If any story, or a message, is needed to be told and retold, this one is most certainly it!

santa
27. januar 2019. u 09.02

Jel može neko da prenese šta znaci kad neko ne odgovara na nečije komentare ma koliko oni bili maliciozni, konfuzni, banalni, i iznad svega nedorasle iole odrasle osobe kao što se predstavlja na ovim stranicama pod nazivom - zoxthegreat? Thx
pravda_i_istina
29. јануар 2019. у 19.22
Kažeš „omogućio”..., jel to po onoj; - sam pao, sam se udario (tacnije, izgubio)?!

Get serious!

Though cheered by her leftist-socialist acolytes in the American mainstream propaganda media establishment for her „standing up to Trump” by destroying $11 billion worth of wealth to keep a $5 billion border wall from being built, this report notes, the peoples of the United States were less impressed by this brazen act of economic insanity—and as evidenced by new polls showing that Pelosi has now become the most hated politician in America whose disapproval numbers have risen six points to 47% since last month miring her at just 28% approval—while at the same time, Trump has actually bolstered his standing in key electoral battlegrounds.
santa
29. јануар 2019. у 19.49
pravda, provide the source..., izvor info, please!
zoxthegreat
30. јануар 2019. у 07.02
ovo je tragikomicno I zalosno pa I smesno
da nije opasno

santa I ostali informantsi se kao raspravljaju o demokratiji
koja ne postoji bilo gde u svetu ni u jednoj državi pa ni u
santionoj domorodackoj lijepoj

dobro Pravda što ne odgovaras na pitanja, kritikuje suleta li radis
ako ne isto onda slično

evo ovde je objašnjneo šta I ko su ti za koje rade sanji I kennji
I delimicno novak

http://www.torturedinamerica.org/TheHiddenEvil.pdf
koji su vasi komentati na sve ovo dragi diskutanti sc-a

mislim na larami poet , mxm …… da ne nabrajam dalje
dobrovoljce I prinudjene
poet
30. јануар 2019. у 10.20
moj komentar je: kako ti znaš da ja ovo čitam!?m!? :D
nemam komentara..no comment...

za sada : ))))
pravda_i_istina
30. јануар 2019. у 19.01
santa, jel istina ovo, ti živis u tenesiju:

Tennessee does impose either a personal income tax (but does tax interest and dividend income) or property tax on its citizens—thus making it one of the lowest taxed States in America—and explains why it has become a refuge for the millions of American people fleeing their nation’s Democrat Party controlled socialist run States.

At the height of Obama-Clinton Regime, this report details, the socialist Democrat Party turned its back on Tennessee and all of „Bible Belt” rural America—that in turn caused Tennessee to draw upon its conservative Christian and capitalist values to forge a new path for its citizens into the 21st Century—but that they knew could only be accomplished by their having a modern educated work force.

In order to create this work force, this report notes, Tennessee, in 2014, created its „Tennessee Promise” programme--which is both a scholarship and mentoring program focused on increasing the number of students that attend college, and provides students a „last-dollar scholarship”—meaning the scholarship will cover the cost of tuition and mandatory fees not covered by the Pell Grant, the HOPE Scholarship, or the Tennessee Student Assistance Award.

Unique about the „Tennessee Promise” programme, this report explains, is that its „last-dollar scholarship” scheme ensures that students will leave college without any debt—all of whom are able to enroll in Tennessee’s community colleges and technical schools for two-years free of charge—whose stunning value was immediately supported by President Trump upon his taking office, with his ordering his Secretary of Education Betsey DeVos to create for Tennessee a mobile application to make this process as easy as using one’s phone—and today now sees anyone from Tennessee being able to go to college for free, courtesy of the State government.
pravda_i_istina
30. јануар 2019. у 19.04
ako je istina, vi tenesani ne biste trebali vise uopste da glasate za smrdljive demorats, right?
santa
30. јануар 2019. у 19.44
„santa, jel istina ovo, ti živis u tenesiju:

Tennessee does impose either a personal income tax (but does tax interest and dividend income) or property tax on its citizens—thus making it one of the lowest taxed States in America—and explains why it has become a refuge for the millions of American people fleeing their nation’s Democrat Party controlled socialist run States.”
--------

pravda_, iz celog teksta vidi se da je copy/paste sa nekog clanka dosta loše prevedenog na engleski, tako da se nešto može nagadjati kao 'tačno' a nešto da nije kako je navedeno. Kao prvo, u TN nema State Income Tax, niti taxa na 'savings interest' dok se taxa placa na dividends, kao i na sale, dok na ovo zadnje je zavisno u kom kraju/mestu živis; na primer u Nashville (jedan deo) sale's tax je 9.25% dok je u ovom nasem komsiluku 9.75%. Ako se uzme u obzir da SLO, CA sale's tax je 7.75%, na izgled daleko manja, ali imaju State Income Tax od 9.3+%.

Što se tiče zadnjeg pp u nacelu je tačno što se odnosi na CC programs (po nekim uslovima), ali cemu ovo;

„ ako je istina, vi tenesani ne biste trebali vise uopste da glasate za smrdljive demorats,”?!

Grow Up!

pravda_i_istina
30. јануар 2019. у 22.35
NEKE BEBE NEćE NIKAD ODRASTI, ILI KADA SE ZELJE DEMONKRETENSKE STRANKE OSTVARE!

Under a new law that just took effect in New York, a child may be
aborted up to the due date or even during the birth itself. If that child survives the attempted abortion and is born alive, that child may be murdered on sight by an abortionist to „complete” the abortion.

When the law was passed, NY Democrats applauded and cheered in the state Senate chambers, and Cuomo ordered a prominent building lit up in pink light to signify the blood of children that Democrats are ecstatic to see spilled on a daily basis.

With this decision, New York has quite literally been taken over by Satanists and demons. They are called „Demoncrats,” and they now openly applaud the legalized murder of human babies.

The obvious question now becomes this: If these Demoncrats are thrilled about murdering their own children (i.e. future Demoncrats), do you think they will hesitate one bit to start murdering Christians, conservatives, Trump supporters or white people?

Read more: WHAT REALLY HAPPENED | The History The US Government HOPES You Never Learn! http://www.whatreallyhappened.com/#ixzz5e9WOGn3r
santa
31. јануар 2019. у 09.25
pravda_: „Under a new law that just took effect in New York, a child may be aborted up to the due date or even during the birth itself...”
--------------

Zalosno je da ovakvi 'izvori informacije' postoje, još je zalosnije kad neko 'od naše gore list' potura sve to kao - istinito!
baresh
(zanatlija)
31. јануар 2019. у 09.51
Kako bi bilo da se preselite na pravo mesto,tj. ogranak POLITIKA
i date svoj pun & nesebican doprinos ? Utoliko sto su na Politici
i u Politici: sva sredstva dozvoljena, pa prema tome.

p.s. toliko ovim povodom - dragi zemljaci sa 'brdovitog Balkana'.
santa
31. јануар 2019. у 10.11
Kako bi bilo - kad bi bilo, a u međuvremenu nek' moderator radi svoj posao, ili još bolje, bracela, preskoci šta ti se ne cita.
pravda_i_istina
31. јануар 2019. у 10.12
SANTA, šta nije istina?

The State of New York has effectively legalized abortions up to birth and leftists and Governor Andrew Cuomo are absolutely giddy.

The bill appears to restrict late-term abortions, but it adds a broad „health” exception for abortions after 24 weeks. The exception would allow women to abort unborn babies up to nine months of pregnancy for „age, economic, social and emotional factors, rather than the biological definition of 'health' that normally comes to mind,” according to New York Right to Life.

znaci, žene koje su odabrale da služe covekoubici tj. djavolu, mogu da stancuju decu i žrtvoprinose mu uz opravdanje da bi ih beba emotivno ili finansijski iscrpla, blabla... novoMRTVOrođencad će postati roba koju već kupuju industrija leppote - umesto da pobaci, prodace svoju bebu, prethodno dozvolivsi da je ubiju u materici... sve zahvaljujuci demonkratama - SATANISTIMA

santa
31. јануар 2019. у 10.23
pravda_: „Šta nije istina?”

Neka ti neko procita, još bolje neka ti prevede o cemu se radi povodom novog NY zakona.

https://www.cnn.com/2019/01/23/health/new-york-abortion-measures-trnd/index.html
pravda_i_istina
31. јануар 2019. у 10.27
jes da mi procita sa laznih vesti cnn? ti nisi normalan, ko njima još veruje?
pravda_i_istina
31. јануар 2019. у 10.29
INFANTICIDE: Virginia Dem Proposes Bill To Allow Abortion During Delivery
Left pushing extreme abortion laws in multiple states
pravda_i_istina
31. јануар 2019. у 10.32
UMOBOLNI CNN Tries to Paint Border Crisis as Hollywood Fiction
Fake news doubles down on unbelievable narrative
santa
31. јануар 2019. у 10.34
„...ko njima još veruje?”

Ko?

Svako ko ima iole 'mozga' da SAM rasudjuje umesto da neko drugi 'misli' za njega!
pravda_i_istina
31. јануар 2019. у 10.37
baresh
(zanatlija)

IMAJU ONI TAMO SVOJE PROBLEME, NE TREBAMO MI DA IM IZVOZIMO NAšE; UOSTALOM SRBIJA JE UVEZLA SA ZAPADA VISE TOGA STO ne valja, nego sto valja, zar trebaju da preuzimaju i ovu nakaradu od libs/demorats?

ili ti mislis da mi na emigraciji trebamo da diskutujemo kome su nokti cistiji, koliko puta se ko kupa/tusira? ocigledno ne mislis kao mi da trebamo da prodiskutujemo ovako ozbiljne teme?
baresh
(zanatlija)
31. јануар 2019. у 11.46
Nemo` tako Santa bracela,
Kako bi neko znao šta valja (svidja) ili ne, ako ne procita?
Uostalom ovaj forum je u najmanju ruku sto i buvlja pijaca
(flea market) gde mo`s da navratis,pogadjas, kupis-nekupis i
mirna Backa. Docim na politiKi izvesni uglavnom rasterete crnih
misli, a stekne daleko vise neprijatelja bez ikakve potrebe,
nego u poslu (u karijeri)od čega nam je uslovljen boloski opstanak.

Sve bi to ipak bilo podnosljivo-razumljivo da sagovornici svoja
neslaganja svedu na dopustenu meru. Umesto toga jedni druge nazivaju
i 'cascavaju' pogrdnim izrazima pa čak upucuju u mentalne ustanove
na lecenje.
----------------------------------------------------------------

„pravda_i_istina: ili ti mislis da mi na emigraciji trebamo da diskutujemo kome su nokti cistiji, koliko puta se ko kupa/tusira?”

Ne da mislim već su to i opste-poznate cinjenice.Drugim rečima,
izvesni ucesnici zbog neke svoje lične nepravde iskaljuju bes na
sagovorniku neistomišljeniku po onoj: 'ko nije sa mnom, taj je
protiv mene' i sl.

p.s. ništa lično samo primecujem...
santa
31. јануар 2019. у 12.14
baresh: „Umesto toga jedni druge nazivaju i 'cascavaju' pogrdnim izrazima pa čak upucuju u mentalne ustanove na lecenje.”
---------

Jedno je preporuciti 'mentalne ustanove na lecenju' dok je sasvim drugo PRECUTATI krsenje pravila ponasanja ovog foruma, tj. odnosenja nekih pojedinaca prema saucesnicima u ovom - bircuzu.

Ako se prihvatas uloge ocenjivaca šta je 'podobno' piskarati, a šta nije na ovoj stranici onda, po onoj narodnoj; - ni po babi ni po stricevima (ili tako nekako), i biće ne samo mirna Backa, već i sam Banat i Srem, a dotle; let's agree to disagree kom 'pecke' a kom (po balkanskom)- more lako će mo!

baresh
(zanatlija)
31. јануар 2019. у 15.02
„Jedno je preporuciti 'mentalne ustanove na lecenju' dok je sasvim drugo PRECUTATI krsenje pravila ponasanja ovog foruma, tj. odnosenja nekih pojedinaca prema saucesnicima u ovom - bircuzu.”.

Zašto bi neko, ili bilo ko (osim strucnjaka iz mentalne ustanove) sagovorniku preporucio mentalno lecenje, & koja svrha? To je ujedno
poziv-izazov za prepucavanje sa sagovornikom,cemu nema kraja - bracela.
Docim ono drugo PRECUTATI krsenja pravila i ponasanja je kao sto
znamo do Moderatora - jelte.

Drugim rečima smatram da: je svako od nas (pojedinacno) odgovoran
iskljucivo za svoje postupke.
santa
31. јануар 2019. у 15.48
„Docim ono drugo PRECUTATI krsenja pravila i ponasanja je kao sto
znamo do Moderatora - jelte.”
----

Bas tako, nekako, zato drugi put kad ti nešto zapadne u oko, prepusti moderaciji da radi svoj posao.

A za to „jelte” ne vidim razlog za - sarkazam.

Over & Out!
baresh
(zanatlija)
31. јануар 2019. у 19.35
?
pravda_i_istina
31. јануар 2019. у 21.02
da se vratimo na nedoreceno: „šta nije istina”, nije samo ny u pitanju, već demorats guraju zakon redom:

„This is morally repugnant. In just a few years pro-abortion zealots went from ‘safe, legal, and rare’ to ‘keep the newborns comfortable while the doctor debates infanticide.’ I don’t care what party you’re from — if you can’t say that it’s wrong to leave babies to die after birth, get the hell out of public office.” — Senator Ben Sasse
santa
31. јануар 2019. у 21.13
Source?
zoxthegreat
31. јануар 2019. у 21.34
prvo ne kaže se source nego izvor
valjda si mogao da se civilizujes za tolike godinei da
pretpostavis da ako si mendju „kinezima da ne procas spanski”

a ako bas oćeš taj tvoj „source”
evo ti ga

https://www.youtube.com/watch?v=_rLNTvjjSNQ
ovde ti je sve za koga radis ti sanni, I tvoja dva druga kenji I
paravi a bogami I još neki

death penalty for gang-stalkers
pravda_i_istina
01. фебруар 2019. у 22.03
santa, samo glup covek može da trazi izvor gde već postoji izvor - kakve veze ima odakle sam kopirao? zar ti sumnjas da je senator to zaista rekao? Sasse, a pro-life Republičan, said Northam’s comments were „morally repugnant” and argued the Democratic governor should „get the hell out of office” if he doesn’t support protecting the life of a child who survived an abortion.

„The comments the governor of Virginia made were about fourth-term abortions,” Sasse said on Fox News’ „The Daily Briefing with Dana Perino.” „That’s not abortion, that’s infanticide.”

OUTRAGE AS VIDEO SHOWS VIRGINIA ABORTION BILL SPONSOR SAYING PLAN WOULD ALLOW TERMINATION UP UNTIL BIRTH
pravda_i_istina
02. фебруар 2019. у 22.48
jaoj smrdljive demokrte!

In an effort to make clear just how extreme the bill is, Republičan House member Todd Gilbert, the majority leader, asked Tran if her bill would make it legal for a pregnant woman to have an abortion even after dilation has begun.

Tran responded, „Mr. Chairman, you know, that would be a decision that the doctor — the physician — and the woman would make.”

Gilbert then asked Tran, „I understand that. I’m asking if your bill allows that.”

To which Tran responded, „My bill would allow that, yes.” https://www.thenewamerican.com/usnews/politics/item/31347-effort-to-allow-full-term-abortion-defeated-in-virginia DEFEATED!
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
04. фебруар 2019. у 03.09
*jebo ga, ovo još traje...

** e kliknuo sam dva od ovih silnih linkova, ne znam ni ko je met'o (nebitno) - i jedan i drugi - bez izuzetka, jasno, kristalno cisto kao dan - ovi „anti gaverment” - su sponzorisani od strane onih za koje taj gaverment radi. i to naravno nisu - ju d piplzi, nego neki drugi piplzi.

da tako kažem - levate vas - svaka im cast. jes' da su nam neprijatelji, al' skidam kapu.
pravda_i_istina
04. фебруар 2019. у 12.09
pa ovaj demorat sto bi da ubija bebe, nortam, usrao je demokretensku stranku dibidus... pa njemu je nickname bio coonman, a predizborne flajere je podelio tako što je belcima slao flajere bez crnog kolege, a ostalima sa njim... i posle je tramp rasista? neće biti, ovaj nortam je izgleda kilarin pajtas, rasista kao i ona:)) negde na proleće leto će se otvoreno pricati o ukidanju demokretenske stranke, živi bili
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.