Дискусије : Сателитски кутак

 Коментар
Preseljenje Total TV na drugu adresu
Xelaa777
09. септембар 2016. у 04.22
Zdravo, imam total tv u selu i sad bih da ga prebacim na drugu adresu. Korisnicki servis je samo prebacio adresu u sistemu u smislu promene adrese za dostavu racuna i kažu da je ostatak na tehnicaru. Svratila sam do ovlascenog lica u svom gradu i receno mi je da može da se odradi ali da kosta 3000 dinara. Zanima me da li aktivacija na novoj adresi podrazumeva neko podesavanje samog resivera ili tehnicar naplacuje samo postavljanje antene i povezivanje kablova. Jer sama sve to mogu da odradim pa ako je već to sve sto treba da se odradi ne bih da placam neke da to iradi eato mene.
srecca
(doktror)
16. децембар 2016. у 14.05
možeš sama ali malo je teško. Kao prvo treba pronaći najbolje mjesto gdje će se postaviti tanjir- najjjaci signal.
Zatim zavisno, ako je beton treba vidija burgija i udarna busilica, ako je drvo tanjir se prirce sarafima za drvo. U beton idu tiplovi. Tanjir tehnicar podesava po horizontali i vertikali sa instrumentom koji cita jacinu signala.
Kada to uradi podesi LNB, prema zadatom uglu.
Odatle treba povuci kabel do resivera , a onda spojiti na TV.
Najbolje ti je ostavi taj tanjir na selu i kupi novi sa nosacem u gradu
tako onda možeš koristiti na oba mjesta. Pretplatu platis unapred i onda nemas problema.
prema tome , majstor se mora platiti. ti taj resiver možeš da nosis gdje hoćeš, važno je da imaš signal i da si platila, sto znaci oni u tv total ništa ne podesavaju. ako sam ti šta pomogao bio bi red da mi platis bar pivo.. nazdravlje.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.