Дискусије : Италија

 Коментар
Pogledajte sramotu
sh0ne
29. јул 2011. у 11.23
Mostro
(junior member)
29. јул 2011. у 12.33
«Gli estremisti e gli hooligans agiscono contro gli interessi dei cittadini serbi e della Serbia» ha ammonito il presidente della Repubblica serbo, Boris Tadic.
===========
baš njega briga šta radi, njemu je bitna fotelja, a tu su i provizije, „pizzo” što rekli žabari. Boris će se boriti do poslednjeg Srbina. Crnogorci će nam doći glave ako ovako nastavimo. Nemamo mi bolje pameti od golootočkog špijuna mićunovića da nam vodi državu.
floria
(profesor eng.)
30. јул 2011. у 06.56
„Corriere dela Sera odcepio Vojvodinu i Kosovo od Srbije”.
Uopšte nije tačno, zašto dižeš tenziju bespotrebno? Gde se u članku pominje Vojvodina? A na mapi su i Srbija (sa Kosovom i Vojvodinom) i Crna Gora u istoj boji. Ceo članak predstavlja događaje onako kako su se stvarno i desili, kako smo čitali i u beogradskim medijima.
sh0ne
30. јул 2011. у 08.18
Clanak je ispravljen. Bila je totalno pogresna mapa bez Vojvodine i Kosova sa samo centralnim delom Srbije. Verovatno nisam jedini koji im je poslao protestni email, jer se o ovome pricalo na tviteru. Sada su vratili „normalnu” mapu.
sh0ne
30. јул 2011. у 08.21
Mostro
(junior member)
30. јул 2011. у 15.40
ni ja nisam zatekao tu kartu na sajtu već ovu noviju. Ali mi je upalo u oci da je tadici pomenuo ekstremiste i oni su se odmah uvatili za te reci.
Pricao je tadici i o huliganima, a evo juče je bio veliki nered u Vankuveru, 100.000 revoltiranih navijaca je lupalo i palilo po gradu i nigde ne piše da su to radili huligani, već revoltirani navijaci ciji je klub izgubio !? Pa kad sami sebe nazivamo huliganima i fasistima, sto te reci nebi upotrebila i strana stampa ? Pa oni jedva cekaju da nekog ispljuju, to je kod njih biznis, a kod nas su međuljudski odnosi.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.