Дискусије : Република Српска

 Коментар
Pasos Republike Srpske
Disk-jokey
06. септембар 2013. у 03.34
Postovani,koje su sanse za Državljanstvo Republike Srpske,za gradjane Srbije,dali je neko to radio,koja je procedura,znam da gradjani Republike Srpske lako dobijaju Državljanstvo Srbije,hvala unapred
1234567
20. септембар 2013. у 13.52
Ne postoji pasoš RS.Niti će ikad postojati.
Disk-jokey
21. септембар 2013. у 03.33
paso BIH ali koji se izdaje u Republlici Srpskoj sa Republikom Srpskom pecatom MUP-a
plavicvetic
(mama)
03. октобар 2013. у 23.55
Ti gore,sifrovan brojkama,šta ti cunjas po diskusijama RS?Ako mislis da nikad neće postojati pasos RS varas se ti...Tako kažeš da ne postoji ni RS a cucis negde u cosku i lajes,ka sarov..
Disk-jokey
19. октобар 2013. у 03.35
šta ovaj lik sa svojim brojevima,prikazuje,sebe u nekom cosku neke kefedzinice,pa iam Pasos Republike Srpske ima ga moj prijatelj,zato ga ja hoću da ga imam i da se ponosim sa njim,iako imam dva strana pasosa,mislim da bi mi ovaj pasos RS bio najdragoceniji,od svega,i verujem da ću ga imati preko veze uskoro,.
jelr
(student)
23. октобар 2013. у 04.02
Kao sto rekose, ne postoji pasos RS već samo BiH. Procedura je prilično komplikovana (posto rece da imaš vezu, možda možeš rešiti i brze od uobicajene procedure). Ima neka caka ako ti je jedan od roditelja rođen na teretoriji BiH da možeš dobiti državljanstvo. A ako nije, onda treba da budes u braku sa nekim koje državljanin BiH najmanje godinu dana s tim da tih godinu dana moras imati prijavljen boravak (tj imati BH boravisnu vizu u pasosu) u BiH. Ako nisi u braku, onda ti treba 3 godine uvezanog boravka (koje dokazujes iskljucivo boravisnom vizom u pasosu) po jednom od osnova koji ti omogućavaju da trazis taj boravak a to su rad (za to prvo treba radna dozvola), vanbracna zajednica sa državljaninom BiH, lecenje, studiranje, spajanje porodice, naučno istrazivacki rad, umetinicki ili sportski rad (detalje imaš na http://msb.gov.ba/Zakoni/zakoni/?id=3400. Inače procedura boravisne vize je prilično skupa, podrzaumeva gomilu papira, lekarsko uverenje kojim dokazujes da nemas hepatitis C i HiV (npr to kosta minimum 30e), takse(50e za boravisnu vizu). Posle još razne takse za državljanstvo, koje inače cekas od dva do sest meseci posto si ispunio uslove (a u tom cekanju moras da produžiš boravisnu vizu)
Disk-jokey
25. октобар 2013. у 00.58
puno hvala za odgovor,svaka cast,ima još uvek dobrih ljudi,koji su iskreni,pozdrav sa obala Pacifika,New Caledonija
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.