Дискусије : Здравље

 Коментар
Problem imam
Plavigolub
(sv....no...!)
05. новембар 2018. у 17.26
Zdravo!
Za dobre DR.Urologe Ljude dobre volje ako mogu da mi pomognu, malo mi neugodno ali taki je slučaj okolnosti bio šta dase radi:Ovako imao sam sex pre par meseci i sad imam neprijatnu situvaciju golica me svrbe me J..a i imam osecaj koda mi mrav seta i ujeda mislim taki osecaj imam, i malo se znojim dole jel to od neuroze ne znamm stvarno? nisam imo zastite u tom je najveci problem.Sledeće neugodno mi ići kod DR. ne znam kakva će bit procedura stvarno sam u gaboli„ ne znam kakav je problem i o cemuse radi to bi bilo to hvala vam od srca unapred.”
OPIS-50
(OPISIVAC)
06. новембар 2018. у 09.08
Kandidijaza se karakteriše pojavom neprijatnog svraba u predelu genitalija, pojave pojačanog lučenja, odnosno prisustvo beličastog, gustog vaginalnog sekreta sa slatkastim karakterističnim mirisom. Sluzokože vulve i vagine su crvene, otečene i bolne. Seksualni odnos može biti bolan. Kod uriniranja može biti peckanja, upale ili bola, jer urin iritira sluzokožu oštećenog područja.

Šta ne treba konzumirati

Da biste smanjili količinu gljivica Candide, potrebno je da se smanji unos ugljenih hidrata u ishrani. Umesto rafinisanog šećera, odaberite prirodne proizvode koji sadrže prirodne šećere – kao npr. sveže voće. Izbegavajte konzumiranje šećera i slatkiša. Šećer uključuje različite forme pa stoga pažljivo pročitajte etikete na prehrambenim proizvodima i uverite se da na prisustvo:

Saharoze
Fruktoze
Maltoze
Glukoze
Glikogena
Laktoze
Plavigolub
(sv....no...!)
06. новембар 2018. у 13.42
HVALA VAM OPISIVAC.
njezna_zverka
(manitanje)
06. фебруар 2019. у 10.53
plavigolube, ima li neka boljka da tebe nije zaobišla i kad si stigo fasovati i STD? 😂
Mexico1
(Trust_Nobody)
22. април 2019. у 20.43
Možda nije STD možda je uretritis...Savetujem ti hitno do doktora da odes I da ti uzme obris te utvrdi jeli se radi o Uretritisu I da napravi test za Chlamidiju.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.