Дискусије : Здравље

 Коментар
Hoće li neko već objasniti zaraznost?
marisav
(Besposlicar)
11. март 2018. у 08.37
Svakodnevno nas farmakolosko demonski lobi ubeđuje kako su cepljeni gradjani Srbije ugrozeni od necepljenih...mislim naracito na male boginje ali ne ogranicavam pitanje na njih.
Kada pitam kako NEKO ko je cepljen i dalje je ugrozen od NECEPLJENIH niko ne objašnjava samo DERNJA I TESE ISTU PRICU...svi moraju da se cepe..valjda po narodnoj KUD SVI TURCI TUDA I MUJO...pa kad jedni dobivaju djubre u svoj krvotok onda to moraju i isvi ostali, naročito neposlusni...ocekujem da LONCAR PREDLOZI DA SE KAO OBAVEZNO STROJENJE PRASICA ILI MACAKA UVEDE I UKAVEZIVANJE SVIH NEPOSLUSNIH GRADJANA I PRISILNO UBRIZGAVANJE SOTONSKE TEKUCINE U NJIHOVA TELESA. Ovo sve uprkos brojnim konvencijama i pravima na privatnost kojeg SRbija LAžNO SE DRZI I POTPISUJE A NA DRUGOJ STRANI PRILAZI UNISTAVANJU MLADIH GENERACIJA.
Npr. u placenim vestima čitaš UMRLA MEDICINSKA SESTRA OD MALIH BOGINJA...izgleda niko nema obavezu da kaže kako je umrla kada je sigurno bila vakcinisana,,uostalom da nije verovatno bi je davno izbacili sa posla. Dakle VAKCINISANA al' odapela...hoće li neko, može i Loncar graktalo da objasni taj fenomen,,vakcinisana pa umrla...kako to male boginje vakcinisane protiv njih ubijaju sredovecne ljude. Pri objašnjenju drzati se LOGIKE, molim a ne pretitit i graktati mengeleovskim recnikom...
marisav
(Besposlicar)
09. септембар 2018. у 05.01
Dakle, evo prođe 6 mjeseci a niko da se pojavi da zna odogovor na moje jano pitanje. Ostaje dakle da se nastavlja zločinacka nakana farmakomafijaska nad srpskim i drugim narodima. Logika i znanje stavljeni su ad akta...Zbogom Srbijo!!!!
windy-chicago
(windy-chicago)
04. фебруар 2022. у 06.26
!!!!!!!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.