Дискусије : Здравље

 Коментар
Banjska lecilista u srbiji
pozitivac
(hemicar)
27. мај 2017. у 00.23
Kostobolja, uglavnom,problem starih ljudi.Ima li neko pozitivna
iskustva u lecenju bolesti kostiju (osteoajtratis)I dr.u banjsko-
klimatskim lecilistima Srbije.
Hvala.
baka4
(radnica)
13. јун 2017. у 22.28
Pokusaj u Selters banji u Mladenovcu.Odlicni su.
boaz
(neradnik)
12. септембар 2017. у 18.57
Isao sam po 10 dana, prvo u Lukovsku Banju na Jugu Srbije.Tretman odličan sa bazenima vruce minaralne vode.Hrana vise nego dobra,a hotel na visini od nekih 2000 metara okruzen sumom.Selo u blizini oko 50 kuca. Seljani prave odlično vino od kupina I rakiju koju sam redovno pio u svojoj sobi.
Retman je bio od 6:30 ujutro do skoro 9 ujutro,a posle bazen I dorucak. Za hranu dan unapred biras 10 vrsti. Piše na engleskom I Srpskom.Može da se kaže da je hotel sa 6 zvezdica. Za 10 dana sve skupa 800 dolara. Iz Beograda ide autobus 5 sati do Kopaonika.
Odmah posle toga isao sam takođe 10 dana u Bujanovacku banjo. Hotel zapusten,sirotinjski jedno 2 km. od grada.Hrana jedna,samo šta ti daju, nema biranja ali ima dovoljno I ukusna je. Soba k'o u zatvoru ali zato tretman vredi vise nego u Lukovskoj banji. Za 10 dana kosatlo me je 400 dolara.Imaju izuzetan bazen saumpornom vrucom vodom koja pomaze za reumatiam I kosti... Jedino im fali masaza,a to možeš da tamo nadjes privatno . Za sat vremena 500 dinara.
Moja sugestija je da ides u obadve , jednu za drugom. Posle toga iama da se osecas kao da ćeš da poletis. U prvom hotelu uzimaju Vizu,a u drugom kao strancu samo kas.U drugom hotelu opet autobusom moras ići preko Nisa do Bujanovca. Odatle možeš skoknuti na Kosovo sa nekim taksistom siptarom jer nasi se olase da idu na Kosovo.Kostalo me je za jedan dan 100 Evra I niko nas nije dirao jer te siptare svi znaju.
I da ne zaboravim u Bujanovackoj Banji u dvoristu tece neprestana lekovita voda gde narod iz grada dolazi da je puni. Čim je jednom poijes osetis neku promenu u stomaku.
boaz
(neradnik)
12. септембар 2017. у 19.04
I da dodam: Kada ides iz Lukovske Banje usput nazad možeš za par sato da vidis Djavolu Varos. Lep pogled,planinski deo, imaju neku izvorsku vodu koja je navodnao dobra za oci. Ja se umio na samom izvoru pa sam u momentu pomislio da sam oslepeo.Voda pece za oci,a ukus joj je kao kada jedes drenjine. Posle par minuta progledao sam ponova. Mesto da se pentras po stenama do izvora vodu prodaju u flasama na ulazu.Djavola Varsos je vredno videti ali svakako ne predstavlja „cudo” sveta kao sto su nasi hteli da je deklarisu. Ipak je isuvise mala.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.