Дискусије : Здравље

 Коментар
Strasan problem
Plavigolub
(sv....no...!)
08. децембар 2015. у 07.13
Molim vas dobri ljudi imam strasan problem sto me pati god, ne znam jeli to sve od posledica stresa kadasam bio još dete, posto su se roditelji rastali imo sam 8g svega i svasta sam prezivio bolje da me pobacila a Bogami „ bolje da nedužim da predjem na ovo sto me muci-pati.
Ne znam kako jer mi je jako teško i nezgodno to objasnuti koji problem imam spolni organi su mi strasno mali pa bih vas zamolio kako se ovde u usa na english zove Dr za taj problem i kako mu reci jako mi neprijatnoo a i slabo bas i razumem engleski , auu muka doveka !Sledeće nervoza velika ruke mi se znoje tj dlanovi itd. Drugo pijem tablete za stitnjacu zlezdu to su Levothyroxin 112mcg.
Ne znam šta vise da pišem hvala vam od srca unapred veliki pozdrav za dobre ljude koji me mogu razumet u kakom sam problemu. ”
Tehnicar
(Tehnicar)
30. децембар 2015. у 12.09
Dragi prijatelju,
Ako je to sve sto imate, od većih problema, onda ste vi sretan covjek. Velicina „nrmalnog” polnog organa je relativan pojam i kod razumnih ljudi, među kojima postoji zrela ljubav, „mala kita” nije razlog za nesrecu i seksualne probleme. Izopacenim i primitivnim osobama bi ovo mogao biti razlog za podcjenjivane i ja se nadam da vi ne spadate u ovu grupu. Vas buduci partner i prijatelj će vas cijeniti zbog vase intelektalne i unutrasnje ljepote i ljudskih (a ne živitinjskih) karakteristika i sl. Zato, smanjite svoje sumnje u sebe i prestanite da se zamarate i unesrecujete zbog umišljenog problema i vasi dlanovi će se prestati znojiti. Pogledajte svijet oko sebe i shvatite da ste mnogo srećniji od vecine na ovoj planeti, koji strasno pate u ratovima, izbjeglistvu, sirimastvu, gladi i bolestima.
Plavigolub
(sv....no...!)
31. децембар 2015. у 02.15
Hvala Gospodine Tehnicharu !
oes123
(zubar)
08. фебруар 2016. у 19.59
Covek pita kako se zove doctor I ne dobi za to nikakav odgovor. Najverovatnije za njegov problem trebao bi da vidi UROLOGA.Tako se otprilike I kaže na Engleskom jeziku.
Što se tiče „male” kite, najvaznije je da je dobar tehnicar,a pored toga I drugi delovi tela mogu da zamene tvoj instrument. Žene obično to vole još I vise. Pitaj lezbejke.
sada
(zanimamanje)
04. јун 2016. у 06.56
e pa ovaj zubar bi trebao da daje odgovore u vezi implanta gore

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.