Дискусије : Запошљавање

 Коментар
Problem!
rkeu
18. јул 2011. у 07.57
Narode,potreban mi je odgovor na jedno pitanjce...
Naime,pre vise od 5 godina bio sam osuđen krivicno na uslovno 2 godine(zbog veoma male kolicine marihuane).Bio sam mlad i glup,a to sad vuce posledice jer bi mogao da ostanem bez posla koji mi se nudi a da se još uvek nisam ni zaposlio.
Pri zaposljavanju pored lekarskog,dipoloma... traže i dokument da se protiv vas ne vodi postupak i da niste osudjivani,tako?
E sad,posto je to moje uslovno prestalo odavno,a ja nisam pravio nikakva sra*a u međuvremenu interesuje me da li može da se izvadi taj dokument,a da na njemu piše da nisam osudjivan(jer je prošlo uslovno...).Čuo sam da je tako nešto moguće,samo mi treba neko sa takvim iskustvom da mi potvrdi ili demantuje sve ovo.
Unapred 'fala
Mostro
(junior member)
23. јул 2011. у 13.09
koliko mi je poznato to se brise posle izvesnog broja godina, a čini mi se da je ranije bilo posle 10 godina. Valjda to zavisi i od vrste prekrsaja. Zakon se menjao, pa je moguće da sada ne treba bas toliko vremena. Najbolje je da se raspitas negde u mup-u ili sudu, a možda je još bolje kod nekog advokata, pa ako bude trebalo da podneses zahtev za brisanje iz evidencije.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.