Дискусије : Женски кутак

 Коментар
nnikiПорука негативно оцењена. Покажи

Meghan & Harry
nniki
(Nanotech)
16. март 2018. у 01.46
Verovatno vecina vas već znate da se  pripremaju wedding bells za nedavne verenike (vereni prošlog Novembra): Meghan Markle, polu African-American i Prints Harry (formally known as Prince Henry Charles Albert David of Wales) sa more popularnim nadimkom Ginger Whisper of UK Royalty, Maja 19, 2018 sa početkom tačno u podne!

Vencanje treba da se obavi u St. George’s Chapel at Windsor Castle, u predgradju Londona.

Ovo vencanje je aminovano od svih clanova UK Kraljevske porodice i blize rodbine a oni najvazniji zaista to odusevljeno odobravaju i još su sretni, ili možda neki od njih samo glume!? 

Vase mišljenje u vezi ovog neoubicajnog vezivanja cvora između Prints-a Harry-a i polu-bele Meghan, po prvi put u istoriji kraljevstva i carstva sirom sveta!

Kako je doslo do njihove ljubavi i vezivanja i zašto?

Mislite li da je ovo zaista prava ljubav ili just another royal fairy tales with the fabled existence of happily ever after?

 JV,   jeste li tvoj Drag i ti dobili inicijalnu pozivnicu, znaš onu „Save The Date” za taj, expected to be glorious, Royal Weeding Day koji će se direktno prenositi preko TV sirom celog sveta?
Rastko28
16. март 2018. у 05.27
http://cdn.newsapi.com.au/image/v1/a70fd69adbb7513ed3043e465df32c0a

Ima velicanstven sesir kao i mnoge Ostrvljanke. Najludji sesiri svets su na Engleskinjama.
JV
(☆)
16. март 2018. у 07.35
Ona je bila nedavno na naslovnoj strani nekog magazina koji sam preletela pogledom i na blic mi je izgledala isto kao Kate.

Inače, nemam neko mišljenje određeno mišljenje pošto me ne zanima. Samo znam da su milioni crnaca presredećni jer Harry ženi njihovu „sestru”..;)
JV
(☆)
16. март 2018. у 07.50
Možda Royal Familly želi da pokaže kako ide u korak s vremenom. Šta li bi na sklapanje ovakvih brakova, od Čarlsa pa na dalje, rekao princ Edward koji je abdicirao da bi ostao sa gospodjom Simpson...;)
Možda im trebaju novi geni.
nniki
(Nanotech)
16. март 2018. у 23.20
Ovaj  salt & papper  royal  zacin u svadbenoj  pripremi, između Rachel Meghan Markle i Harry, the Ginger Whisper-a, me bas i ne cudi.  Times are changing at faster pace; sve je vise mesovitih brakova pa sada ni Royal Palace vise neće biti izuzetak.

 Od kako je Barak Husein Obama, sin tamnoputog Afrikanca i bele slutty Amerikanke, postao predsednik Amerike, kod mnogih u US i podsta sirom sveta se ubrzano  menjala presepcija o interracial marriages.

 Zamislite atitude mnostva Americkih „plane Janes”, airheads i extremno liberalnih žena, koje su lako povodljive, često sanjalice i koje se vode svojim instiktima. Njih je lako podstaci nečemu zvucnom i vaznom, sto ih iluziono nagoni da veruju da i one to isto mogu.
Elem,  takve racunaju da , ako se one sparuju sa Afro-Amerikancima, onda će i njihova deca imati dobre sanse da postanu Predsednici US. Eskalacija takvih brakova u US je bila oko 16% za vreme Obaminih osam godina na vlasti u US, i takav trend se i dalje nastavlja ali ne istim tempom.
Obamin primer je takođe dao podstreha mnogima  kao sto su one  gore pomenute, u Hollywood-u kao i Harry-ju i Meghan!
nniki
(Nanotech)
17. март 2018. у 00.48
UK (United Kingdom) je u tesnim trgovinskim vezama sa svojim  53 Commonwealth državama cija je totalna populacija, zajedno sa UK,  oko 2,245 billions, sto je oko 1/3 populacije sveta. Spoljna trgovina, a naročito izvoz, GB (Great Britain)  naveliko zavisi bas od ovih Commowealth država, dok im je trgovina sa ostalim državama sveta manje-vise nesignifikantna. Skoro sve ove države sve vise teze da se trgovinski vezuju sa Amerikom, Nemackom, Kinom, J. Korejom i Japanom. koji daju povoljnije cene i koji su superiorniji u High-Tech i masovnoj produkciji multi indusrije, i bi se adversno odrazilo na GB ekonomju. I ako dodje do Skotexit onda bi GB morala da uvozi svu svoju naftu i da na skoro sve krovove montiraju solar panels.
Ovo je jedan od remarkantnih indikativa da Brits moraju da daju sve vece koncesije ostalim državama Commonwealth-a pa i ovo vencanje Harry-a sa Meghan  treba da nacine ponosnim sve narode Commonwealth država,  narocito sa prdominantnim populacijama crne rase. 
Ponajvise iz ovih razloga UK Royal family  kao i velika vecina Brits are looking forward for Maghan and Harry's „so i biber” ili još blize  „turmeric Kurkumin (Harry) i biber (Meghan)” marriage...Never mind što se skoro svi ancestors of British Royals, possibly with the exception of Princess Diana, prevrcu u svojim royal grobovima.
nniki
(Nanotech)
17. март 2018. у 16.52
Princ Harry je izjavio da my PB (Predbracni Ugovor) neće biti potreban. On smatra da je sa Meghan Markle u dubokoj i iskrenoj ljubavi za koju misli da će trajati zauvek...nešto tako.
Nastavlja tradiciju UK royal familija.
Verujem da će se velika vecina sa ovog foruma sloziti sa Harry's odlukom.

Nnovac i posednistvo postaju sve vise od prime vaznosti a ljubavi i poverenja postaju sve manje releventni. Najverovatnije je da će najmladji UK royalcici Prinz George i Princeza Charlote insistirati na PB!
Expander
(worldwide)
17. март 2018. у 18.43
E moj nniki, tebi je sinovac izgleda bas dosadno do cmara?! Koga uopste boli kurrac za tom ostrvskim bagrom i njihovim zivotima! Nevidjeno smaras covjece.
bojana_suisse
17. март 2018. у 19.24
Čula sam i videla tu novost i javili su mediji da kraljica i nije bas prezadovoljna njegovim izborom...
Ne bih bas posvetila jednu temu tome ali dobro zašto da ne.
Rastko28
18. март 2018. у 03.49
Nije sve u izgledu. Meghan ima tu privlačnost tajanstvenu i magičnu , koja osvaja. ako se pitate u čemu je tajna takvih žena

Jednostavna i najvažnija stvar koja nju čini atraktivnom u očima svih su njene emocije, njeno izražavanje osećanja je jednostavno i iskreno.- rece Prince Harry

Pilot_
(papirnog aviona)
19. март 2018. у 07.37
Niki ovi su samo ljubomorni na tebe i tvoje pisanje, samo ti ozezi o ovakvim vaznim temama.Kakve su kvote u britanskim kladionicama da bidermajer uFati unuka biblijskog Metuzalema i sestra od tetke Pantelije Topalovica, kraljica Elizabeta?:-)
Rastko28
19. март 2018. у 13.37

Torbica Meghan-ove rasprodata preko interneta za desetak minuta!!!

http://www.gloria.rs/wp-content/uploads/2017/12/megan-GettyImages-883624226.jpg
nniki
(Nanotech)
20. март 2018. у 01.24
Rastko:
„ Nije sve u izgledu. Meghan ima tu privlačnost tajanstvenu i magičnu , koja osvaja. ako se pitate u čemu je tajna takvih žena”

Adekvatna konstatacija!Ne samo to nego Meghan's figure je jedna ad najproporcionalnijih, sto je overall ciny very sexy and attractive za skoro svačije ukuse. Inače i inteligencija joj je na visem nivou a i veoma je taletovana kao glumica i calligrapher (zaradjivala je i podsta novaca na tome). Zavrsila je studije na vreme na Northwestern U, severni suburb Chicago-a, jednom od 20 najboljih univerziteta na svetu. Otac joj je veoma sposban i inteligentan a i od bivšeg muza, još jednog multi sposbnjakovicaje, je za 3 godine podosta sofisticiraqnog i logicnog rezonovanja naucila. Harry, the Ginger Whisker je tipican royal playboy and he is not so bright, either. Both, royals & commoners već sada daleko vise žele Meghan za vidjenje i konverzacije nego Harry-a
http://www.bbc.com/news/uk-scotland-edinburgh-east-fife-43034104
nniki
(Nanotech)
20. март 2018. у 01.30
Exspander
„E moj nniki, tebi je sinovac izgleda bas dosadno do cmara?! Koga uopste boli kurrac za tom ostrvskim bagrom i njihovim zivotima! Nevidjeno smaras covjece.”
Mogu da zamislim šta za tebe nije dosadno i ne verujem da bi ikog pristojnog, postenog i čestitog to interesovalo. Demonstrirao si ovde svoje vaspitanje na priprost/vulgaran način i time pokazao svoje osnovno nepostovanje prema damama. Inače, tvoja zamerka mojim postovima je vresna koliko i rat's asss.
nniki
(Nanotech)
20. март 2018. у 01.49
Pilot:
„Niki ovi su samo ljubomorni na tebe i tvoje pisanje, samo ti ozezi o ovakvim vaznim temama.”
Nazalost, ljubomora je nešto sto je u mnogima genetski urođeno. Takve ne treba da osudujemo već da ih razumemo, sazaljevamo, i da se molimo Bogo za njih.
JV bi možda mogla da te update for quotes na British kladionicama ili da to nadjes preko Interneta.
Rastko28
20. март 2018. у 02.27
Nikki -...a i od bivšeg muza, još jednog multi sposbnjakovicaje, je za 3 godine podosta sofisticiraqnog i logicnog rezonovanja naucila ...

Verovatno sada njen bivši od Meghan može da nauci podosta toga „sofisticiraqnog i logicnog rezonovanja”, a i sire.
Expander
(worldwide)
22. март 2018. у 02.57
Eee nek'si mi rek'o tako mi je i trebalo :D
Expander bez S
nniki
(Nanotech)
23. март 2018. у 02.38
Rastko:
Verovatno sada njen bivši od Meghan može da nauci podosta toga „sofisticiraqnog i logicnog rezonovanja”, a i sire.

 Ne vneverujem da može. Njen bivši je jesa Trevor Engelson (strange, ime i prezime su mu tipicni anglo-saxonski). Jese su dobro verizirane u skoro svemu vaznom i uglavnom se uvlace u biznise koji su visoko profitabilni. Bio je inteligentniji i sposbniji od Meghan ali je ona bila daleko lepsa  i atraktivnija. Osnovao je svoju filmsku firmu  jos u svojm mid 20-tim...Izgleda de je on kupio Meghan i kasnije postao ljuboran na njen uspeh a naročito njenu atraktivnost. Razveli su se posle 2 godine.  Trevor vredi oko 10 miliona Dollara a Meghan oko 7.
nniki
(Nanotech)
23. март 2018. у 02.44
Meghan se pojavljivala u 9 TV serija i u 8 filmova sa epizodnim ulogama; Founder je  bloga TIG; Sluzila je u UN kao Women's Advocate & Global Ambassador for world vision. Slede je 1,7 miliona na Instagramu.
 1,7 M visoka; 58 Kg teska; dimenzije: 34C - 25 - 37.
 Verovatno je da su skoro sve dame sa ovog forume pribliznih/sličnih telesnih parametara kao sto su Meghan's ili su bar bile takve  u Meghan's sadasnjim godinama.  BTW.  Meghan je 36 a njen Ginger Whisker Harry je 33 godine.
JV
(☆)
23. март 2018. у 20.24
Gledaj nniki, glavna poruka ovog braka je da je U.K. zemlja koja je prijateljski raspoložena prema strancima i crncima. Bože moj, kad može princ hari, što ne bi mogao i ostatak populacije.
Englezi neće da stave na čelo državenekog obamu , neće ni James Bonda da potamne ali je tu hari da spasi stvar...Eto da vidimo koliko će dugo taj brak da traje.
Rastko28
26. март 2018. у 03.21
nniki ...Njen bivši je jesa Trevor Engelson (strange, ime i prezime su mu tipicni anglo-saxonski). Jese su dobro verizirane u skoro svemu vaznom i uglavnom se uvlace u biznise koji su visoko profitabilni. Bio je inteligentniji i sposbniji od Meghan ali je ona bila daleko lepsa i atraktivnija...

Tvoje merenje intelekta i sposobnosti kolicinom novca Meghan je jedan muski i pogresan pogled na drustveni uspeh i sposobnost žene,
uz omalovazavanje Meghan da je daleko lepsa i atraktivnija od koga nniki, od TREVORA??? i podrazumevas da joj je lepota osnova uspeha, on nikada neće biti princ a ona je princeza ogromne kraljevine Meghan intelekt suvi... i ne samo to.
nniki
(Nanotech)
02. април 2018. у 00.12
Rastko,
Lepota Megan nije bila njena osnova uspeha. Verovatno je bilo tada preko 500 žena, Meghan's godina, koje su lepse i atraktivnije od nje ali nisu imale neke druge važne okolnosti koje je Meghan imala.
- Njen otac je bio dovoljno dobro povezan sa filmskim i TV show producerima jer je i sam radio nešto važno za filmsku industriju. On je, kroz svoje prijatelje, promotirao svoju cerku koja je opet zadobila bolju popularnost zato što je by-racial a ovakvi su postali veoma trazeni u Americi za vreme Obamamanije (brakovi iznedju belih i crnih).
- Meghan's suprug Trevor takođe je imao dobre veze sa filmskim producerima i on je Meghan, najpre kupio pa je onda promovisao u uspesnije glumice, kao sto mnogi Jevreji iz filmske industrije i TV biznisa to
nniki
(Nanotech)
02. април 2018. у 00.25
Meghan je na Northwestern University (tada rangiran u 20 najboljih na svetu) 2003 dobila dvosmerni bachelor's degree: pozoriste i internationalne studije.
Međutim, njen ACT test score nije bio dovoljno visok za prijem u Northwestern, ali su je ipak primili kao minority studenta (crno-beli se automatski racunaju u crne za koje postoji na americkim univerzitetima tzv. Afirmative Action tj. privilegija iako minority students nešto regularno ne zasluzuju niti su sposobni za dati visoki nivo.
Meghan's stepen obrazovanja, u smislu komprehencije, procesovanja i logicnog rezonovanja, je bio osrednji ali je imala talenat za glumu.

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.