Анкете

Која америчка администрација би била боља за СЦГ?
Републиканци 26.8%
Демократе 19.3%
Не знам 20.0%
Баш ме брига 33.9%

Укупно гласова: 1517
Унесите коментаре
Назад на анкете

.