Анкете

За кога ћете навијати на финалима Euro 2004?
За Грке 100.0%
За Португалце 0.0%
Ни за кога 0.0%
Баш ме брига 0.0%

Укупно гласова: 1
Унесите коментаре
Назад на анкете

.