Advertisement (skip)

  • Aqua Air
  • Panorama World Travel

Вести

Преминуо Габријел Гарсија Маркес

Добитник Нобелове награде Габријел Гарсија Маркес преминуо је у 87. години живота.

Остале вести

Спорт

Монте Карло: Новак као фурија

Новак Ђоковић убедљиво је савладао Шпанца Пабла Карења Бусту 6:0, 6:1 у мечу трећег кола Мастерса у Монте Карлу. Новаков наредни противник Гиљермо-Гарсија Лопез.

Остале вести

Advertisement

Life Press Magazin

Advertisement

Забава

Аеромитинг или војна акција? (видео)

Један „миг-29” који учествује у антитерористичкој акцији украјинске владе изазвао је подругљиве коментаре на интернету јер се „из авиона” види да је у питању акробатска летелица некадашњих…

Остале вести

Урбани живот

Тојота „корола” на врху света са 1.22 милиона продатих примерака у 2013.

Тојота „корола” је још једном доказала да је убедљиво најпопуларнији модел у свом сегменту са продатих 1.22 милиона примерака током 2013. године.

Остале вести

Advertisement

Кувар

Кељ на другачији начин

Ово је рецепт за гурмане и све оне који воле испробати нешто ново а укусно. Захтева доста дугу припрему и уколико Вам се жури радије га прескочите :-) Ми смо одушевљени окусом и често га припремамо…

Море неwс:

Дискусије

Хороскоп

Вага - Дневни хороскоп за 18. април

У сусрету са сарадницима, повремено Вам недостаје стрпљење и смисао за дипломатским манирима. Убрзавате неке пословне ситуације, али све има своју добру или лошу страну. Потребно је да прихватите нечију понуду и да коригујете своје понашање. Емотивне дилеме које Вас прате не треба додатно продубљивати, партнер очекује да испуните своја обећања. Сугестија: Предахните и успорите свој убзани ритам, опустите се.


Advertisement


Advertisement (skip)

  • Mexico Vacations on Sale - Promo Code MVP15
  • Priključite se SC Kuvaru i na Fejsbuku
.