Advertisement (skip)

  • Aqua Air
  • Panorama World Travel

Вести

Србија и БиХ релативно мирне земље

Србија и БиХ су релативно мирне земље, оцена је Института за економију и мир, који је анализирао ситуацију у 162 земље света.

Остале вести

Спорт

Јелена спасила четири меч лопте и славила против Моне Бартел

Јелена Јанковић пласирала се у осмину финала турнира у Штутгарту спектакуларним преокретом против Моне Бартел, коју је победила са 2:6, 7:6 (8), 6:3 после два и по сата борбе. Чак четири меч лопте…

Остале вести

Advertisement

Life Press Magazin

Advertisement

Забава

Каква авантура: Шетате Паризом и сретнете пијаног Чарлија Шина!

Проблематични глумац Чарли Шин, тренутно се налази у Паризу - граду љубави где се, уместо да ужива са својом вереницом, фотографише пијан са непознатим момцима.

Остале вести

Урбани живот

Трудна Дауцен Крус као секси ускршња зечица

Иако је трудна са другим дететом, Дауцен Крус (29) је искористила Ускршње празнике да на Инстаграму постави фотографију себе као секси зечице.

Остале вести

Advertisement

Кувар

Кокос торта са три укуса

Рецепт за ову торту добила сам давне 1993. год. од колегинице са посла. Према њеном рецепту торта се ради од 8 јаја и 2 креме и то од чоколаде и лимуна. Прелиставајући моју ручно исписану свеску наишла…

Море неwс:

Дискусије

Хороскоп

Вага - Дневни хороскоп за 23. април

Пред Вама су различите обавезе које захтевају заједнички договор о новој или бољој организацији пословних интереса. Добро одмерите личне могућности и пажљивије бирајте сараднике од поверења. Завршите на време започети посао. Важно је да боље разумете нечије афинитете, посебно када имате различита уверења. Нема разлога да се понашате сувише захтевно и надмено у друштву вољене особе. Сугестија: Пријаће Вам неки вид спортске активности или релаксација.


Advertisement


Advertisement (skip)

  • Mexico Vacations on Sale - Promo Code MVP15
  • Priključite se SC Kuvaru i na Fejsbuku
.