Advertisement (skip)

  • Aqua Air
  • Panorama World Travel
  • Fondacija Ana i Vlade Divac

Вести

Ужице: Приведен директор „Водовода”

Директор ЈКП „Водовод” из Ужица Драган Симић приведен је због сумње да је учинио кривично дело – изазивање опште опасности. Осумњичени ће у полицијској управи бити задржан до 48 сати.

Остале вести

Advertisement

Advertisement

Спорт

„Орлићи” испустили победу над Немцима, Максимовић поцрвенео!

Минути су делили омладинску фудбалску репрезентацију Србије од тријумфа над вршњацима из Немачке, али су скупо платили тренутак непажње у првом од четири минута судијске надокнаде и одиграли нерешено…

Остале вести

Advertisement

Забава

„Кобра”, сервис за чување беба! (видео)

Како је само „безбедна” ова беба... Четири кобре у одбрамбеном ставу гарантују јој миран сан. Опасна ситуација или трик, покушајте да процените сами.

Остале вести

Advertisement

Life Press Magazin

Урбани живот

Препознавање рукописа у Chrome OSу

Компанија Google озбиљно се посветила развијању свог Chrome оперативног система намењеног преносивим рачунарима.

Остале вести

Кувар

Домаћа погача

Давно нисам правила ову врсту погаче. .. . У пола количине топле воде ставити квасац и кашичицу шећера, промешати и оставити на страну да квасац надође. У посуду, у којој ћети замесити погачу,…

Море неwс:

Дискусије

Хороскоп

Близанци - Дневни хороскоп за 22. јул

Имате добру прилику да завршите са неким пословним обавезама старијег датума, као и да дефинишете своју улогу пред сарадницима. Ипак, тренутни успех Вам не значи много. Размишљате о новим или далеким циљевима. Не разумете се на најбољи начин са својим партнером. Примећујете да вољена особа има неке »тајне планове«, што додатно утиче на Вашу нервозу или на осећај неповерења. Сугестија: Добро процените личне могућности, избегавајте различите видове претеривања.Advertisement (skip)

  • IAH TERMINAL NOW HIRINGPROFFESIONAL DRIVERS
  • Mexico Vacations on Sale - Promo Code MVP15
  • Pudlica
  • Borba protiv poplava
.